fbpx

Filters

MARION MIETKE & DORETHEA PIPER

 

Marion Mietke, geboren 1953 onder het sterrenbeeld Weegschaal.Marion Mietke, geboren 1953 onder het sterrenbeeld Weegschaal. Ik werk ruim twintig jaar in het kader van scholen en onderwijs.De jarenlange ervaring op het gebied van leren en onderwijzen,met kinderen en volwassenen, komen zeer goed van pas in mijnhuidige werk als levensadviseur voor het “heelheids-denken”. In dit werk komen alle facetten van de “hemelse opleiding” samen.

 

Dorothea Piper werd geboren in de stad van Luther: Wittenberg, onder het sterrenbeeld Schorpioen.In haar heel vroege jeugd begon ze al met schilderen. De benodigde ondersteunende vakkennis verkreeg zij uit de kringen van schilders en tekenaars.

Die Pädagogin Marion Mietke ließ sich u.a. zur Reikilehrerin, Reinkarnationstherapeutin und Geistheilerin ausbilden. Heute arbeitet sie als Lebensberaterin für ganzheitliches Denken, wobei ihr auch die 20jährige Erfahrung im Lehr- und Lernbereich mit Kindern sowie Erwachsenen zugute kommt. 

Die Künstlerin und Reiki-Meisterin Dorothea Elisabeth Piper entdeckte schon in frühester Kindheit ihre Leidenschaft zur Malerei. Ihrer Liebe zur Natur verdankt sie ihre ausdrucksstarken Bilder, in denen sie ganz besonders das Licht einzufangen versucht.


 

OVER ONS

De reis door je eigen geest is het meest uitdagende en ook meest waardevolle avontuur dat je aan kunt gaan. Maar, je kunt natuurlijk niet op reis gaan zonder de juiste bagage. De tarot producten van het Koppenhol zijn ontworpen om door je innerlijke landschap te navigeren, en je kwaliteiten te ontdekken en te vieren. We hopen dat je tarot producten vindt die je raken, uitdagen en je ziel voeden. 

CONTACT

Koppenhol Uitgeverij
Rozenstraat 3a
1214 BP Hilversum

T. 0031 (0)35 6233373
E. info@koppenholuitgeverij.nl

IDEAL Giropay ING PayPal SOFORT
Creditcard Belfius Bancontact KBCCBC SEPA