5 De Ster

Heilige voortekens, verlichting, inspiratie, inzichten, doel, lotsbestemming en een zegening.

Er schijnt een licht in jou dat in je ogen te zien is als je wakker en bewust bent. Dat is de magie van jouw doel, om het pad voor jou te verlichten. Totdat je weet wie je bent, weet je niet waar je heen gaat. Je geest straalt van geluk en je lotsbestemming. Het is tijd om de begeleiding te accepteren die glanst en je eraan herinnert dat je van hetzelfde spul bent gemaakt als sterren. Duik diep en je herinnert je waarom je hier bent.

De Pelgrim wandelt ’s nachts door het bos en in de wildernis. Ze is niet bang voor het onbekende. Het pad eindigt plotseling bij een poel zo zwart als een kristallen bol. Ze kijkt in haarzelf, maar ziet geen reflectie, alleen maar haar schaduw. Dan wordt het water helder, gevuld met ontelbare lichtpunten. Ze trekt haar kleren uit en glijdt de magie in. Op haar rug drijft ze op het water en staart ze omhoog naar de sterren die boven haar zweven. Ze bevindt zich midden in de sterren die om haar heen zwemmen.

De Pelgrim zoekt de felste uit, het ware noorden van haar wezen. Net buiten handbereik wordt ze naar haar dromen getrokken. Ze duikt diep in de vredige pracht die ze zich nooit had kunnen voorstellen. Ze is zo gelukkig als een spelende otter, een springende zalm en een zwemmende zeehond. Ze is één met het lichtgevende water.

Gelukkig en opgewekt springt ze uit de glanzende diepte en trekt ze zichzelf op het land terwijl het water en sterrenlicht van haar lichaam drupt. De lucht is gevuld met vallende sterren en ze houdt haar handen samen en in de lucht. Een ster valt in het kommetje dat ze heeft gecreëerd. Ze houdt hem dicht tegen zich aan en brengt de ster dan naar de aarde. Water en sterrenlicht vallen uit haar handen. De Pelgrim staart in het water en ziet zichzelf. Ze is de ster.

Raad

Jij bent het resultaat van de magie van de creatie. Je bent een liefdesbezwering die is uitgeroepen door het bovennatuurlijke om pracht, leven en liefde de wereld in te brengen. Het is misschien lastig te geloven en makkelijk om te vergeten. Je raakt misschien in paniek dat het beeld dat jij hebt van jouw doelen en je ambities een last gaat worden, een last die je niet bij je kunt dragen. Jij maakt dat beeld zelf zwaar door je zorgen te maken en te twijfelen. Vergeet niet dat sterren licht zijn… Leer om je doel gelukkig bij je te dragen en het wordt geen last. Het is tijd om jouw sterrenlicht iets te bieden, jouw wezen, je hart en de reden dat je hier bent. De ster is een teken dat je je op je pad bevindt. Je hebt een doel, een gave en een wonder die de wereld een betere plek maken met jou erin. Dit is wat het betekent om een ster te zijn.