Filters

GODDELIJKHEID

Intensiveer je verbintenis met wat je als goddelijk (h)erkent.

Weet dat je een sprankje goddelijkheid in je hebt. Houd van jezelf – want waarom zou je niet van jezelf houden als je van origine goddelijk bent?

Door haar kwam ik tot leven
via de donkere maan
nieuw op aarde
klaar om de uitdagingen aan te gaan.

De flonkering van goddelijke schoonheid
de gratie van Diana en haar levenskracht
zit in jou en mij, in geest en hart
ze beroert ons zacht.

Men zegt dat Aradia de dochter was van Diana en haar broer Lucifer, de Brenger van Licht (ook bekend als de Gehoornde God), beiden goddelijke wezens. Aradia heeft een goddelijke vonk in zich. Er wordt ook gezegd dat deze goddelijke vonk, het vuur om te scheppen, zich ook in ieder van ons bevindt.
Hoe kunnen we dan, als we van de goden houden, onszelf haten? Welk recht hebben we om onszelf te kleineren of onszelf kwaad te doen? Met welk recht ontkennen we de goddelijkheid van anderen door ze te bezeren, door ze aan onze grillen te onderwerpen, of door ze met minder zorg te behandelen dan we vrienden doen? Als we allemaal een sprankje goddelijkheid bezitten, hoe kan de een dan minder zijn dan de ander?
Als goddelijke zonen en dochters hebben we allemaal een bevoorrechte plaats in dit leven. Bij deze bevoorrechte positie horen verantwoordelijkheden. We kunnen dit geschenk terugbetalen door ons eigen leven te eren, en het recht en het leven van anderen.

 

 

E-mail

  • De tuinen
  • Bruna
  • Standaard
  • De Wijze Kater
  • Donner
  • Bol

OVER ONS

De reis door je eigen geest is het meest uitdagende en ook meest waardevolle avontuur dat je aan kunt gaan. Maar, je kunt natuurlijk niet op reis gaan zonder de juiste bagage. De producten van het Koppenhol zijn ontworpen om door je innerlijke landschap te navigeren, en je kwaliteiten te ontdekken en te vieren. We hopen dat je producten vindt die je raken, uitdagen en je ziel voeden. 

NIEUWSBRIEF

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwste collecties, sales, winacties en nieuws.

CONTACT

Koppenhol Uitgeverij
Rozenstraat 3a
1214 BP Hilversum

T. 0031 (0)35 6233373
E. info@koppenholuitgeverij.nl

 

Filters