driehoek

BESCHERMING

Kom terug in je kracht. Verbreek banden. Hervind je ziel.

Er wordt je gevraagd om je energie te beschermen en weer in je kracht te komen. Laat alle verloren stukjes nu weer terugkeren. Kijk eens wie en wat je je energie ontneemt. Laat de kraan niet open staan. Sluit je iedere nacht energetisch af.
Er worden energetische verbanden gevormd tussen mensen, plaatsen, voorwerpen en gebeurtenissen, dus het is belangrijk om dit te controleren. Je energie en je energetische ruimte zijn heilig, dus behandel deze ook zo.
Je moet werken om je energie helder te houden. Tijdens ons leven kunnen we onze kracht weggeven, dus is het belangrijk dat we deze weer terugroepen door energetische banden te verbreken, of een manier van helen te doen die bekend staat als ‘het hervinden van je ziel’. Kun je een traumatische gebeurtenis, relatie of zielsherinnering bedenken die aangeeft dat je de energie ervan weer moet oproepen? Controleer nu je lichaam en zie welk chakra het gevoel geeft dat het energetisch een beetje moet worden gereinigd.

ACTIVEER JE GEEST
Houd de kaart bij het chakra (of chakra’s) dat moet worden gereinigd en zeg (of herhaal) het volgende: ‘Ik roep elk verloren deel van mijn ziel, kracht of licht weer op. Elke gelofte, zielsafspraak, betovering of programma uit het verleden of heden, uit dit of andere levens, dat niet voor het hoogste goed van allen is, laat ik nu los. Elke kracht en elk inzicht dat ik gewild, of ongewild heb weggegeven of me is ontnomen, roep ik opnieuw op. Voor het hoogste goed van allen verbreek ik nu alle banden of gehechtheden uit dit of andere levens. En zo is het, zo is het, zo is het.’

© Verlicht je Geest orakel, Rebecca Campbell

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *