Filters

ZUURSTOKENGEL

Tijd voor een traktatie!

De Zuurstokengel wil je laten weten dat het tijd is om jezelf een beetje te verwennen zodat je weer wat meer van jezelf gaat houden en gevoel van eigenwaarde krijgt! Zij houdt ook het geven aan zichzelf tegen, want ze is zo’n oprechte en vlijtige kleine engel – maar haar boodschap is altijd duidelijk: het is tijd voor PLEZIER!
Ze zegt:
‘Weet je wat mijn probleem is? En weet je wat jouw problemen zijn? Nee? Laat mij je dat dan vertellen. ONS probleem is dat we er moeite mee hebben om onszelf een pleziertje te doen. Zie je de kleine traktatie die ik in mijn hand heb? Die is niet slecht of verkeerd, of wel? Maar kan ik het opbrengen om ervoor te gaan zitten en dan van ieder moment van de zoete lekkernij te genieten? Nee. Ik moet me afvragen of dit wel het juiste moment is. Of ik wel genoeg heb gedaan om deze traktatie te verdienen. Me afvragen waarom ik dit krijg, wanneer zo veel anderen geen zuurstok voor zich zelf hebben! Ik kwel me zelf hiermee – en dat doe jij ook! Zullen we een afspraak maken? De volgende keer dat je jezelf wilt verwennen met een massage, een traktatie, een spirituele workshop, een heerlijk diner, een tukje doen, lachen met vrienden, mediteren, een schoon huis… en je voor al deze benodigdheden energiek tegen jezelf zegt: ‘Ik heb het veel te druk voor deze uitspattingen’. Weet dan dat je eigenlijk zegt: ‘Ik verdien dit niet!’ Dus laten we besluiten dat we het wel verdienen! Ik sta nu op het punt om mezelf te trakteren. Ik draag je nu op hetzelfde te doen. Geef jezelf dat wat je jezelf hebt onthouden! Je VERDIENT het!’

 

 

E-mail

  • De tuinen
  • Bruna
  • Standaard
  • De Wijze Kater
  • Donner
  • Bol

OVER ONS

De reis door je eigen geest is het meest uitdagende en ook meest waardevolle avontuur dat je aan kunt gaan. Maar, je kunt natuurlijk niet op reis gaan zonder de juiste bagage. De producten van het Koppenhol zijn ontworpen om door je innerlijke landschap te navigeren, en je kwaliteiten te ontdekken en te vieren. We hopen dat je producten vindt die je raken, uitdagen en je ziel voeden. 

NIEUWSBRIEF

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwste collecties, sales, winacties en nieuws.

CONTACT

Koppenhol Uitgeverij
Rozenstraat 3a
1214 BP Hilversum

T. 0031 (0)35 6233373
E. info@koppenholuitgeverij.nl

 

Filters