LOVE READING ❤️ Alle 12 tekens, Nieuwe Maan 11 mei in Stier en
Volle Maan 26 mei in Boogschutter

Hallo lieve allemaal,

De kaarten worden vaak geraadpleegd om helderheid te krijgen over een relatie. Het gaat meestal over een liefdesrelatie, maar het kan ook gaan om de relatie met je kinderen, leidinggevende, collega’s of zakenpartners. Vaak gaat het dan over de problemen die je in deze relaties ervaart. Dan zit je vol verwijten, vertwijfeling of verdriet.

Als je niet precies weet wat er speelt, hoop je natuurlijk dat de kaarten je een antwoord geven. Dit kan ook, maar je moet ook bereid zijn om te kijken naar de dynamiek in je relaties.

Inzicht in het ‘spel’ en vooral in je eigen rol kan leiden tot meer acceptatie van een situatie, minder verwijten naar de ander. Je kunt dan het drama ombuigen tot een blijspel. Het kan ook gebeuren dat je tot het inzicht komt dat je de relatie beter kunt verbreken. Deze breuk kan zonder nare gevoelens en verwijten plaatsvinden als je accepteert dat de ander zijn/haar eigen persoonlijkheid heeft en dat deze persoon niet jouw match is. Er is dan geen schuldvraag.

Als je meer begrip hebt van je eigen functioneren en het functioneren van de mensen om je heen, is er meer ruimte voor tolerantie en ontspanning in je relaties. Je probeert dan niet om de ander te veranderen naar jouw ideaalbeeld, maar je accepteert de ander in zijn/haar anders zijn. Je streeft dan ook steeds minder naar de ideale ouder, partner of werknemer te zijn, maar je kijkt meer naar wat je zelf en naar wat de ander nodig heeft.

Je leert dus dat het geen zin heeft om de ander verwijten te maken, want dit lost niets op. Het helpt je verder als je een probleem ziet als een zaak waarin zowel jij als de ander een rol spelen. Praat eerlijk en open over wat je dwarszit en oefen je in tolerantie, dit komt de relatie ten goede.

Niet alleen inzicht in jezelf en de relatie met de ander kan je helpen om de kaarten beter te begrijpen en te interpreteren. De betekenis van de kaarten en kaartcombinaties kan sterk veranderen door de vraagstelling. De kaarten reageren op je angsten en hoop. Als je met jezelf afspreekt dat je de werkelijkheid onder ogen durft te zien en rustig blijft, dan kun je met een gerust hart een kaart leggen. En hoe rustiger je bent, hoe helderder en reëler het antwoord van de kaarten zal zijn.

Ik heb een prachtige love reading voor alle 12 tekens gemaakt.

De Liefde Venus komt deze maand in haar lievelingsteken Stier te staan. Dat betekent aards genot. Pluto daagt Venus uit om vanuit het diepst van haar eigen kern lief te hebben. Echt lief te hebben, zoals je dat in de binnenkant van je hart doet en eigenlijk met niemand durft te delen. Misschien wil je als rebel wel gezellig samen boodschappen doen. En zit je nu in een gesloten relatie, maar wil je eigenlijk meerdere mensen daten. Pluto daagt Venus uit om het achterste van haar mooie tong te laten zien. Niemand zit daar natuurlijk om te wachten. Maar ready or not; het gaat toch gebeuren. Showing your true colours. Daarom is deze maand het geluksmoment in dit jaar om je soulmate te ontmoeten of je bestaande relatie te transformeren naar een soulmate verbinding. Het is de maand om de sleutel naar je hart te vinden en jouw liefde in haar eigen kleur te bevrijden. De Nieuwe maan 11 mei in Stier zorgt ervoor dat we willen genieten van alle mooie dingen in het leven. We kunnen waarschijnlijk ook weer volop genieten nu er versoepelingen zijn en heerlijk op een terrasje in een salade met een wijntje (voor mij groene thee, ja wat dat betreft ben ik een saaie muts) van de zon kunnen genieten. Neptunus staat ook in het 12e huis, die wil nogal eens voor een roze bril zorgen. Pas op, dat met de zomer in je bol, geen uitgaven doet en beloftes maakt, die je als je je roze bril afzet niet na kunt komen. De Volle Maan 26 mei De Volle maan in Boogschutter, dat betekent dat ze zon in Tweeling staat. Deze twee tekens zijn elkaars uitersten. Boogschutter hunkert naar diepgang en de Tweeling, kan niet snel genoeg door het leven en vindt alles leuk, waardoor hij of zij ook soms aan de oppervlakte blijft. Het is de bedoeling om je hiervan bewust te zijn en beide energie en te bevredigen.

