1 Bescherm je dromen

Het elfen Orakel –  Bescherm je dromen

 

Jij bent de beschermer van jouw waardevolle dromen en ze zijn veilig bij jou. Hou ze dichtbij je hart totdat je klaar bent om ze te delen.

Zorg ervoor dat je dromen een stevige basis hebben voordat je ze deelt met de wereld. Bescherm en koester je dromen terwijl ze groeien en nog kwetsbaar zijn. Het is verstandig om je dromen niet te delen totdat je zeker weet dat je de ander volledig kunt vertrouwen. Je hoeft je dromen absoluut niet te delen met je naasten als jij vindt dat de tijd er nog niet rijp voor is. We hebben allemaal het recht om onze diepste dromen en wensen te beschermen. Doe dit dus ook op een positieve, betrouwbare en liefdevolle manier.

Je kunt de elfen om extra bescherming van je dromen vragen door het volgende te zeggen: ‘Elfen, dit is mijn droom, deze is belangrijk voor mij. Help me om mijn droom te beschermen totdat ik er klaar voor ben om hem te delen.’ Je droom groeit door de bescherming van jou en van de elfen en zal hierdoor sterker worden. Dit helpt je op het moment dat je je droom deelt met de wereld. Koester je droom, zodat deze uit kan komen voor het hoogste goed van iedereen. Als het je verstandig lijkt, moet je lichamelijke signalen en je intuïtie volgen. Jij alleen weet wanneer het tijd is om je droom te onthullen.


© Het Elfen Orakel, Karen Kay 

1 reactie op “Dagkaart Orakel van de Elfen”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Join Waitlist We will inform you when the product arrives in stock. Please leave your valid email address below.
Scroll naar top

Inloggen

TRACK & TRACE

Vul je bestelnummer hieronder in en klik op de "Volgen" knop om je bestelling te volgen. Deze kun je terug vinden op je ontvangstbewijs en in de bevestigings-e-mail die wij je hebben toegestuurd.

Verzendkosten

Gratis verzending bij bestelling vanaf € 30 < Nederland
Gratis verzending bij bestelling vanaf € 70 < België
Voor zakelijke klanten gelden andere verzendtarieven.