Filters

HELEND KRISTALWATER? YES

HELEND KRISTALWATER? YES

Ik hou van mensen met positieve energie. Mensen bij wie ik binnenloop en waarbij ik me echt welkom voel. Waarbij ik mezelf kan zijn.

Read more

HSP? DIT IS JE SPIRITUELE TOOLKIT!

HSP? DIT IS JE SPIRITUELE TOOLKIT!

Wanneer je hooggevoelig bent, ben je bijvoorbeeld gevoelig voor energie, sfeer en de emoties van anderen...

De buitenwereld komt wat ‘harder’ binnen dan bij niet-gevoelige mensen. Misschien herken je het wel …

Read more

Spiriteresse

Spiriteresse

Persoonlijk heb ik altijd een beetje moeite met het woord spiritualiteit. Op de een of andere manier hangt er een zweeflading aan. Soms vermoed ik dat dit een van de redenen is waarom mensen niets met dit onderwerp hebben. Terwijl we tegenwoordig niet meer met gevlochten bloemenkransjes in ons kapsel door de wei huppelen.

Read more

Een regenboog van kleuren

Een regenboog van kleuren

Alle kleuren ontstaan uit wit licht. Als je een stukje bergkristal of een glazen spectrum op een bepaalde manier in het zonlicht houdt, ontstaat er door de breking van het licht een regenboog, waarbij het zonlicht door de waterdruppels wordt gebroken.

Read more

De magie van de edelstenen

De magie van de edelstenen

Wat zijn edelstenen? Wanneer een vloeibare substantie verandert in een vaste vorm, wordt het of een vormeloze massa, of het vormt  zich tot een kristal. Vele gesteenten en metalen die vormloos lijken, bestaan uit zeer kleine kristallen.

Read more

Dick Nijssen, Reiki Master

Dick Nijssen, Reiki Master

Dick Nijssen, Reiki Master, therapeut en auteur van o.a. de bestseller Inzichtkaarten. Dick brengt in zijn manier van werken met mensen tot uitdrukking dat helen en werken aan jezelf niet per se zwaar en moeizaam hoeft te zijn

Read more

De sleutel naar helderziendheid

De sleutel naar helderziendheid

De meeste mensen stellen zich, wanneer ze aan een (para)psycholoog of medium denken, een exotisch uitziende vrouw voor die in een kristallen bol zit te turen.

Ze spreekt met een vreemd accent en wanneer je een flink bedrag betaalt voorspelt ze je toekomst.

Read more

Uit de spirituele kast komen

Uit de spirituele kast komen

Ik ben groot gebracht in een spirituele omgeving, maar zweeg daarover. Ik ben blij dat ik daar nu voor durf uit te komen. Wij hadden een niet alledaags gezin: mijn vader was spiritueel genezer. 

Read more

OVER ONS

De reis door je eigen geest is het meest uitdagende en ook meest waardevolle avontuur dat je aan kunt gaan. Maar, je kunt natuurlijk niet op reis gaan zonder de juiste bagage. De tarot producten van het Koppenhol zijn ontworpen om door je innerlijke landschap te navigeren, en je kwaliteiten te ontdekken en te vieren. We hopen dat je tarot producten vindt die je raken, uitdagen en je ziel voeden. 

NIEUWSBRIEF

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwste collecties, sales, winacties en nieuws.

CONTACT

Koppenhol Uitgeverij
Rozenstraat 3a
1214 BP Hilversum

T. 0031 (0)35 6233373
E. info@koppenholuitgeverij.nl