fbpx

Filters

Einde van de Winter

Je weet het misschien niet, maar de cyclus is al begonnen. Een koude, grijze periode in je leven loopt op zijn eind – er begint een nieuw seizoen.

Net als bij de boomvrouw op deze kaart worden de eerste tekenen van de lente al zichtbaar. De eerste uitlopers zijn al te zien, en nu zullen de nieuwe knoppen gauw tot bloei komen, als ze gebaad zijn in het zonlicht. Er staan je veel mooie dingen te wachten. Nieuwe mogelijkheden doen zich soms geheel onverwacht voor. Als dat gebeurt, omarm ze dan. Aarzel niet, want dit is jouw moment om te schitteren.

Het is een voorspoedige en gelukkige tijd voor je. Dingen die eerder niet mogelijk waren zijn dat nu wel. Deuren die eerder gesloten waren openen zich nu.

Deze kaart betekent ook reizen, en positieve resultaten.

Deze kaart komt uit het Gaia Orakel van Toni Carmine Salerno;

Heel lang geleden ontstond er licht uit de elementen van de schepping, waardoor ons Universum ontstond. De Tijd begon zijn eindeloze reis door de steeds grotere ruimte. Het eerdere Universum was slechts een zee van kleine deeltjes, zwevend door ruimte en tijd. Maar het wiel van het leven was, onzichtbaar, al wel in beweging, en na verloop van tijd werd de zee van kleine deeltjes een zee van sterren, en daaruit werd Gaia, onze Aarde, geboren, een levende ademende entiteit, onze Godin, onze Moeder, en ons Spiegelbeeld. Het Gaia Orakel wil je de richting van de liefde wijzen, en je helpen de antwoorden te vinden die je zoekt.

€22,25
€25,66

OVER ONS

De reis door je eigen geest is het meest uitdagende en ook meest waardevolle avontuur dat je aan kunt gaan. Maar, je kunt natuurlijk niet op reis gaan zonder de juiste bagage. De tarot producten van het Koppenhol zijn ontworpen om door je innerlijke landschap te navigeren, en je kwaliteiten te ontdekken en te vieren. We hopen dat je tarot producten vindt die je raken, uitdagen en je ziel voeden. 

CONTACT

Koppenhol Uitgeverij
Rozenstraat 3a
1214 BP Hilversum

T. 0031 (0)35 6233373
E. info@koppenholuitgeverij.nl

IDEAL Giropay ING PayPal SOFORT
Creditcard Belfius Bancontact KBCCBC SEPA