Filters

DROMEN

Dromen zijn een normaal en gezond deel van de slaapcyclus. 

Aandacht besteden aan je dromen kan helpen om je open te stellen voor het goddelijke en je relatie ermee te verdiepen. Let vooral op de dromen die steeds weer terugkomen.

We leven ons eigen leven
maken onze eigen persoonlijke reis
en ’s nachts, als we in bed liggen
creëren we onze eigen hel, of ons eigen paradijs. 

Een deel van ons sterft
een deel van ons transformeert
en als we wakker worden, weten we dat Diana ons heeft gezegend
en ons iets nieuws heeft geleerd. 

Er wordt gezegd dat wanneer je in trance bent, je als het ware ‘droomt terwijl je wakker bent’, waarbij je intuïtie en het onderbewustzijn de overhand hebben. De magie van een droomtoestand of trance, maakt deel uit van veel magische tradities in de wereld. De meeste hekserij en de meeste sjamanistische tradities bevatten rituelen om in trance te komen. Trance is niet onheilspellend, het is geen hypnose en je handelt absoluut niet als een zombie. Integendeel, wanneer je in trance bent bereik je een staat van rust of opgewondenheid door middel van verschillende technieken, zoals chanten, dansen, ronddraaien, trommelen, klankschalen, bell ringing, onderdompelen in water, of door het innemen van speciale plantaardige medicijnen. Je kunt het uit je lichaam treden ook leren en trainen.
In trance kunnen geesten worden aanroepen of gechanneld, soms zijn het voorouders, soms iemand uit hemelse sferen of een godheid. En in trance kun je dan zelf, of met de hulp van een ander, op een gecontroleerde manier de geest toelaten in je lichaam, en kun je vragen stellen aan de geest of de godheid, die advies kan geven.
In getuigenissen van vrouwen in Italië die terecht stonden voor hekserij,  werd doorgaans beschreven  dat ze in trance waren of dat het leek alsof ze droomden. Tegenwoorden beschouwen de meeste moderne heksen activiteiten die tot trance leiden nog steeds als waardevol om meer kracht te krijgen en het onderbewustzijn te openen. Velen kiezen ervoor om meer binnenin zichzelf te kijken, door bijvoorbeeld te mediteren, of te chanten. Hoe je ook in trance komt, het stelt je in staat om in contact te komen met de geesten en een sterkere relatie op te bouwen met het goddelijke, meer kracht te krijgen voor onze toverij en duidelijker resultaten te krijgen door onze manier van waarzeggen.
Misschien hebben we nooit echt geprobeerd om in trance te komen, of hebben we nooit enthousiast zoals Diana door het bos en de wildernis gerend, maar onze eigen nachtelijke dromen kunnen de stem zijn van onze onbewuste gedachten – of misschien spreken de goden tot ons. Heksen geloven dat dromen profetisch kunnen zijn en dat je vooral aandacht moet schenken aan steeds terugkerende dromen.

 

 

E-mail

  • De tuinen
  • Bruna
  • Standaard
  • De Wijze Kater
  • Donner
  • Bol

OVER ONS

De reis door je eigen geest is het meest uitdagende en ook meest waardevolle avontuur dat je aan kunt gaan. Maar, je kunt natuurlijk niet op reis gaan zonder de juiste bagage. De producten van het Koppenhol zijn ontworpen om door je innerlijke landschap te navigeren, en je kwaliteiten te ontdekken en te vieren. We hopen dat je producten vindt die je raken, uitdagen en je ziel voeden. 

NIEUWSBRIEF

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwste collecties, sales, winacties en nieuws.

CONTACT

Koppenhol Uitgeverij
Rozenstraat 3a
1214 BP Hilversum

T. 0031 (0)35 6233373
E. info@koppenholuitgeverij.nl

 

Filters