“de wijsheid weten is één, het wijze leven leiden is iets anders” … ons best doen is de beste stap die we kunnen doen. Don Miquel Ruiz

Vandaag voor 16.00 uur besteld, morgen in huis! Gratis verzending vanaf 30 euro

DE WIJSHEID VAN HET ORAKEL

EEN SYMBOLISCH COMMUNICATIESYSTEEM 

De 52 kaarten zijn gebaseerd op oude oorspronkelijke voorwerpen die werden gebruikt bij het voorspellen. Elementen uit de I Ching, Noorse runen, de kleine arcana van het traditionele tarot en andere orakels zijn in dit deck verwerkt om het zo accuraat mogelijk te maken.

Lees meer

Is het zien van dubbele getallen een teken van engelen?

De engelen doen hun best om onze aandacht te trekken en met ons te communiceren.

Op die manier helpen ze ons verbeteringen in ons leven te brengen. Vaak schenken we echter geen aandacht aan de tekenen die ze ons geven en doen we ze af als louter toeval of verbeelding. 

Lees meer

WELKE ENGEL HOORT BIJ JOUW STERRENBEELD

Engelen zijn iedere dag bij ons om met ons samen te werken. Iedere engel is belast met een ander teken van de dierenriem.

Lees meer

  • De tuinen
  • Bruna
  • Standaard
  • De Wijze Kater
  • Donner
  • Bol

OVER ONS

De reis door je eigen geest is het meest uitdagende en ook meest waardevolle avontuur dat je aan kunt gaan. Maar, je kunt natuurlijk niet op reis gaan zonder de juiste bagage. De producten van het Koppenhol zijn ontworpen om door je innerlijke landschap te navigeren, en je kwaliteiten te ontdekken en te vieren. We hopen dat je producten vindt die je raken, uitdagen en je ziel voeden. 

NIEUWSBRIEF

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwste collecties, sales, winacties en nieuws.

CONTACT

Koppenhol Uitgeverij
Rozenstraat 3a
1214 BP Hilversum

T. 0031 (0)35 6233373
E. info@koppenholuitgeverij.nl