1 De Wereld

Voorspelling, een einde aan de illusies en heerschappij, vrij zijn, vastberadenheid en een keuze die alles verandert.

De wereld staat in brand. De tijd die onze voorouders hebben voorspeld, van verdeling en vernietiging, is aangebroken. Beschavingen en hun afbeeldingen van gescheidenheid en controle komen aan een eind. Moeder Aarde kan niet gemanipuleerd worden. De Godin gaat haar bedreigde kinderen beschermen.

Grootmoeder Spin weeft een web van het universum en de godin Kali zwaait met haar sikkel, waarmee ze de vernietigers van het leven vernietigt. Maar in haar andere hand draagt Kali een spoel met het draad waarmee Grootmoeder Spin weeft. Samen vernietigen ze en repareren ze, opnieuw en opnieuw. Je ziet ze niet, maar je ziet hun magie overal.

Alles is één, en dit is waar het begint. Voorbij de brandende torens en de dodelijke hitte wacht de wereld die hoort te zijn; heilig en groen. Er zijn er een paar die de oproep van die wereld horen, horen wat er buiten het bereik van de mens ligt. Per toeval, bewust en op een heilige manier reizen ze om hun weg naar huis te vinden.

Een jonge vrouw houdt haar blik op de grond voor haar gericht. Haar hoed is laag naar beneden getrokken en ze draagt een zware rugzak. Ze loopt alleen. Ze draagt het gewicht van de oude wereld bij haar, overblijfselen van wat haar is aangeleerd over de wereld en haarzelf. Ze werd teruggehouden en ze verlangt naar een beter leven. Ze weet dat er nog een wereld schuilhoudt in haar, een andere wereld die op haar wacht. Ze is vrij. Ze begeeft zich naar het onbekende. Haar bedevaart is begonnen.

Raad

Voor een reis naar een soevereine staat, jezelf en een compleet leven moet je alles waarin je gelooft achter je laten. Als je aan deze reis begint, ben je misschien bang en alleen, maar tijdens je reis ontdek je wijze en liefdevolle metgezellen, gidsen en geesten op het pad naar je ware zelf. De uitdagingen die je tegenkomt, maken je sterker, slimmer en liefdevoller. Bovendien wachten er veel meer wonderen op je. Het is tijd om erachter te komen waar je je bevindt in het leven, wie je bent en waarom je hier bent. Je ware zelf wacht op je.