Filters

AAN DE GROND

Overgave en acceptatie zijn de sleutels naar vrijheid.

Hoe moeilijk het ook is om te accepteren, het lijkt alsof je op een punt bent gekomen dat je niet verder kunt gaan op de manier waarop je je dingen hebt gedaan. Misschien ben je spreekwoordelijk tegen een muur gelopen, of heb je het gevoel dat je helemaal verdwaald bent en weet je niet welke kant je op moet. Je moet de dingen helemaal anders gaan doen om verder te kunnen. Je moet een nieuwe richting opgaan en een nieuwe strategie bepalen.
De enige manier om hieruit te komen is overgave. Accepteer de dingen zoals ze zijn en geef toe dat je geen idee hebt wat je nu moet doen. Terwijl je je helemaal ontspant, verschijnt er als bij toverslag een trap, die je door gelijktijdig optredende gebeurtenissen laat zien welke kant je op moet gaan om verder te komen. De kaart Aan de grond is een teken dat er een wonder gaat gebeuren, maar alleen als je alles loslaat.

Omgekeerd is deze kaart het symbool van een verslaving, of die nu subtiel is of duidelijk. Hetzelfde steeds opnieuw doen en verschillende resultaten verwachten zal je nooit geven wat je graag wilt. Op dit moment kun je niets anders en ben je aan je eind.
Als je bang bent voor verandering, wees dan bereid om te veranderen. Geef je wensen over aan een hogere macht. Vraag om de waarheid en laat nederigheid van binnenuit je leidende kracht zijn. Je krijgt altijd wat je nodig hebt. Je bent slechts een slachtoffer van je eigen waarneming. Vat moed, je kunt niet verder zinken. Je kunt alleen maar omhoog gaan en er staan je mooie dingen te wachten!

 

 

E-mail

  • De tuinen
  • Bruna
  • Standaard
  • De Wijze Kater
  • Donner
  • Bol

OVER ONS

De reis door je eigen geest is het meest uitdagende en ook meest waardevolle avontuur dat je aan kunt gaan. Maar, je kunt natuurlijk niet op reis gaan zonder de juiste bagage. De producten van het Koppenhol zijn ontworpen om door je innerlijke landschap te navigeren, en je kwaliteiten te ontdekken en te vieren. We hopen dat je producten vindt die je raken, uitdagen en je ziel voeden. 

NIEUWSBRIEF

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwste collecties, sales, winacties en nieuws.

CONTACT

Koppenhol Uitgeverij
Rozenstraat 3a
1214 BP Hilversum

T. 0031 (0)35 6233373
E. info@koppenholuitgeverij.nl

 

Filters