Filters

DE WIJSHEID VAN HET ORAKEL

EEN SYMBOLISCH COMMUNICATIESYSTEEM 

De 52 kaarten zijn gebaseerd op oude oorspronkelijke voorwerpen die werden gebruikt bij het voorspellen. Elementen uit de I Ching, Noorse runen, de kleine arcana van het traditionele tarot en andere orakels zijn in dit deck verwerkt om het zo accuraat mogelijk te maken.

Ik heb de symbolen gemoderniseerd om ze gebruiksvriendelijker te maken. Je zult dieren zien, elementen uit de natuur en andere beelden die bedoeld zijn om je diep te raken, zodat de dialoog met je leven vanuit je ziel kan plaatsvinden. Je hebt een heilig communicatiesysteem in handen waardoor er een interactie met het goddelijke tot stand kan komen en je boodschappen kunt krijgen over elk aspect van je reis. Het Orakel is een manier om in contact te komen met een hogere wijsheid over je leven, en je kunt nadenken over waar je bent geweest en wat je toen hebt geleerd, waar je nu bent en welke kant je op gaat.

Raak bevriend met de kaarten en laat het Orakel je helpen om wijsheid te verwerven, waarom je bepaalde keuzes maakt en de consequenties hiervan. Hoe je het beste met je gedachten en je voornemens kunt omgaan en wat je vervolgens het beste kunt doen voor het hoogste goed van iedereen. Iedere kaart straalt wijsheid naar je uit om jouw hoogste goed te kunnen onthullen en je te leiden en te beschermen als je verder gaat op je reis. Iedere kaart en elke combinatie toont de wijsheid van het orakel en zij vraagt je om met haar mee te gaan en je door haar te laten leiden zodat je een eenheid met haar kunt worden – je ego, ziel en Spirit – zodat je wordt wie je bedoeld bent om te zijn.
Elke keer dat je in contact komt met de Bron en vraagt wat de wil is van de godin, kom je in aanraking met de Wet van de Goddelijke Orde. Je kunt gebruik maken van iets wat leeft en liefheeft en oneindig creatief is.

Aan al je behoeften wordt tegemoet gekomen wanneer je je overgeeft aan de ontvankelijkheid die nodig is om toegang te krijgen tot de diepere boodschap van het Orakel – dus heb vertrouwen, geloof en stel je hart en geest altijd open. Laat het
Orakel je nieuwsgierigheid opwekken zodat je jezelf zelfs vragen gaat stellen die dieper gaan. Ze wacht op je zodat je door middel van deze kaarten haar hulp en wijsheid kan raadplegen, waardoor je antwoorden kunt krijgen en weet dat je op weg bent naar vrede, je doel, voorspoed en liefde.

Het gebruik van de kaarten

De kaarten van de Wijsheid van het Orakel verschillen van al mijn vorige kaarten en dat dwong en inspireerde mij om de dialoog over bepaalde onderwerpen directer te laten zijn. Er zijn 52 kaarten, maar er zijn wel meer dan 250 verschillende betekenissen die betrekking kunnen hebben op een onbeperkt aantal omstandigheden in je leven. In mijn dromen en tijdens meditaties ‘spraken’ de kaarten tot mij en vroegen mij om ze tot leven te laten komen als een oud, maar tijdloos en vrouwelijk Orakel.

De kaarten zijn ontworpen om je op een eenvoudige en directe manier met het Orakel in gesprek te laten komen, zodat je een dieper begrip van je leven zult krijgen en de manier waarop je mede je eigen werkelijkheid creëert en werkt met de universele wetten van hoe de dingen zich openbaren. Ze laten je zien hoe je omgaat met de Wet van het Lot, de Wet van de Bestemming en de Wet van de Vrije Wil. Je krijgt antwoorden op je vragen door een legging met een, twee of drie kaarten.

Schud de kaarten voordat je een reading gaat doen, zodat alle kaarten, ook die op hun kop staan, goed zijn geschud, want elke kaart heeft een iets andere boodschap wanneer hij omgekeerd tevoorschijn komt. Het is heel belangrijk dat je hierop let: een omgekeerde kaart betekent dat Spirit je extra beschermt en je een betere manier aangeeft om de dingen te doen. Als je zo’n kaart krijgt, lees je alleen de boodschap die je beschermt omdat die vaak het tegenover-
gestelde is van de betekenis van de rechtop staande kaart – en de reading wordt verwarrend als je eerst de boodschap en belangrijke betekenissen van het Orakel leest. Een beschermende boodschap staat op zich en is niet afhankelijk van andere betekenissen.

Maak je geen zorgen als je een omgekeerde kaart trekt. Wees blij dat je eraan herinnerd wordt dat je voorzichtig moet zijn en goed moet nadenken. Om eerlijk te zijn, ik had ook een deck met 104 kaarten kunnen maken voor alle boodschappen, inclusief de beschermende boodschappen, maar dat gaf problemen met het schudden!

Houd in gedachten dat de manier waarop je een vraag stelt net zo belangrijk is als de kaart die je trekt. De kaarten geven geen ja of nee als antwoord, maar geven verborgen boodschappen door als heilige tekens op je reis naar een voorspoedig, gelukkig en vervuld leven.

Als je de kaarten vaker gebruikt, raak je er vertrouwder mee en zullen ze je in de juiste richting sturen voor jouw hoogste goed, je wijzen op de valkuilen op je pad en je verzekeren van je persoonlijke groei en welzijn.

Colette Baron-Reid

 

E-mail

  • De tuinen
  • Bruna
  • Standaard
  • De Wijze Kater
  • Donner
  • Bol

OVER ONS

De reis door je eigen geest is het meest uitdagende en ook meest waardevolle avontuur dat je aan kunt gaan. Maar, je kunt natuurlijk niet op reis gaan zonder de juiste bagage. De producten van het Koppenhol zijn ontworpen om door je innerlijke landschap te navigeren, en je kwaliteiten te ontdekken en te vieren. We hopen dat je producten vindt die je raken, uitdagen en je ziel voeden. 

NIEUWSBRIEF

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwste collecties, sales, winacties en nieuws.

CONTACT

Koppenhol Uitgeverij
Rozenstraat 3a
1214 BP Hilversum

T. 0031 (0)35 6233373
E. info@koppenholuitgeverij.nl

 

Filters