Hou van je innerlijke godin orakelkaarten; Psyche

Psyche

Psyche, de godin van de ziel, volbracht als mens onmogelijke taken en werd een godin. Ze herinnert ons dat onze moed, intelligentie, bereidheid om het onbekende te verkennen en angst onder ogen te zien, zelfs tegen schijnbaar onoverkomelijke obstakels, voldoende zijn voor succes. Ze leert ons wanneer we hulp moeten zoeken en moedigt ons aan om ons kwetsbaar op te stellen.

Voel je je soms zwak, dat betekent niet dat je niet sterk genoeg bent. Wees eerlijk over je gevoelens, ga door en vertrouw dat het uiteindelijk goed komt. Net als een rups een vlinder wordt, helpen de grootste uitdagingen ons te worden wie we bedoeld zijn te zijn. Het Universum kan ons soms een duwtje geven om ons potentieel te vervullen.

Vertrouw op wat er nu in je leven gebeurt, zelfs als de weg vooruit beangstigend is. Geef niet op als het moeilijk wordt. Denk eraan, godin-in-wording, liefde vindt altijd een weg.

© Hou van je innerlijke godin van Alana Fairchild

Ontdek de wijsheid van Alana Fairchild's Hou van je Innerlijke Godin orakeldeck met dagelijkse inspirerende kaarten

Het Hou van je Innerlijke Godin orakeldeck van Alana Fairchild is een krachtig instrument voor persoonlijke groei en spirituele ontwikkeling. Met 44 prachtige kaarten en een bijbehorend boekje, biedt dit deck diepgaande inzichten en inspiratie voor het dagelijks leven.

Door dagelijks een kaart te trekken uit het Hou van je Innerlijke Godin orakeldeck, kun je jezelf openstellen voor de wijsheid van je innerlijke godin. Deze kaart kan je helpen bij het vinden van antwoorden op vragen, het verkrijgen van inzichten en het vinden van inspiratie voor de dag die voor je ligt.

Het trekken van een dagkaart uit het Hou van je Innerlijke Godin orakeldeck is een eenvoudige en effectieve manier om jezelf te verbinden met je innerlijke wijsheid en intuïtie. De kaarten zijn prachtig geïllustreerd en bevatten symbolen en afbeeldingen die je kunnen helpen bij het interpreteren van de boodschap.

Alana Fairchild is een bekende auteur en spiritueel leraar. Ze heeft verschillende kaartendecks en boeken geschreven, waaronder het Hou van je Innerlijke Godin orakeldeck. Haar werk is gebaseerd op de principes van liefde, compassie en spirituele groei.

Het Hou van je Innerlijke Godin orakeldeck is niet alleen inspirerend, maar ook een krachtig instrument voor persoonlijke groei en ontwikkeling. Door dagelijks een kaart te trekken en de boodschap te interpreteren, kun je jezelf openstellen voor nieuwe inzichten en wijsheid.

Blijf in het hart van de actie, blijf met ons verbonden!

Neem een duik in de wereld van TAROT.NL door u te abonneren op onze boeiende nieuwsbrief en ons te volgen op Facebook, TikTok, Pinterest en Instagram. U krijgt als eerste toegang tot exclusieve nieuwtjes, onweerstaanbare aanbiedingen en de introductie van onze nieuwste tarotdecks en speciale acties.

Word vandaag nog deel van onze bruisende gemeenschap! Ontdek elke dag een nieuw universum vol mysterie en inspiratie. Blijf verbonden, blijf betoverd met TAROT.NL. Laat de magie beginnen!

.
Join Waitlist Wil je weten wanneer dit artikel weer op voorraad is?

Levertijd

We doen er alles aan om dit artikel op tijd te bezorgen. Het is echter in een enkel geval mogelijk dat door omstandigheden de bezorging vertraagd is.

Bezorgopties

We bieden verschillende opties aan voor het bezorgen of ophalen van je bestelling. Welke opties voor jouw bestelling beschikbaar zijn, zie je bij het afronden van de bestelling.

Verzendkosten

LandGratis verzenden bij een besteding van:
België6,95Gratis verzending bij een besteding van € 50,00 of meer
Bulgarije18,50Gratis verzending bij een besteding van € 150,00 of meer
Cyprus18,50Gratis verzending bij een besteding van € 150,00 of meer
Denemarken9,95Gratis verzending bij een besteding van € 100,00 of meer
Duitsland8,00Gratis verzending bij een besteding van € 100,00 of meer
Finland18,50Gratis verzending bij een besteding van € 150,00 of meer
Frankrijk9,95Gratis verzending bij een besteding van € 100,00 of meer
Griekenland18,50Gratis verzending bij een besteding van € 150,00 of meer
Hongarije18,50Gratis verzending bij een besteding van € 150,00 of meer
Ierland18,50Gratis verzending bij een besteding van € 150,00 of meer
Italië9,95Gratis verzending bij een besteding van € 100,00 of meer
Kroatië18,50Gratis verzending bij een besteding van € 150,00 of meer
Luxemburg9,95Gratis verzending bij een besteding van € 100,00 of meer
Nederland4,95Gratis verzending bij een besteding van € 40,00 of meer
Noorwegen18,50Gratis verzending bij een besteding van € 150,00 of meer
Oostenrijk9,95Gratis verzending bij een besteding van € 100,00 of meer
Polen18,50Gratis verzending bij een besteding van € 150,00 of meer
Portugal18,50Gratis verzending bij een besteding van € 150,00 of meer
Roemenië18,50Gratis verzending bij een besteding van € 150,00 of meer
Slowakije18,50Gratis verzending bij een besteding van € 150,00 of meer
Slovenië18,50Gratis verzending bij een besteding van € 150,00 of meer
Spanje18,50Gratis verzending bij een besteding van € 150,00 of meer
Verenigd Koninkrijk18,50Gratis verzending bij een besteding van € 150,00 of meer