Filters

DE ELF VAN DE GROENE WERELD

Tel je zegeningen

Deze kleine elf stelt op een concrete manier de levenskracht van ‘het groen’ voor. Ze verzorgt de planten die zijn gaan hangen, die teveel water hebben gekregen of te weinig – ze is als een verpleegster, een heler voor de plantenwereld, zowel voor de grote bossen als voor de kleine tuinen. Ze is iedere keer weer blij als iemand zijn aandacht geeft aan de groene wereld: alle beetjes zorg voor de natuur helpen. Zij is er moe van dat er steeds minder planten, bomen en wouden zijn waarvan wordt verwacht dat ze steeds meer zuurstof moeten geven voor het leven van de dieren, de elementen en ons mensen! Soms wordt ze overweldigd door wat wij mensen de groene wereld allemaal hebben aangedaan – dus ze staat op het punt je om hulp te vragen! En wanneer je haar hulp geeft, wordt je drievoudig beloond!
Ze zegt:
‘De groene wereld is aan het veranderen en ik vraag je om hulp. De wereld vraagt je om je nu te richten op het groen en er je bijdrage aan te leveren. Het is tijd om een tuin aan te leggen, of een ander hierbij te helpen, of wat groenten, bloemen of kruiden van jezelf met anderen te delen. Gebruik zonne-energie, sla je eigen waterbron en word minder afhankelijk van de supermarkt, de pinautomaat en de energiemaatschappij. Leer met de Elf van de Groene Wereld te leven, de natuur. Door het goede voorbeeld te geven zorg je goed voor Moeder Aarde die zich soms zo vermoeid voelt, en houd je haar in stand. Ontdek het bos, of de bomengroep, of een heksenkring van paddenstoelen, een plek die je aanspreekt en ga hier een poosje met haar zitten. Wanneer ze haar boodschap door de bladeren laat ruisen en woorden van wijsheid in je oor fluistert, dan weet je dat je op de juiste tijd op de juiste plek bent om je tijd en energie hieraan te geven. Ik dank je bij voorbaat. De elfen zullen jou als tegenprestatie zeker helpen!’

 

 

E-mail

  • De tuinen
  • Bruna
  • Standaard
  • De Wijze Kater
  • Donner
  • Bol

OVER ONS

De reis door je eigen geest is het meest uitdagende en ook meest waardevolle avontuur dat je aan kunt gaan. Maar, je kunt natuurlijk niet op reis gaan zonder de juiste bagage. De producten van het Koppenhol zijn ontworpen om door je innerlijke landschap te navigeren, en je kwaliteiten te ontdekken en te vieren. We hopen dat je producten vindt die je raken, uitdagen en je ziel voeden. 

NIEUWSBRIEF

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwste collecties, sales, winacties en nieuws.

CONTACT

Koppenhol Uitgeverij
Rozenstraat 3a
1214 BP Hilversum

T. 0031 (0)35 6233373
E. info@koppenholuitgeverij.nl

 

Filters