Filters

BOODSCHAP IN EEN FLES

Wezenlijke betekenissen: Communicatie; een teken; een openbaring (de oude naam voor een spontaan orakel toevallig door iemand uitgesproken) en die je de weg wijst naar je hoogste goed.

De boodschap van het Orakel: Spirit zend je tekens wanneer je erom vraagt; wanneer je gelooft dat je ze zult ontvangen; en wanneer je jezelf toestaat goed te worden in de taal van symbolen, orakels en voortekenen. Ze kunnen komen in de vorm van een vogel die voorbij vliegt, een logo op een vrachtwagen, een lied op de radio. Verwacht dat wordt bevestigd dat je de juiste richting wordt gewezen. Houd je oren open, want misschien zegt iemand precies het juiste als antwoord op je vraag. Vandaag is het deze boodschap: Spirit hoort je en het antwoord is gunstig.

Boodschap voor de relatie: Je kunt iemand verwachten die je goed nieuws brengt. Dit kan in de vorm van een brief zijn, een telefoontje of een e-mail. Jij bent de bedoelde ontvanger van deze boodschap, dus blijf je openstellen voor wat je hoort en ziet. Tenslotte komt er alleen maar iets goeds. De tekenen zijn er al.

Boodschap voor voorspoed: Je ligt op schema met je doel en je passie. Je komt op een lijn met je bestemming, en Spirit wil je laten weten dat je op het juiste pad bent. Verwacht een (op)roep, een nieuwe gelegenheid, of een boodschap van een oude vriend of zakelijk contact dat je dichter naar je dromen en mooiste wensen leidt. Spirit heeft je gehoord!

Boodschap voor bescherming: Weiger je de tekens te herkennen omdat je de dingen wilt laten gebeuren zoals jij wilt? Wanneer de rode vlag uithangt hoef je deze niet te bewonderen, dit is met reden een waarschuwing. Als je ergens geen goed gevoel over hebt, dan kan dat duiden op problemen die op de loer liggen. Negeer de tekens niet. Spirit heeft altijd het beste met je voor en wil je aandacht trekken naar hetgeen jij over het hoofd ziet.

 

E-mail

  • De tuinen
  • Bruna
  • Standaard
  • De Wijze Kater
  • Donner
  • Bol

OVER ONS

De reis door je eigen geest is het meest uitdagende en ook meest waardevolle avontuur dat je aan kunt gaan. Maar, je kunt natuurlijk niet op reis gaan zonder de juiste bagage. De producten van het Koppenhol zijn ontworpen om door je innerlijke landschap te navigeren, en je kwaliteiten te ontdekken en te vieren. We hopen dat je producten vindt die je raken, uitdagen en je ziel voeden. 

NIEUWSBRIEF

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwste collecties, sales, winacties en nieuws.

CONTACT

Koppenhol Uitgeverij
Rozenstraat 3a
1214 BP Hilversum

T. 0031 (0)35 6233373
E. info@koppenholuitgeverij.nl

 

Filters