Filters

GODIN VAN 10.000 NAMEN

Isis – Eindeloze Uitingen van de Priesteres

Isis met haar vele namen, vormen, associaties en uitingen wordt ook wel de Godin van Tienduizend Namen genoemd. Een naam heeft kracht. Het kenmerkt en bekrachtigt of beperkt. De namen, gezichten en rollen die jij speelt zijn maar een deel van wie je bent, je bent meer dan dat, dierbare Aspirant, je bent een grenzeloos wezen. Je gaat je nu realiseren dat je niet beperkt bent tot je eerdere identiteiten. In plaats daarvan word je steeds meer je volledige Zelf. Geniet van het ontdekken van nog meer van jezelf!
Net als Vrouwe Isis ben ook jij een veelzijdig multidimensionaal wezen. Op dit punt op je pad is het heel nuttig dat je leert je niet langer te hechten aan rollen of identiteiten die misschien ooit heel belangrijk waren voor jou of anderen om je heen. Dit betekent niet dat je je niet langer meer verwant mag voelen met die naam of rol, maar dat je beseft dat dit maar een deel van jou is en dat er nog veel meer van jou zich op dit moment wil openbaren.
De rollen waar je voortaan boven moet staan kunnen die van moeder zijn, leidinggevende, heler, goed mens, sterk mens, controlefreak, dochter, leraar of goeroe, grootmoeder enzovoorts. Er is niets mis met die rollen en je kunt nog steeds een deel van jezelf erin uitdrukken, maar je bevindt je nu op een belangrijk punt in je innerlijke ontwikkeling waar je leert dat die rollen niet zijn wie jij bent, maar slechts uitingen van het eeuwige eindeloze zelf, dat niet te vatten is in welke menselijke omschrijving dan ook.
Het kan lastig zijn je niet langer te laten vangen in rollen die anderen je voorschrijven of van je verwachten, maar je beeld van jezelf zal zoveel groter worden en je ervaring van jezelf zoveel waarachtiger en meer vervullend als je ervoor openstaat meer te ontdekken van jezelf, meer dan de persoon die je tot nu toe dacht te zijn. Om dit te laten gebeuren, moet je bereid zijn de vele verschillende gezichten van jouw wezen, jouw Tienduizend Namen, te laten bovenkomen in je bewustzijn, je te realiseren dat je meer bent dan je op dit moment beseft. Dit brengt onnoemelijke keuzevrijheid en nieuwe mogelijkheden in je leven. Dit is zowel opwindend als eng! Vertrouw erop dat het Zelf in de kern Goddelijke Liefde is en dat er grote vreugde schuilt in het ontvouwen hiervan, ook al is er de uitdaging van het loslaten van de angsten die ons gevangen hielden in bepaalde rollen of identiteiten. De roep oude identiteiten los te laten is sterk, en leidt je naar dit Orakel nu er een nieuw, completer, vervullend en waarachtig gevoel van identiteit op je wacht. Elke angst of strijd waar je doorheen moet om dit te laten gebeuren, dierbare Aspirant, zal je spiritueel veelvoudig worden terugbetaald, op vele manieren. Je hebt niets te verliezen behalve oude beperkingen, en zo veel verwondering en vreugde te winnen.
Dit Orakel betekent ook dat er een spirituele naam op je wacht in de geestelijke wereld. De naam kan voortkomen uit vele spirituele tradities, bijvoorbeeld de naam van een godheid of heilige mantra, of het kan een daadwerkelijke naam zijn die je kunt uitspreken en gebruiken in meditatie of heilige tempel activiteiten met spirituele groepen. De naam kan ook simpelweg een toon of muzieknoot zijn, een innerlijk bewustzijn van een klank, waarvan je de bron kunt vinden door naar je hart te gaan, waar je de naam eerder voelt dan hoort. Deze spirituele naam komt op je weg om je te helpen de verbinding met jezelf te verdiepen. Zoals elke andere identiteit is het slechts een tijdelijke vertegenwoordiging. Je hoeft je oude leven niet te verlaten op zoek naar een compleet nieuw leven, tenzij je hart je in vrede en neutraliteit zegt dat dit nodig is voor je spirituele groei. Meestal geeft je spirituele naam je de mogelijkheid een begin te maken met het loslaten van je grip op je oude identiteit, maar deze niet helemaal weg te gooien, en jezelf te ervaren in een groter licht. Of je nu bewust en gemakkelijk je spirituele naam ontvangt in meditatie of een droom of door een heling of een gesprek met een andere Aspirant, of dat hij een mysterie blijft, vertrouw erop dat hij in je hart woont, en je oproept meer van je ware zelf te herkennen.
Als je al een spirituele naam hebt, is dit Orakel een wenk ook aan deze identiteit niet te gehecht te raken. Namen zijn een manier om een wezen te leren kennen, maar ze zijn niet dit wezen. Dit kan moeilijk zijn om te accepteren, in een cultuur die overal graag etiketten op plakt om er iets van te begrijpen! Maar voor de Aspirant is het accepteren van mysterie deel van de spirituele reis in het Goddelijke Zelf.
Als je je gevangen hebt gevoeld in een rol, naam of identiteit en hulp kan gebruiken hier bovenuit te stijgen, of als een nieuwe rol of identiteit je roept om jezelf nog verder te openbaren en je graag hulp wilt bij die groei, geeft dit Orakel aan dat de hulp die je nodig hebt al bij je is, en je van binnenuit aanmoedigt verder te groeien.

 

 

E-mail

  • De tuinen
  • Bruna
  • Standaard
  • De Wijze Kater
  • Donner
  • Bol

OVER ONS

De reis door je eigen geest is het meest uitdagende en ook meest waardevolle avontuur dat je aan kunt gaan. Maar, je kunt natuurlijk niet op reis gaan zonder de juiste bagage. De producten van het Koppenhol zijn ontworpen om door je innerlijke landschap te navigeren, en je kwaliteiten te ontdekken en te vieren. We hopen dat je producten vindt die je raken, uitdagen en je ziel voeden. 

NIEUWSBRIEF

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwste collecties, sales, winacties en nieuws.

CONTACT

Koppenhol Uitgeverij
Rozenstraat 3a
1214 BP Hilversum

T. 0031 (0)35 6233373
E. info@koppenholuitgeverij.nl

 

Filters