geef meer richting aan je leven

Welke vraag heb jij vandaag? Dit is jouw unieke orakel dagkaart!

De getuige

64 De Getuige

gekruisde takken

HET MYSTIEKE SJAMANEN ORAKEL -DE GETUIGE

De Essentie

De getuige observeert alleen maar en doet niets.  Wanneer je vanbinnen rustig bent kun je elke situatie overzien en tot betere besluiten komen. Wanneer je rustig bent kun je er ook zijn voor de problemen van anderen, kun je echt horen wat ze zeggen en kun je ze beter adviseren. Dan kun je ook zo rustig zijn, dat je een voorbeeld voor een ander bent. Alleen al door je aanwezigheid krijgen ze antwoord op hun vragen.

De Uitnodiging

Deze kaart die je steeds als getuige terzijde heeft gestaan, wordt nu je bondgenoot. Je dacht dat je een doener was, maar nu ontdek je dat de dingen gebeuren als je een stapje opzij doet. Dat laat deze kaart je zien. Verander de werkelijkheid door rust te vinden zodat je ware zelf zich kan laten zien.

Het Medicijn

Erken dat je vooringenomen bent, je ideeën en gevoelens over de huidige situatie hebt, maar dat je weigert te zien dat het nodig is dat je hierin verandering moet brengen. Val niet terug en blijf niet alles steeds maar controleren. Haal in plaats daarvan een paar keer diep adem en ga genieten van het idee dat je niet hoeft op te treden. Geef de wereld de ruimte om zelf door te draaien.


© Het Mystieke Sjamanen Orakelkaarten set, Colette Baron-Reid, Marcella Lobos, Alberto Villoldo

meer van Colette Baron-Reid
Scroll naar top