Met al mijn liefde, Mabel

Mabels online tarot academy

Video afspelen
Belangrijkste astrologische data:
 • 2 mei Venus versus Neptune (Magische liefde)
 • 6 mei Venus versus Pluto (Karmische liefde)
 • 8 mei Venus versus Jupiter (Nu of nooit)
 • 11 mei Nieuwe Maan in Stier (Aards genot)
 • 14 mei Jupiter gaat Vissen binnen (Magische diepgang)
 • 21 mei Zon in Tweeling (Ik heb haast, let’s go!)
 • 23 mei Saturnus Retrograde 26 Mei Volle in Boogschutter (Waar geloof je nou echt in?)
 • 30 mei Mercury retrograde in Tweeling (Oeps het zit toch anders in elkaar dan ik dacht!)
Timestamps reading:
 • Intro: 0:33
 • Ritueel: 6:19
 • Ram: 10:38
 • Stier: 19:50
 • Tweeling: 27:27
 • Kreeft: 35:49
 • Leeuw: 43:34
 • Maagd: 52:01
 • Weegschaal: 1:02:33
 • Schorpioen: 1:9:01
 • Boogschutter: 1:19:19
 • Steenbok: 1:25:43
 • Waterman: 1:32:08
 • Vissen: 1:39:34
Music credits:

Music: white gold Tommy ljungberg the soundtrack was used on https://Magisto.com as part of the creation process. https://www.youtube.com/watch?v=MvT2gpv5d6E

De Kaarten:
Join Waitlist Wil je weten wanneer dit artikel weer op voorraad is?

Inloggen

TRACK & TRACE

Vul je bestelnummer hieronder in en klik op de "Volgen" knop om je bestelling te volgen. Deze kun je terug vinden op je ontvangstbewijs en in de bevestigings-e-mail die wij je hebben toegestuurd.

Levertijd

We doen er alles aan om dit artikel op tijd te bezorgen. Het is echter in een enkel geval mogelijk dat door omstandigheden de bezorging vertraagd is.

Bezorgopties

We bieden verschillende opties aan voor het bezorgen of ophalen van je bestelling. Welke opties voor jouw bestelling beschikbaar zijn, zie je bij het afronden van de bestelling.

Verzendkosten

Land Gratis verzenden bij een besteding van:
België 4,95 Gratis verzending bij een besteding van € 50,00 of meer
Bulgarije 18,50 Gratis verzending bij een besteding van € 150,00 of meer
Cyprus 18,50 Gratis verzending bij een besteding van € 150,00 of meer
Denemarken 8,00 Gratis verzending bij een besteding van € 100,00 of meer
Duitsland 8,00 Gratis verzending bij een besteding van € 100,00 of meer
Finland 18,50 Gratis verzending bij een besteding van € 150,00 of meer
Frankrijk 8,00 Gratis verzending bij een besteding van € 100,00 of meer
Griekenland 18,50 Gratis verzending bij een besteding van € 150,00 of meer
Hongarije 18,50 Gratis verzending bij een besteding van € 150,00 of meer
Ierland 18,50 Gratis verzending bij een besteding van € 150,00 of meer
Italië 8,00 Gratis verzending bij een besteding van € 100,00 of meer
Kroatië 18,50 Gratis verzending bij een besteding van € 150,00 of meer
Luxemburg 8,00 Gratis verzending bij een besteding van € 100,00 of meer
Nederland 2,50 Gratis verzending bij een besteding van € 40,00 of meer
Noorwegen 8,00 Gratis verzending bij een besteding van € 100,00 of meer
Oostenrijk 8,00 Gratis verzending bij een besteding van € 100,00 of meer
Polen 18,50 Gratis verzending bij een besteding van € 150,00 of meer
Portugal 18,50 Gratis verzending bij een besteding van € 150,00 of meer
Roemenië 18,50 Gratis verzending bij een besteding van € 150,00 of meer
Slowakije 18,50 Gratis verzending bij een besteding van € 150,00 of meer
Slovenië 18,50 Gratis verzending bij een besteding van € 150,00 of meer
Spanje 18,50 Gratis verzending bij een besteding van € 150,00 of meer
Verenigd Koninkrijk 18,50 Gratis verzending bij een besteding van € 150,00 of meer