fbpx

Filters

DRAKENVUUR MEDITATIE

DRAKENVUUR MEDITATIE

Steeds meer mensen voelen zich aangetrokken tot de energie van draken.

Read more

Ontdek je energiecentra: de Chakra's

Ontdek je energiecentra: de Chakra's

Het woord chakra stamt uit de oosterse wijsheidstraditie en betekent in het sanskriet draaiend energiewiel, werveling of energiecentrum. Het menselijk lichaam heeft meerdere chakra's die informatie transformeren op verschillende lichaamsniveaus, waaronder het spirituele, mentale, emotionele en fysieke lichaam.

Read more

Yoga voor kinderen

Yoga voor kinderen

Yoga wordt steeds populairder. Ook kinderen ontdekken de zegeningen van het ontspannen en relaxen.

Read more

Een stempel van vreugde - Mudra's

Een stempel van vreugde - Mudra's

Een stempel van vreugde geeft – zo kan het woord ‘mudra’ vrij uit het Sanskriet worden vertaald. Er is weinig bekend over de oorsprong van de gebaren.

Read more

Angst weg nemen via EFT

Angst weg nemen via EFT

Ik werd om drie uur 's nachts wakker en in het moment tussen diepe slaap en het herkennen van de geluiden van de buitenwereld en de gewaarwording dat ik echt wakker was, had ik een gevoel van angst in mijn zonnevlecht.

Read more

OVER ONS

De reis door je eigen geest is het meest uitdagende en ook meest waardevolle avontuur dat je aan kunt gaan. Maar, je kunt natuurlijk niet op reis gaan zonder de juiste bagage. De tarot producten van het Koppenhol zijn ontworpen om door je innerlijke landschap te navigeren, en je kwaliteiten te ontdekken en te vieren. We hopen dat je tarot producten vindt die je raken, uitdagen en je ziel voeden. 

CONTACT

Koppenhol Uitgeverij
Rozenstraat 3a
1214 BP Hilversum

T. 0031 (0)35 6233373
E. info@koppenholuitgeverij.nl