fbpx

Filters

Welke kleur i9 Fles past bij mij?

Eén ding is belangrijk om te weten: Iedere fles draagt dezelfde tag met dezelfde informatie. Omdat deze i9 tag het water weer levend maakt, neemt het water ook de vibratie van de kleur in zich op. Zoals gekend is in de kleurentherapie, kunnen kleuren een duidelijke hulp zijn om je beter en energieker te voelen.

i9 fles1

Allereerst heb je jezelf de vraag te stellen: Koop ik deze fles om me algemeen beter te voelen of is dit om me te helpen op een specifiek deelgebied? Is het antwoord: algemeen, dan raden we je aan om 1 van de volgende flessen aan te kopen:

Chakra: indien balans heel belangrijk voor je is

Wit: indien puurheid en zuiverheid eigenschappen zijn waarin je verder wil groeien

Als je echter specifiek verandering in je leven wil hebben, dan raden we je aan om een aparte kleur te kiezen die je verder helpt bij dit veranderingsproces.

Ben je iemand die moeite heeft om dingen gedaan te krijgen in de fysieke wereld? Die moeite heeft met financiën en met leiding nemen over je eigen doen en laten, dan raden we je 1 van de volgende flessen aan:

Rood: als je het gevoel hebt om een basis te missen

Oranje: als je het gevoel hebt dat je er niet helemaal mag zijn

Geel: als je jezelf niet helemaal durft te tonen en niet helemaal durft om er te gaan staan

Heb je eerder al redelijk wat verwezenlijkt, maar zijn die verwezenlijkingen niet helemaal in lijn met wat je echt wilt of kan je nog niet goed vanuit je hart leven, kies dan 1 van de volgende kleuren:

Groen: als je meer zachtheid en warmte wil ervaren- ook binnen het verwezenlijken van je doelen

Blauw: als je moeite hebt met communicatie, als je moeilijk kan spreken, luisteren of als anderen je niet begrijpen

Indigo: als je meer wil weten wat je wil verwezenlijken vanuit je hart, of als je meer nood hebt aan focus en organisatie

Ben je heel gefascineerd om meer verbinding te hebben met de kosmos, met het grotere geheel, terwijl je in je kracht blijft staan, dan kan de violette fles je hierbij helpen.

Smaken verschillen! Ook het gevoel dat je erbij hebt is voor iedereen anders. Soms gebeurt het dat mensen heel duidelijk voelen dat ze nood hebben aan een bepaalde kleur. En omgekeerd is het soms zo dat mensen weerstand hebben tegenover een kleur, terwijl dit dan juist die kleur is die ze nodig hebben. Dit laatste komt omdat ze onbewust weerstand hebben tegen de verandering die ze eigenlijk te realiseren hebben.

Reinigings Instructies

De binnenkant

Reinig de binnenkant van de i9 Fles met een flessenborstel en/of met een azijn oplossing. Doe ongeveer 0,5 dl azijn in de fles en vul dit aan met water. Laat de fles hiermee10 minuten staan, laat de fles open (zonder dop), en spoel de fles vervolgens goed na.

De buitenkant

Reinig de buitenkant van de i9 fles uitsluitend met water en oefen hierbij nooit druk uit op de informatie button. Gebruik géén alcohol of andere schurende/bijtende middelen. Deze kunnen de informatie button beschadigen!

Waarschuwing!

De i9 Fles is niet geschikt voor de vaatwasser! Gebruik de i9 Fles ook niet in de magnetron of op een hittebron en plaats de fles niet in de vriezer! De informatie button kan hierdoor beschadigd raken en de product garantie zal hierdoor vervallen. Klop, tik of wrijf nooit op de informatie button! Beschadigde buttons kunnen hun water- structurerende eigenschap verliezen!

Opmerkingen

- Geïnformeerd water heeft een sterk reinigend effect. Sommige mensen ervaren in het begin een lichte detoxificatie reactie (milde diarree, veel moeten plassen, lichte hoofdpijn enz.). Dit verdwijnt doorgaans na een paar dagen vanzelf. Als de klachten aanhouden is het verstandig om uw dokter te raadplegen.

Veel gestelde vragen:

Wat is geïnformeerd water?

Dat is water met daarin opgeslagen duizenden zorgvuldig uitgekozen informatie bundels (positieve trillingen), zoals prana’s, mantra’s, muziek, gedachten, gebeden, licht, cijfers, kleuren, etc. die elkaar versterken en in complete harmonie met elkaar zijn.

Hoe kan geïnformeerd water beter zijn dan gewoon water?

