Filters

HELEND KRISTALWATER? Yes

Ik hou van mensen met positieve energie. Mensen bij wie ik binnenloop en waarbij ik me echt welkom voel. Waarbij ik mezelf kan zijn.

Zo was ik pas bij mijn vriendin Sanne. Een van de meest warme en echte mensen die ik ken. Sanne had een waterfles of bidon. Niets bijzonders zou je zeggen. Alleen was deze van glas en zat er een roze kristal in. 

‘Wat is dat?’ vroeg ik, wijzend op de fles. 

‘Mijn Crystal Elixer fles,’ antwoordde ze. 

‘Wat zit er voor kristal in?’

‘Dat is rozenkwarts. Het is de steen van het hart, van onvoorwaardelijke liefde.’

‘Dan past deze precies bij jou,’ zei ik enthousiast.

Sanne glimlachte. 

‘Ja, het was moeilijk kiezen, maar ik voelde dat deze bij mij paste.’

‘Maar, smaakt het water dan anders of krijg je ineens heel veel energie?’ wilde ik weten. 

‘Ik geloof in de helende kracht van rozenkwarts en in de kracht van mijn gedachten hierover. Het water smaakt…naar water.’

We schoten beiden in de lach.

Nieuwsgierig geworden zoek ik op internet naar ‘crystal elixer’ en ‘glacce bottle’. Ik vind de website van glaccebottles.com en lees het verhaal van de ontwikkelaar van de flessen: Sharon Leslie. Het idee kwam tot haar in een droom. Ze was het zat om steeds met waterflessen te lopen met losse kristallen erin, waaruit je nooit rustig kon drinken vanwege de rondzwemmende en klinkende kristallen. Zo ontstond het idee voor ‘glacce bottles’ en na een aantal prototypen is de huidige fles het resultaat. Op de site schrijft ze: ‘Een kristal elixer ontstaat wanneer kristallen toegevoegd worden aan water om het te revitaliseren. Water heeft een geheugen en bewustzijn, en wanneer er een kristal aan wordt toegevoegd, komt de energie van het kristal vrij.’

Ik vind het altijd moeilijk om te beoordelen of dit echt zo is, want ik sta doorgaans met beide benen op de grond. Maar, ik sta altijd open voor elke vorm van positieve energie. Ik zoek informatie over de vijf verschillende stenen in de flessen. 

De heldere bergkristal geeft positieve energie en helderheid. Het helpt om je intenties te manifesteren. 

De rozenkwarts van Sanne is inderdaad de steen van het hart en staat voor onvoorwaardelijke liefde. Het helpt je om in het moment te zijn en om veranderingen te accepteren. 

De paarsgekleurde amethist is het kristal voor de dromers onder ons. Het ondersteunt je als je behoefte hebt aan balans en bescherming. Het omvat de energie van creativiteit, spiritualiteit en passie. 

De zwart gekleurde rookkwarts is bestemd voor mensen met ambitie. Het helpt je om te aarden en herinnert je eraan dat je een ding tegelijk moet doen. De rookkwarts verlicht ook angsten. 

De zwarte obsidiaan geeft inzichten, reinigt en stimuleert persoonlijke ontwikkeling. Het leidt je tot de kern van de zaak en kan diep verdrongen emoties naar boven brengen, en helpt je om te zien wie je bent. 

Ik weet eigenlijk al direct welke crystal bottle mij aanspreekt: de fles met de bergkristal vanwege de positieve energie (altijd fijn!) en de helderheid (voor mijn soms troebele en onrustige geest). Ik vind de fles bij Koppenhol en bestel deze. 

Ik vind de fles direct mooi, was deze goed af en laat er koud, helder water in stromen. Sanne had gelijk: het water smaakt gewoon naar water. Toch heb ik het idee dat ik mijn energie meer voel stromen en ik voel me er gewoon goed bij als ik mijn ‘crystal water’ drink. Ja, ik ben om. Ik neem mijn fles overal mee naar toe en zie verbaasde blikken. En gisteren, in de trein op weg naar mijn werk, knoopt een oudere man een praatje met mij aan. Hij herkent de bergkristal en laat het hangertje om zijn nek zien: ook een bergkristal. Hij zweert erbij. Nu doe ik niet aan zweren, maar ik ben wel heel blij met mijn bottle. 

De crystal elixer flessen zijn exclusief verkrijgbaar bij Koppenhol b.v. voor Nederland en België. Schrijf je nu in en reserveer jouw exemplaar, want de voorraad is beperkt. 

E-mail

  • De tuinen
  • Bruna
  • Standaard
  • De Wijze Kater
  • Donner
  • Bol

OVER ONS

De reis door je eigen geest is het meest uitdagende en ook meest waardevolle avontuur dat je aan kunt gaan. Maar, je kunt natuurlijk niet op reis gaan zonder de juiste bagage. De producten van het Koppenhol zijn ontworpen om door je innerlijke landschap te navigeren, en je kwaliteiten te ontdekken en te vieren. We hopen dat je producten vindt die je raken, uitdagen en je ziel voeden. 

NIEUWSBRIEF

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwste collecties, sales, winacties en nieuws.

CONTACT

Koppenhol Uitgeverij
Rozenstraat 3a
1214 BP Hilversum

T. 0031 (0)35 6233373
E. info@koppenholuitgeverij.nl

 

Filters