De boodschap van de Nachtegaal

Nachtegaal

Orakelboodschap: In het donker van de nacht zingt de nachtegaal zijn lied van liefde en hoop. Als voorbode van de nieuwe dag herinnert hij je eraan dat de zon spoedig zal opkomen. Luister, je bent zo geliefd. Het verlichtingslied van de nachtegaal op deze kaart roept je naar een nieuw niveau van zelfbewustzijn en verbinding met het Licht. Ja, er is schaduw en duisternis, maar er is ook liefde en voorspoed, zelfs in de schijnbare leegte van het donker en de nacht zonder sterren. Hoor de boodschap, en laat het lied van de nachtegaal je eraan herinneren dat er overal om je heen liefde is. Voel het en vertrouw erop dat het licht van de nieuwe morgen je laat zien dat de ruimtes die nu misschien leeg lijken, in werkelijkheid vol liefde en overvloed zijn. Je zult het licht snel zien.

Beschermende boodschap: Het donkerste uur is nog altijd het uur voordat de zon opkomt, en deze kaart wil je daaraan herinneren. Je zult snel weer de liefde voelen en de rijkdom die je omgeeft opmerken. Zing nu – zet de muziek aan of zing gewoon in de lege ruimte. Wanneer je zelf het licht in je ontdekt en een stem geeft, zal dit je hoop geven. Je zult dan ook de roep van een ander gaan horen die, net als jij, bang begon te worden dat het nooit licht zou worden. Breng licht in de duisternis door de liefde vanbinnen. Geef haar een stem en weet dat er snel een nieuwe dag aanbreekt.

Er zit een bezieling en een kracht in het dierenrijk, waar wij veel van kunnen leren. Deze kaartenset biedt weer toegang tot de geheimen uit de vergeten taal der dieren. De Spirit Animals sporen ons aan onze innerlijke waarheid te leven – dat we allemaal één zijn, onderling verbonden aan elk ander levend wezen op deze aarde in een gedeeld bewustzijn. Met elke getrokken kaart deel je in deze wijsheid; het helpt je om dicht bij je persoonlijke pad te blijven, voorbij te gaan aan je beperkende overtuigingen en toegang te krijgen tot je oneindige potentieel. Elk van de 68 kaarten uit dit prachtig geïllustreerde deck staat voor de hogere zielskracht van een uniek dier, insect, vis of vogel. Zij dragen allen hun eigen archetypische symboliek en betekenis, met als achterliggende boodschap een diepe en tijdloze waarheid. Met hulp van intuïtief grootmeester en orakel expert Colette Baron-Reid, kun je nu jouw verbinding met Spirit herstellen en versterken. Samen creëren jullie een nieuwe realiteit ten dienste van al het leven op aarde.

meer van Colette Baron-Reid

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Join Waitlist We will inform you when the product arrives in stock. Please leave your valid email address below.
Scroll naar top

Inloggen

TRACK & TRACE

Vul je bestelnummer hieronder in en klik op de "Volgen" knop om je bestelling te volgen. Deze kun je terug vinden op je ontvangstbewijs en in de bevestigings-e-mail die wij je hebben toegestuurd.

Verzendkosten

Gratis verzending bij bestelling vanaf € 30 < Nederland
Gratis verzending bij bestelling vanaf € 70 < België
Voor zakelijke klanten gelden andere verzendtarieven.