Moderne waterverwerkings- en distributiesystemen, alsook vervuiling, zorgen ervoor dat water ongestructureerd raakt (dood is). Hierdoor verliest het haar natuurlijke vitaliteit, anti-bacteriële eigenschappen en zelfreinigend vermogen. Ongestructureerde watermoleculen verzamelen zich in grotere clusters, waardoor deze moeilijker door levende organismen opgenomen kunnen worden. Hierdoor moeten de energievoorraden van het lichaam worden aangesproken om deze vergrote moleculenclusters te herstructureren in een vorm die het lichaam kan absorberen en gebruiken. Het proces van informatie opladen in water helpt om de structuur van het water terug te brengen naar haar natuurlijke (levende) staat.

Welke invloed heeft geïnformeerd water op het lichaam?

Door onder andere stress, slechte voeding en vervuiling van de omgeving verliest het water in ons lichaam haar natuurlijke structuur. Het verliest hiermee ook haar vitaliteit, anti-bacteriële eigenschappen en zelfreinigend vermogen. Dit resulteert veelal in moeheid en vatbaarheid voor infecties en ziekten. Het proces van water informeren helpt om de structuur van het water terug te brengen naar haar natuurlijke (levende) staat. Het drinken van geïnformeerd water helpt het lichaam om haar energievoorraden weer aan te vullen en geeft ons een vitaal gevoel en meer energie.

Met wat voor water kan ik de fles vullen?

Vul de fles simpelweg met kraan- of mineraalwater.

Kan ik andere dranken in de fles doen en zo ja, wat zal het effect zijn?

Ja, je kan iedere koude of warme drank in de fles doen. Welke drank je ook in de fles doet, het water in die drank zal geïnformeerd worden. Het kan zijn dat de smaak van alcoholische dranken, dranken met toegevoegd koolzuurgas, koffie en thee verandert.

Hoe lang moet water in de fles zitten voordat het geïnformeerd is?

Het proces van informatie overbrengen op water vindt direct plaats. Uitgebreide tests tonen aan dat tot 3 uur later de fles nog steeds een gunstig effect heeft op het water.

Hoe lang blijft de i9 fles de kwaliteit van water gunstig beïnvloeden?

De i9 waterfles heeft een levenslange garantie op haar werking, op voorwaarde dat de fles en de tag niet beschadigd zijn.

Kan water uit een geïnformeerde fles mijn fysieke en cognitieve prestaties verbeteren?

Geïnformeerd (gestructureerd) water helpt het lichaam om zijn natuurlijke balans terug te vinden. Zodoende heeft het een positieve invloed op fysieke en mentale prestaties.

Hoe lang kan ik water in de i9 fles bewaren?

Stilstaand water blijft nooit goed voor langere tijd. We raden dan ook aan de fles regelmatig opnieuw te vullen. Spoel de fles altijd eerst goed om wanneer je hem opnieuw vult.

Heeft het invloed op de kwaliteit van het water wanneer ik de dop niet op de i9 fles doe?

Nee, voor de structuur van het water maakt het niet uit of je de fles open laat of afsluit. De fles afsluiten met de dop is wel een goed idee om te voorkomen dat er externe vervuiling optreedt (bijv. dat er iets invalt).

Soms verschijnen er bubbels op het glas van de fles wanneer ik deze bijvul. Hoe komt dit?

Dit is een logisch gevolg van de aanwezigheid van zuurstof in het water. Het bijvullen van de i9 fles kan er toe leiden dat het zuurstofgehalte in de fles toeneemt, waardoor luchtbelletjes zich een weg naar de oppervlakte banen en dan verdwijnen. Als je de fles open laat zullen deze luchtbellen sneller oplossen.

Soms wanneer ik de fles bijvul met water uit de kraan merk ik dat het water wat troebel is. Waarom is dit?

Troebel water komt meestal door miniscule luchtbelletjes in het water. Dit kan ontstaan doordat water uit de leidingen onder een hogere druk staat dan het water dat al in de fles zit. Dit is een normaal fenomeen en de troebelheid zou vanzelf moeten oplossen binnen een aantal seconden.

Wat gebeurt er wanneer ik geïnformeerd water in een normaal glas of fles giet?

Wanneer het water eenmaal is geïnformeerd behoudt het zijn natuurlijke moleculaire structuur. Uitgebreide analyse toont aan dat water eenmaal in de i9 fles positief wordt beïnvloed door de chip tot ongeveer 3 uur. Geïnformeerd water overgieten in een plastic of aluminium fles maakt water weer kwetsbaar om haar natuurlijke structuur te verliezen.

