Hoe lees ik tarotkaarten?

In mijn vorige blog heb ik verteld dat ik jaren geleden een Rider Waite deck heb gekocht. Ik heb het antwoord gezocht op de vraag wat tarot nu eigenlijk is. Nu wil ik weten hoe ik deze kaarten kan lezen.

Read More »
banner

De liefdes tarot legging

Ieder mens verlangt naar nabijheid, geborgenheid en emotionele verbinding. We willen samen met iemand door het leven gaan. Daarom worden tarotkaarten al zo lang en heel vaak geraadpleegd.

Read More »
It's all in your numbers baby

It’s all in your numbers baby!

Wat er ook gebeurt, de universele taal van getallen wijst ons de weg! Met informatie over je karakter, je levenspad, je zielsgetal en je persoonlijkheid krijg jij steeds meer grip op herhalende lessen in je leven, je talenten en je missie.

Read More »
Mega Reset Alle Tekens!

Mega Reset alle tekens!

Mega Reset alle tekens! Nieuwe Maan ♒️ Waterman | 11 febr | Mabel van den Dungen Op 11 februari a.s. is er een magische Nieuw Maan in Waterman. (In het filmpje noem ik per ongeluk 16 februari. Dit komt doordat ik opgetogen ben, omdat ik op die datum een live healing meditatie geef met Micki

Read More »

Wat is tarot eigenlijk?

In mijn vorige blog beschreef ik hoe ik zoekende ben naar mijn ware zelf. Zes jaar geleden heb ik een deck gekocht op een spirituele beurs. Nu is het tijd om me hierin te gaan verdiepen. Het deck dat ik kocht, was de Rider Waite tarot.

Read More »
Wat is er gebeurd met Doreen Virtue?

Wat is er gebeurd met Doreen Virtue?

Doreen Virtue is een grote naam in de spirituele wereld. Ze heeft haar faam opgebouwd met haar kaarten, boeken en programma’s. Toch kiest ze ervoor om een andere weg in te slaan. De weg van het Christendom. Voor haar gaat dit niet samen met de decks die ze heeft uitgegeven.

Read More »

Het is tijd!

Dit is mijn eerste blog voor tarot.nl. In deze blog wil ik jullie meenemen op de spirituele zoektocht naar mezelf. Ik ben Nienke, 33 jaar en docent op een MBO.

Read More »
Join Waitlist We will inform you when the product arrives in stock. Please leave your valid email address below.
Scroll naar top

Inloggen

TRACK & TRACE

Vul je bestelnummer hieronder in en klik op de "Volgen" knop om je bestelling te volgen. Deze kun je terug vinden op je ontvangstbewijs en in de bevestigings-e-mail die wij je hebben toegestuurd.

Verzendkosten

Gratis verzending bij bestelling vanaf € 30 < Nederland
Gratis verzending bij bestelling vanaf € 70 < België
Voor zakelijke klanten gelden andere verzendtarieven.