Het mystieke sjamanen orakel

Welke vraag heb jij vandaag? Dit is jouw unieke orakel dagkaart!

34 Veel paden

gekruisde takken

HET MYSTIEKE SJAMANEN ORAKEL -VEEL PADEN

De Essentie

Elk pad leidt naar Spirit. Wat je meeneemt op je reis bepaalt of jouw pad een lijdensweg is, een pad van wijsheid, een gezegend pad, of een pad van verlies. Denk eens aan de reiziger die twee steenhouwers tegen-kwam. Hij vraagt aan de ene wat hij doet, en de steen-houwer antwoordt: ‘Ik maak deze steen vierkant.’ Als hij de ander precies dezelfde vraag stelt krijgt hij als antwoord: ‘Ik bouw een kerk.’ De ene man heeft een baan, en de ander heeft ontdekt wat hij met de stenen wil doen. Hij is een onderdeel van een poging die veel groter is dan hijzelf.Wees er zeker van dat je je pad van binnenuit kiest.

De Uitnodiging

Deze kaart vraagt je een belangrijke en moedige stap te nemen en het platgetreden pad te verlaten. Hemel en Aarde werken samen en zullen je bij deze verandering ondersteunen. Aarzel niet zodat je het moment niet mist! Het is tijd om voor het onbekende te kiezen. Wees er zeker van dat je zowel op je pad op aarde let, maar ook naar de sterren kijkt.

Het Medicijn

Je bent de huidige situatie ontgroeid en riskeert dat je niet meer let op wat er in je eigen omgeving gebeurt. Er wordt je gevraagd om uit je comfortzone te treden. Reageer nu, nu het nog op een vriendelijke manier wordt gevraagd. Ook al lijkt alles op een dichtgegroeid en een bijna ondoordringbaar bos, waag de stap en laat de natuur je leiden op je pad door de duisternis totdat je je bestemming bereikt. Bedenk, ook al weet je niet waar je naartoe gaat, dat elk pad je ergens brengt.


© Het Mystieke Sjamanen Orakelkaarten set, Colette Baron-Reid, Marcella Lobos, Alberto Villoldo

meer van Colette Baron-Reid
Scroll naar top