Wat kan er gebeuren wanneer de fles wordt blootgesteld aan magnetische velden, elektriciteit, GSM-straling en dergelijke?

Volgens ons onderzoek hebben dergelijke verstoringen geen effect op de codering. De i9 fles kan deze negatieve invloeden neutraliseren door voortdurende interactie met de inhoud van de fles. Zelfs contact met laserstralen door bijvoorbeeld een productscanner bij een kassa in een winkel heeft geen enkel effect op de kwaliteit van het water. De codering van de chip neutraliseert het negatieve effect van de laserstraal, die normaal gesproken de energetische lading van eten en drinken in reguliere verpakkingen kan verstoren.

Bestaan er andere materialen met meer energie-potentie die de werking van de geïnformeerde tag kunnen verminderen of verstoren?

Tot op de dag van vandaag hebben we geen bron met meer energie-potentie kunnen vinden dan onze chip, die mogelijkerwijs de werking van de i9 fles negatief zou kunnen beïnvloeden.

Kan je de fles bewaren op een donkere plek?

Uit onze experimenten blijkt dat het water zijn toegenomen kwaliteit behoud wanneer het op een donkere plek (bijvoorbeeld een koelkast) wordt bewaard..

Kan de fles zware metalen uit het water filteren? Heeft het veranderen van de structuur van water invloed op de desintegratie van moleculen in zware metalen?

Wanneer metalen zijn opgelost in water is er sprake van postief geladen ionen (ook wel kationen). Deze zijn stabiel, dus er kan geen sprake zijn van desintegratie. Kortom, zware metalen kunnen door de i9 fles niet uit water gefilterd worden.

Behoudt geïnformeerd water haar informatie als het gekookt wordt?

Geïnformeerd water verliest informatie door het kookproces. Door echter aan gekookt water een heel klein beetje geïnformeerd water toe te voegen, zal al het water opnieuw geïnformeerd worden.

Kan geïnformeerd water zijn eigenschap doorgeven?

Enkele druppels geïnformeerd water volstaan om een glas of flesje (33cl – 50cl) niet-geïnformeerd water te informeren.

Heeft het vervagen van de kleuren van de fles invloed op het water?

Het afkleuren van de ringen rond de fles heeft geen invloed op de werking van de kleuren op het water.

Wat is het verschil tussen positief geïnformeerd water en negatief geïnformeerd water?

Positief geïnformeerd water zal altijd meer invloed hebben op het water dan negatief geladen water. Dit omdat water zijn/haar natuurlijke essentie terugvindt door het contact met positief geïnformeerd water.

Technologie

Wat is Poznik TP (Technologie Poznik)?

Poznik TP (Technologie Poznik) is een combinatie van meerdere wetenschappelijke processen, die gezamenlijk in staat zijn moleculaire clusters in verschillende vormen (water, glas, plastic, metaal etc.) te beïnvloeden door gebruik van informatie in de vorm van codes.

Wat is een geïnformeerde tag?

Een geïnformeerde chip is een zelfklevende tag (sticker), die in staat is duizenden zorgvuldig gecodeerde informatie-bundels te dragen.

Welke informatie zit in de geïnformeerde chip opgeslagen?

De geïnformeerde chip is geproduceerd in het Poznik laboratorium, alweer deze is geïnformeerd door middel van Technologie Poznik (TP). Honderdduizenden stukjes informatie worden overgedragen bij het informeringsproces. Het geheel van deze specifieke en universele informatie reinigt het water van negatieve invloeden uit de omgeving, inclusief restanten van pharmaceutische bestanddelen die zich eventueel in het water bevinden.

Is het wetenschappelijk aangetoond dat i9 geïnformeerde producten daadwerkelijk werken?

i9 producten en informatie codering principes zijn blootgesteld aan uitgebreide wetenschappelijk verantwoorde experimenten geleid door international erkende wetenschappers. Deze onderzoeken hebben aangetoond dat i9 producten werken. Bovendien is de technologie die ten grondslag ligt aan i9 geinformeerde producten gebaseerd op 30 jaar onderzoek en innovatie en is wereldwijd bekroond met diverse onderscheidingen. Voor meer informatie ga naar de pagina ‘i9 geïnformeerde technologie (TP).

Zijn de effecten van geïnformeerd water ooit zorgvuldig geanalyseerd?

