fbpx

Filters

Maan van het bevriezen

Vandaag heb ik de kaart "Maan van het bevriezen" uit de Kracht van het Wiel getrokken. Deze kaart staat voor Identiteit, ontdekking van jezelf en kwetsbaarheid.

De kaart zit op het Medicijnwiel precies tussen het westen en noorden in. Het westen vertegenwoordigt het element water, dromen en inzichten. Terwijl het noorden het element aarde en juist meer gronden vertegenwoordigt. 

Waarzegging: Zoals het vervellen van de slang, vertegenwoordigt de Maan van het Bevriezen het loslaten van verouderde regels om je ware identiteit te onthullen. Het is heel gemakkelijk om je aan te passen aan de regels die anderen hebben voorgeschreven. Als je daarmee doorgaat, je ware zelf opoffert, dan verlies je vroeger of later je zelf.

De Maan van het Bevriezen betekent een gelegenheid om weer in contact te komen met je innerlijke zelf. Er is moed en geduld voor nodig om de regels los te laten die je innerlijk licht hebben verstikt. De mensen om je heen, die gewend zijn geraakt aan je oude manier van doen, kunnen zich tegen deze verandering verzetten. Denk er aan dat dit hun angst en onzekerheid is. Blijf standvastig. Luister naar je hoger zelf en laat die je leiden op je weg naar het ontdekken van je zelf. Wanneer je je ware identiteit tevoorschijn laat komen zul je voelen dat je geest lichter wordt. Echte vrijheid is je ware creatieve geest tot uitdrukking laten komen.

Nu is het tijd om de regels los te laten die je potentieel hebben begrensd en gevolg te geven aan de roep om je ware zelf te verkennen en te laten zien.

Gebed: Grote Geest, help me de moed en het vertrouwen te hebben om in mezelf te geloven en om dankbaar te zijn voor de gaven die u me hebt gegeven.

 

€20,75
€22,25
€20,00

OVER ONS

De reis door je eigen geest is het meest uitdagende en ook meest waardevolle avontuur dat je aan kunt gaan. Maar, je kunt natuurlijk niet op reis gaan zonder de juiste bagage. De tarot producten van het Koppenhol zijn ontworpen om door je innerlijke landschap te navigeren, en je kwaliteiten te ontdekken en te vieren. We hopen dat je tarot producten vindt die je raken, uitdagen en je ziel voeden. 

CONTACT

Koppenhol Uitgeverij
Rozenstraat 3a
1214 BP Hilversum

T. 0031 (0)35 6233373
E. info@koppenholuitgeverij.nl

IDEAL Giropay ING PayPal SOFORT
Creditcard Belfius Bancontact KBCCBC SEPA