Filters

Als er iets onverenigbaar lijkt, dan is het wel tarot en mode. En toch hebben deze twee elkaar gevonden: de Motherpeace tarot en Dior.

De afbeeldingen van deze intuïtieve tarot hebben Dior geïnspireerd tot het maken van een nieuwe herfstcollectie. Maria Grazi Chiuri, de nieuwe artistieke directeur van Dior is, naast een nuchtere feministe, ook spiritueel geëngageerd. Ze wilde de vrouw centraal stellen in deze collectie en benaderde Vicki Nobel en Karen Vogel, de ontwikkelaars van de motherpeace tarot. Het resultaat is een collectie vol zwierige rokken, broeken en jassen met beeltenissen uit de motherpeace tarot. De invloeden uit de Afrikaanse cultuur en van de Navajo indianen zijn onmiskenbaar aanwezig. Naast veel aardetinten, donkerblauw, zwart en wit, zijn er transparante stoffen gebruikt.

Als we een voorspelling mogen doen, dan is het wel dat deze sterke collectie een groot succes wordt, en dat de motherpeace tarotset de aandacht krijgt die ze verdient!

Om een beeld te krijgen van deze mix van mode en spiritualiteit, zie de volgende slideshow: http://www.vogue.com/fashion-shows/resort-2018/christian-dior/slideshow/collection#1 De motherpeace tarotset is in verschillende varianten verkrijgbaar in onze webshop.

€41,20
 
€9,95
€43,75
 

 

E-mail

  • De tuinen
  • Bruna
  • Standaard
  • De Wijze Kater
  • Donner
  • Bol

OVER ONS

De reis door je eigen geest is het meest uitdagende en ook meest waardevolle avontuur dat je aan kunt gaan. Maar, je kunt natuurlijk niet op reis gaan zonder de juiste bagage. De producten van het Koppenhol zijn ontworpen om door je innerlijke landschap te navigeren, en je kwaliteiten te ontdekken en te vieren. We hopen dat je producten vindt die je raken, uitdagen en je ziel voeden. 

NIEUWSBRIEF

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwste collecties, sales, winacties en nieuws.

CONTACT

Koppenhol Uitgeverij
Rozenstraat 3a
1214 BP Hilversum

T. 0031 (0)35 6233373
E. info@koppenholuitgeverij.nl

 

Filters