Het Institut für Elektrophotonik te Berlijn heeft een uitgebreide vergelijkende analyse van de energetische staat van water in een normale fles ten opzichte van een i9 fles uitgevoerd. Dit instituut heeft op basis een certificaat van erkenning uitgeschreven voor de i9 fles. Uit het onderzoek bleek namelijk dat de photonen-emissie van water uit de i9 fles 6 tot 7% hoger was dan in een gewone fles. Dit resulteert in een hoger energie-gehalte van i9 water. Een gedetailleerde analyse van de invloed van i9 water ten opzichte van normaal water op het menselijk ‘bio-field’ is eveneens uitgevoerd. Hieruit kwamen tot 100% betere resultaten door het drinken van i9 water naar voren.

Gebruiksaanwijzing

Hoe de i9 fles te gebruiken?

Vul de i9 fles simpelweg met kraan- of mineraalwater. Wacht minimaal 3 minuten en geniet van natuurlijk geherstructureerd water.

Hoe maak ik de i9 fles schoon?

Binnenkant

Wij adviseren de binnenkant van de i9 fles schoon te maken met verdund schoonmaakazijn (verkrijgbaar in elke supermarkt). Giet ongeveer 50 ml. verdund schoonmaakazijn in de fles en laat deze 10 minuten staan. Spoel de fles daarna goed uit met schoon water.

Buitenkant

Maak de buitenkant van de i9 fles schoon met schoon water en voorkom directe druk op de chip. Vermijd het gebruik van schoonmaakmiddelen die alcohol of andere bijtende stoffen bevatten. Deze kunnen de fles beschadigen en de chip losweken van de fles.

Smoothies en proteïne shakes

Proteïne shakes of soortgelijke dranken laten vaak hardnekkige resten in de fles na. Het gebruik van een speciale borstel voor het schoonmaken is dan ook aan te raden. Deze is verkrijgbaar in onze winkel. WAARSCHUWING! Gebruik GEEN metalen borstels om de i9 fles mee schoon te maken; deze kunnen de fles beschadigen en hiermee verlies je aanspraak op garantie.

Na schoonmaak van de i9 fles met de speciale borstel, dient ook de borstel zelf zorgvuldig te worden schoongemaakt. Voedselresten kunnen gemakkelijk in de borstel achterblijven en zorgen voor de groei van allerlei bacteriën na verloop van tijd.

Plaats de i9 fles niet in de vaatwasser, dit kan de tag en de informatie de erop staat opgeslagen beschadigen.

Hoe maak ik een flessenborstel schoon?

Stappen voor het schoonmaken van de borstel:

Sop de borstel in heet water met verdund afwasmiddel of schoonmaakazijn (een natuur product met een desinfecterend effect). Laat tenminste 30 minuten staan. Schraap vervolgens de voedselresten tussen de borstels weg en spoel goed uit onder een lopende kraan. Naspoelen in warm water.

Onderhoud

Kan de geïnformeerde tag op de fles beschadigd raken?

Ja. De geïnformeerde chip kan beschadigd raken door blootstelling aan stevige stoten, wrijving of er simpelweg teveel druk op uit te oefenen.

Kan de i9 geïnformeerde tag vervangen worden?

Ja. De geïnformeerde chip kan beschadigd raken door blootstelling aan stevige stoten, wrijving of er simpelweg teveel druk op uit te oefenen.

Kan schade aan de fles of de geïnformeerde tag mijn garantie doen verlopen?

Vervanging van de geïnformeerde tags kan aangevraagd worden via onze klantendienst door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Een aankoopbewijs moet wel kunnen voorgelegd worden.

Waarom begint de dop na enkele weken of enkele maanden gebruik te lekken?

Dat heeft meestal te maken met het niet goed ontvetten van de flessenhals, binnen- en buitenkant als je rechtstreeks van de fles drinkt.

                
               
                 

 

OVER ONS

De reis door je eigen geest is het meest uitdagende en ook meest waardevolle avontuur dat je aan kunt gaan. Maar, je kunt natuurlijk niet op reis gaan zonder de juiste bagage. De tarot producten van het Koppenhol zijn ontworpen om door je innerlijke landschap te navigeren, en je kwaliteiten te ontdekken en te vieren. We hopen dat je tarot producten vindt die je raken, uitdagen en je ziel voeden. 

CONTACT

Koppenhol Uitgeverij
Rozenstraat 3a
1214 BP Hilversum

T. 0031 (0)35 6233373
E. info@koppenholuitgeverij.nl

IDEAL Giropay ING PayPal SOFORT
Creditcard Belfius Bancontact KBCCBC SEPA