Bomenwijsheid | Elfen Orakel | Karen Key

Het elfen Orakel –  Bomenwijsheid

 

Deze boomelf helpt je om je weg te vinden in de huidige situatie. De tonen van haar fluit kunnen inzichten en antwoorden onthullen.

Deze kaart nodigt je uit om je af te stemmen op de eeuwenoude boomwijsheid en deze volledig in je op te nemen. De elf speelt op haar houten fluit om je aandacht te trekken. De betoverende klanken vertellen je dat je huidige situatie kan verbeteren als je je verbindt met de bomen.
Een boom knuffelen is de ideale manier om direct op fysiek en energetisch niveau contact te maken met een boom. Vraag de boom van tevoren altijd om toestemming. Neem een paar minuten om te visualiseren dat je, net als de boom, diep in de aarde geworteld bent. Zeg hardop of in jezelf: ‘Ik wil me met jou verbinden. Boom, mag ik je omarmen?’ Je krijgt direct antwoord in de vorm van een woord of gevoel. Vertrouw hierop.
Afhankelijk van het seizoen, bieden bomen hun wijsheden op verschillende manieren aan. In de lente en zomer kan de bloesem zeer helend en positief werken. In de herfst en winter laten de bomen hun bladeren vallen, wetende dat er nieuwe zullen groeien als de lente aanbreekt. Dat geldt ook voor jou. De elfen zeggen je dat bomenwijsheid je kan helpen om ongewenste zorgen los te laten. Laat dus met liefde los en weet dat je spiritueel zult groeien als de tijd hier rijp voor is.
Bomenwijsheid is: weten dat vogels, insecten en dieren de boomzaden meenemen, zodat ze op hun eigen plek, letterlijk op hun eigen tijd kunnen groeien. Misschien moet je weggaan uit een situatie die je belemmert in je groei, of moet je gewoon verhuizen zodat er nieuwe omstandigheden in je leven kunnen ontstaan.


© Het Elfen Orakel, Karen Kay 

Elfen zijn magische wezentjes die de planeet beschermen. Ze zijn de ultieme spirituele milieubeschermers. Ze willen graag dat iedereen van hun oude wijsheid gebruik maakt. De 44 kaarten van dit deck brengen je in contact met de elfenwereld en inspireren je elke dag in je leven. Elke reading onthult positieve en praktische elfeninzichten, die ook betrekking hebben op je eigen energie.

meer elfen
Scroll naar top