Affiliate Marketing

Heb je een website, app of blog? Dan kun je Partner worden en commissie verdienen wanneer je bezoekers doorverwijst naar Tarot.nl. Voor elke aankoop die een bezoeker doet ontvang je commissie.

Geld verdienen met jouw site is gemakkelijk

Het werkt simpel: meld je aan en word Partner. Vervolgens promoot je Tarot.nl artikelen en verdien je commissie over elke aankoop die bezoekers van jouw website doen op Tarot.nl.

Wat hebben wij jou te bieden
  • Realtime inzicht in je verkopen
  • Toegang tot 1700 artikelen
  • Commissie tot 8%
  • Uitbetaling commissie
Voldoe je aan de voorwaarden?
  • Je website staat online
  • Je website bevat originele en duidelijke content
  • De inhoud van je website is niet in strijd met de Algemene Voorwaarden
Goedkeuren en betalingen

Na het inloggen op tarot.nl/affiliate kom je op de homepage van het tarot.nl Affiliate-programma.
Je account is nog niet gekeurd –nadat je je hebt aangemeld, heb je direct toegang tot het Tarot.nl affiliatieprogramma zodat je snel aan de slag kunt. Wanneer jouw website is goedgekeurd, zullen alle verkopen die je hebt gerealiseerd sinds je aanmelding op normale wijze worden behandeld. Over de geaccepteerde bestellingen ontvang je vervolgens commissie. Wordt je website afgekeurd dan vervalt het recht op de eventueel opgebouwde commissie.
De betalingen worden verrekend via PayPal bij “instellingen” kun je het e-mailadres invullen waarop je de Pay Pal commissies wilt ontvangen.

Hoe plaats je een productlink op jouw website?

Stap 1: Kies het gewenste product op Tarot.nl

Stap 2: kopieer de URL en plaats die het vak PAGINA URL

Stap 3: Klik op Genereer en kopieer vervolgend de gegenereerde link..

Stap 4: Plak de gegenereerde Link in je artikel en bekijk de link op jouw website.

Stap 5: Controleer de productlink. Publiceer je artikel met de link. Klik op de link en kijk naar de URL in je navigatiebalk. De URL zou er ongeveer zo uit moeten zien: /tarot/rider-waite-tarot-pocket-nl/?ref=31106. Het laatste gedeelte van deze referrer is het SiteID. Als deze overeenkomt met jouw SiteID, weet je zeker dat je zojuist gemaakte productlink werkt.

Let op: Als je een adblocker aan hebt staan in je browser kan het zijn dat de productlink niet zichtbaar is. Deactiveer voor de zekerheid de adblocker om er zeker van te zijn dat de productlink wel werkt.

Affiliate marketing

Scroll naar top