fbpx

Filters

Engelen dromen

Eind van de maand komen deze nieuwe kaarten van Doreen Virtue bij ons binnen. Omdat het begrip spiritualiteit je niet onbekend is, weet je ook welke invloed je gedachten en gevoelens hebben op je gezondheid en je geluk, en het uiten van blijdschap.

Eigenlijk beïnvloeden ze elk gebied van je leven. Je weet dat, hoe positiever je gedachten zijn, des te beter je je voelt en des te beter lukt alles. Toch hebben we allemaal onbewust gevoelens of emoties die van invloed zijn op ons dagelijks leven. Als je verborgen negatieve gevoelens hebt, blokkeer of belemmer je onbewust je eigen geluk. Gelukkig brengen onze nachtelijke dromen deze onbewuste patronen aan het licht, zodat we ons bewust kunnen worden van de onderliggende mentale en emotionele oorzaken van situaties die we willen verbeteren, helen of uitschakelen. Daarom is het zo belangrijk dat we aandacht schenken aan onze dromen, en ze begrijpen. Veel mensen klagen dat ze niet dromen, of dat ze zich niets van hun droom kunnen herinneren. In werkelijkheid droomt iedereen ’s nachts. Maar niet iedereen kan zich zijn droom bewust weer voor de geest oproepen. Het vraagt geduld en doorzetting om het in herinnering roepen van je dromen te ontwikkelen. De orakelkaarten van de Engelendromen kunnen je daarbij helpen.

Door je dagelijkse met deze kaarten te verbinden, gaan je dromen meer voor je leven en kun je ze beter begrijpen. Door de tijd te nemen om de symbolen te bestuderen, ga je ze begrijpen en door elke dag te mediteren kun je je dromen weer oproepen in je onbewuste. Hoe meer je je verbindt met de symbolen op deze kaarten, des te beter zul je je dromen gaan herinneren en ze begrijpen.
Deze kaarten zijn gemaakt voor zowel beginners, als voor gevorderden. Met de hulp van de engelen kunnen je hartenwensen zich manifesteren.
Dit orakel is bedoeld om je vertrouwd te maken met een aantal basissymbolen voor dromen. Bijvoorbeeld, als je iets groens ziet in je droom, kun je in de ‘groene’ kaarten zien wat deze kleur symboliseert en vervolgens in de handleiding kijken waar het betrekking op heeft.
Deze kaarten bieden je de gelegenheid om de grootheid van het reizen door de kleurrijke droomwereld te ontdekken. Je kunt iedere dag een kaart trekken, of een legging doen van drie of meer kaarten om toekomstige gebeurtenissen te bepalen en leiding te ontvangen, als een orakel dat je ‘bewust’ maakt van je dromen.
Wanneer je met deze kaarten werkt, ontvang je met elke kaart die je trekt boodschappen van de Bron en je engelen. Deze orakelkaarten zijn niet alleen om te voorspellen, niet alleen voor ondersteuning en advies, maar helpen je ook om je af te stemmen op je eigen droomtijd. Ze zullen het begrijpen van je dromen verdiepen, en je je bewust doen worden van de aard van je dromen – essentiële krachten die door de kosmische energie van de nacht op een gemakkelijke manier worden geopenbaard. Hoe groter je je droomtijd laat worden en hoe meer je je hiervoor openstelt, des te beter kun je het leven creëren dat je wilt, en des te beter manifesteert dit zich ook.
Er zitten 55 kaarten in dit spel. Het getal 55 bezielt de kaarten met trilling, en toont je de weg, leidt je naar het licht. Dit getal bevat ook de trilling van verandering, het totaal denken, de hoeveelheid spiritualiteit, telepathie, helderziendheid en ultieme vrijheid en het één zijn.

Geniet van je reis!

€22,25
€28,50

 

OVER ONS

De reis door je eigen geest is het meest uitdagende en ook meest waardevolle avontuur dat je aan kunt gaan. Maar, je kunt natuurlijk niet op reis gaan zonder de juiste bagage. De tarot producten van het Koppenhol zijn ontworpen om door je innerlijke landschap te navigeren, en je kwaliteiten te ontdekken en te vieren. We hopen dat je tarot producten vindt die je raken, uitdagen en je ziel voeden. 

CONTACT

Koppenhol Uitgeverij
Rozenstraat 3a
1214 BP Hilversum

T. 0031 (0)35 6233373
E. info@koppenholuitgeverij.nl