Filters

HERBOREN LEVEN

Priesteres van de Feniks

Aan jou wordt nu spirituele wederopstanding aangeboden. Elk deel van jou of van je leven waarvan je dacht dat het dood was, wordt weer hersteld en zal weer tot leven komen en bloeien. Zoals de Feniks herrijst uit het vuur, overgaand van dood tot leven, zo zal ook jij herrijzen, geheeld en hernieuwd.
Herboren Leven brengt het bericht dat een trauma, einde, worsteling of ogenschijnlijke nederlaag niet het einde van het verhaal is voor je. Wat een einde lijkt kan soms simpelweg de macht van de Eeuwenoude Vrouwelijke Kracht zijn die nieuwe paden betreedt, en energie wegtrekt van oude vormen zodat ze kunnen overgaan in nieuwe vormen. Dit kan kort of lang duren. Het kan gaan om dagen of jaren, weken, maanden, decennia. Het maakt niet uit hoe lang iets schijnbaar heeft liggen vergaan, op het juiste moment zal het weer tot leven komen.
Zoals de rivier de Nijl in de loop van de tijd subtiel zijn koers aanpast, zo zal ook de Rivier van Licht die door jou stroomt, en je vult met levenskracht en Goddelijke Energie, met innerlijke wijsheid doorgaan. Wat er nu met je gebeurt kun je vertrouwen. Iets wat belangrijk voor je is, komt weer tot leven. Het kan zelfs voelen alsof jij zelf weer tot leven komt na een periode van emotionele verdoofdheid, fysieke of geestelijke strijd of spirituele desillusie. Het kan ook een manier van leven, een oefening, onderneming of relatie – oud of nieuw – zijn, die nu tot leven komt.
Je wordt geleid door de Goddelijke Priesteres van de Feniks, Zuster Isis, om je gezicht naar de Zon te richten. Zoals de Heilige Scarabee de bewegingen van de Zon volgt, word ook jij aangemoedigd je te richten op het licht en leven dat op zoek is naar jou. Blijf niet hangen in hoe de dingen waren. Laat het verleden los! Wees dapper en onverschrokken en laat de Feniks Priesteres je inspireren om te beseffen dat nu voor jou de tijd is aangebroken voor de Terugkeer tot het Leven, de Hernieuwing, de Wederopstanding. Wees hoopvol en optimistisch. Dat iets je in het verleden is ontvallen, betekent niet dat het geen waarde kan hebben of kan groeien in het heden. Neem wat je wordt aangeboden in je leven, de wedergeboorte die nu plaatsvindt, met open armen aan en wees ervan verzekerd dat je door de energieën van de dood in nieuw Leven bent overgegaan. Vrede zij met je, geliefde Aspirant van het Licht. Het verleden is voorbij. Geniet van je wedergeboorte.

 

 

E-mail

  • De tuinen
  • Bruna
  • Standaard
  • De Wijze Kater
  • Donner
  • Bol

OVER ONS

De reis door je eigen geest is het meest uitdagende en ook meest waardevolle avontuur dat je aan kunt gaan. Maar, je kunt natuurlijk niet op reis gaan zonder de juiste bagage. De producten van het Koppenhol zijn ontworpen om door je innerlijke landschap te navigeren, en je kwaliteiten te ontdekken en te vieren. We hopen dat je producten vindt die je raken, uitdagen en je ziel voeden. 

NIEUWSBRIEF

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwste collecties, sales, winacties en nieuws.

CONTACT

Koppenhol Uitgeverij
Rozenstraat 3a
1214 BP Hilversum

T. 0031 (0)35 6233373
E. info@koppenholuitgeverij.nl

 

Filters