Filters

  • Home
  • Blog
  • Is het zien van dubbele getallen een teken van engelen?

Is het zien van dubbele getallen een teken van engelen?

De engelen doen hun best om onze aandacht te trekken en met ons te communiceren.

Op die manier helpen ze ons verbeteringen in ons leven te brengen. Vaak schenken we echter geen aandacht aan de tekenen die ze ons geven en doen we ze af als louter toeval of verbeelding. 

Getallenreeksen

Je engelen brengen vaak boodschappen over door getallenreeksen te tonen. Dat doen ze op twee manieren. Ten eerste fluisteren ze zachtjes in je oor, zodat je op tijd zult opkijken om op te merken hoe laat het is of een telefoonnummer op een reclamebord te zien. De engelen hopen dat je je ervan bewust zult zijn dat je dezelfde getallenreeks telkens weer ziet. je kunt bijvoorbeeld herhaaldelijk de reeks 111 zien; het kan bijvoorbeeld lijken alsof het telkens als je op de klok kijkt, 1 uur 11 is, of 11 uur 11.

De tweede manier waarop de engelen je betekenisvolle getallenreeksen laten zien, is door fysiek te regelen dat er bijvoorbeeld een auto voor je rijdt met een bepaald kenteken dat ze tot je willen laten doordringen. Degenen die zicht van dit verschijnsel bewust zijn, worden heel bedreven in het interpreteren van de betekenis van diverse nummerborden. Op deze wijze zullen de engelen je zelfs gedetailleerde boodschappen geven. 

Hier volgen de basisbetekenissen van diverse getallenreeksen. Je eigen engelen zullen je echter vertellen of een bepaalde situatie voor jou een andere betekenis heeft. Vraag je engelen: "Wat willen jullie me vertellen?" en ze zullen je maar al te graag informatie verschaffen om je te helpen hun numerieke boodschap te ontcijferen.

0

De nul houdt verband met gebed of meditatie en de allesomvattende Goddelijke Bron. God praat met je.

1

Dit is een binair getal: elk getal is deeelbaar door 1. We zijn allemaal één, daarom zijn we allemaal met elkaar verbonden door onze gedachten. Let op wat je denkt en richt je liever op je wensen dan op je angsten.

2

Heb geloof en moed. Je gebeden worden bewaarheid, ook al is dat nog niet zichtbaar.

3

De verlichte meesters (bijvoorbeeld Jezus) zijn bij je in de buurt. Ze hebben gereageerd op je gebed en willen je helpen.

4

Er zijn engelen bij je. Roep hen aan als je behoefte hebt aan hulp, raad en gevoelens van liefde en geborgenheid.

5

Dit getal houdt verband met verandering, transformatie, transmutatie en alchemie. Er vinden in je leven veranderingen ten goede plaats, of die staan te gebeuren.

6

Het getal 6 houdt verband met aardse zaken, zoals bezit, aardse aangelegenheden en concrete, tastbare dingen. Zorg ervoro dat gedachten aan of zorgen om meteriële zaken in evenwicht worden gehouden door een geconcentreerd zijn op en geloof in het spirituele.

7

Je ben op de goede weg! Ga vooral zo door!

8

Financiële overvloed komt nu op je pad.

9

Je goddelijke levensdoel houdt in dat je dienstbaar bent door middel van je aangeboren talenten, passies en interesses.

10

Je ontvangt aanwijzingen van God via gedachten, ideeën, inzichten of helderwetendheid (je weet iets maar hebt geen idee hoe je aan die informatie bent gekomen). Blijf positief ten aanzien van de boodschappen die je ontvangt.

999 Voltooiing

Dit is het einde van een grote fase in je persoonlijke leven of in het leven van de wereld. Ook is het een boodschap voor lichtwerkers die betrokken zijn bij de genezing van de aarde. Hij geeft aan dat ze aan het werk moeten gaan omdat Moeder Aarde hen nu nodig heeft.

Combinaties van 1 en 2, zoals 121 of 112

Onze gedachten zijn als zaadjes die beginnen te ontkiemen. Je hebt misschien al wat wensen uit zien komen. Dit zijn tekenen die erop wijzen dat alles in de door jou gewenste richting zal groeien en al aan het groeien is. Blijf erin geloven!

Wil je meer weten over getallen en de engelen lees dan het boek Getallen met de Engelen van Doreen Virtue of Healing met de Engelen ook van Doreen Virtue.

 

 

E-mail

  • De tuinen
  • Bruna
  • Standaard
  • De Wijze Kater
  • Donner
  • Bol

OVER ONS

De reis door je eigen geest is het meest uitdagende en ook meest waardevolle avontuur dat je aan kunt gaan. Maar, je kunt natuurlijk niet op reis gaan zonder de juiste bagage. De producten van het Koppenhol zijn ontworpen om door je innerlijke landschap te navigeren, en je kwaliteiten te ontdekken en te vieren. We hopen dat je producten vindt die je raken, uitdagen en je ziel voeden. 

NIEUWSBRIEF

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwste collecties, sales, winacties en nieuws.

CONTACT

Koppenhol Uitgeverij
Rozenstraat 3a
1214 BP Hilversum

T. 0031 (0)35 6233373
E. info@koppenholuitgeverij.nl

 

Filters