De boodschap van de Sidderaal

Sidderaal

Orakelboodschap: Schijnbaar vanuit het niets, maakt de sidderaal je met een schok wakker met een goed idee in je hoofd, dat je verder moet gaan onderzoeken. Je krijgt nu openbaringen en aha-momenten – vier dit! Je leven kan nu wezenlijk veranderen; een stoot van inspiratie komt tot je die je zoveel energie geeft dat je niet kunt wachten om je idee te verwezenlijken. De inzichten die nu tot je komen, zijn bedoeld om je een nieuwe weg te wijzen, dus wees niet bang om te handelen. Verken, onderzoek en heb geen angst voor mogelijke veranderingen, want Spirit wil je bedelven onder alle liefde, succes en overvloed die je hoopt te ervaren. Nu is een opwindende tijd vol openbaringen, inspiratie en innovatie. Deze kaart is hier vandaag een schitterend teken van!

Beschermende boodschap: Ideeën moeten langzaam tot je doordringen, omdat alle details zelden direct duidelijk zijn. Heb je te snel een inzicht naast je neergelegd omdat je niet zag waar het heen zou leiden? Heb je overhaast de muze gevolgd, zonder na te denken over de betekenis van je aha-moment? Misschien neemt je droom wel een heel andere vorm dan je je in eerste instantie had voorgesteld, en verandert het in iets dat zelfs nog beter is. De plannen van Spirit zijn vaak moeilijk te doorgronden, maar als je ze voorbij laat gaan aan je eigen voorbedachte rade zijn ze vaak des te meer bevredigend. Misschien heeft jouw grote plan meer tijd nodig dan je had gedacht. Heb je overwogen dat je misschien iets hoort te leren van het proces? Geef je over aan de transformatie en de lessen die dit nieuwe avontuur je brengt. Je zult spoedig merken dat het aha-moment zelfs nog waardevoller was dan je dacht toen het je de eerste keer raakte.

Er zit een bezieling en een kracht in het dierenrijk, waar wij veel van kunnen leren. Deze kaartenset biedt weer toegang tot de geheimen uit de vergeten taal der dieren. De Spirit Animals sporen ons aan onze innerlijke waarheid te leven – dat we allemaal één zijn, onderling verbonden aan elk ander levend wezen op deze aarde in een gedeeld bewustzijn. Met elke getrokken kaart deel je in deze wijsheid; het helpt je om dicht bij je persoonlijke pad te blijven, voorbij te gaan aan je beperkende overtuigingen en toegang te krijgen tot je oneindige potentieel. Elk van de 68 kaarten uit dit prachtig geïllustreerde deck staat voor de hogere zielskracht van een uniek dier, insect, vis of vogel. Zij dragen allen hun eigen archetypische symboliek en betekenis, met als achterliggende boodschap een diepe en tijdloze waarheid. Met hulp van intuïtief grootmeester en orakel expert Colette Baron-Reid, kun je nu jouw verbinding met Spirit herstellen en versterken. Samen creëren jullie een nieuwe realiteit ten dienste van al het leven op aarde.

meer van Colette Baron-Reid

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Join Waitlist We will inform you when the product arrives in stock. Please leave your valid email address below.
Scroll naar top

Neem contact met ons op

Inloggen