(post) Gratis Dagkaart uit Verlicht je Geest orakel, De geboorte van een nieuwe tijd

Gratis Dagkaart uit Verlicht je Geest orakel, De geboorte van een nieuwe tijd

DE GEBOORTE VAN EEN NIEUWE TIJD

Nieuwe creaties en dromen over een nieuwe wereld.

We denken vaak dat we niet zijn voorbereid op de weg die we nu gaan. Maar volg die weg hoe dan ook. Wat we tegenkomen is vaak veel groter dan we voor mogelijk hielden. Maar neem het in je op. Onze creaties lijken vaak onbewust fantastisch te zijn en niet te controleren. Maar laat ze aan de wereld zien. Vaak vinden we hetgeen we moeten doen het meest angstaanjagend. Wees moedig en doe het toch maar. We brengen een nieuwe wereld tot leven.
We zitten nu in een overgangsperiode, het oude vervalt en het nieuwe komt op. Net zoals je in de mist rijdt en vertrouwt dat de weg die voor je ligt zal verschijnen, zo moeten we ook oude manieren van doen, die ons niet langer van dienst zijn, loslaten en onze intuïtie als kompas gebruiken.
Je maakt deel uit van een groep mensen die op belangrijke momenten in de geschiedenis een rol hebben gespeeld en juist deze tijd hebben voorbereid. Dromend van een nieuwe wereld: de Magdalenazusters, de dochters van Isis, de Essenen, priesteressen, heksen, mystici, healers, zieners, kunstenaars, kraamvrouwen, visionairs, beschermers van de Aarde en verhalenvertellers uit het verleden. Het is tijd om toestemming en ruimte te geven aan dat wat het licht wil zien. We dromen over een nieuwe wereld.

ACTIVEER JE GEEST
Houd de kaart bij je hart en zeg: ‘Ik sta open om me over te geven aan de creaties die ik vanbinnen voel en die graag aan de wereld willen worden getoond. Laat me door mijn gedachten, mijn geest, lichaam en ziel een vreugde zijn voor iedereen. Gebruik me alstublieft, leid me en toon me alstublieft de weg.’

© Verlicht je Geest orakel, Rebecca Campbell

Verlicht je Geest Orakel:

Ontvang Dagelijks Gratis Inspiratie en Wijsheid op Tarot.nl

Ontdek de Wijsheid van het Verlicht je Geest Orakel op Tarot.nl. Trek Dagelijks een Gratis Kaart en Ontvang Inspiratie en Inzichten voor Persoonlijke Groei.

Het Verlicht je Geest Orakel is een krachtig instrument voor persoonlijke groei en spirituele ontwikkeling. Dit orakel deck, ontworpen door Rebecca Campbell, bevat 44 kaarten die zijn ontworpen om je te helpen bij het vinden van antwoorden op vragen en het verkrijgen van inzichten in jezelf en de wereld om je heen.

Op Tarot.nl kun je dagelijks gratis een kaart trekken uit het Verlicht je Geest Orakel. Het enige wat je hoeft te doen is je concentreren op je vraag of intentie en vervolgens op de kaart te klikken. De kaart die je trekt, bevat een boodschap die je kan helpen bij het vinden van antwoorden en het verkrijgen van inzichten en inspiratie voor persoonlijke groei.

Het Verlicht je Geest Orakel is niet alleen inspirerend, maar ook een krachtig instrument voor persoonlijke groei en ontwikkeling. Door dagelijks een kaart te trekken en de boodschap te interpreteren, kun je jezelf openstellen voor nieuwe inzichten en wijsheid.

Het Verlicht je Geest Orakel bevat kaarten met thema’s zoals vertrouwen, overgave, liefde, intuïtie en nog veel meer. Elke kaart heeft een unieke boodschap die je kan helpen bij het vinden van antwoorden op vragen en het verkrijgen van inzichten in jezelf en de wereld om je heen.

Het trekken van een dagkaart uit het Verlicht je Geest Orakel op Tarot.nl is een eenvoudige en effectieve manier om jezelf te verbinden met je innerlijke wijsheid en intuïtie. Het kan je helpen om meer inzicht te krijgen in jezelf en je leven en kan je inspireren om stappen te zetten in de richting van persoonlijke groei en ontwikkeling.

Blijf in het hart van de actie, blijf met ons verbonden!

Neem een duik in de wereld van TAROT.NL door u te abonneren op onze boeiende nieuwsbrief en ons te volgen op Facebook, TikTok, Pinterest en Instagram. U krijgt als eerste toegang tot exclusieve nieuwtjes, onweerstaanbare aanbiedingen en de introductie van onze nieuwste tarotdecks en speciale acties.

Word vandaag nog deel van onze bruisende gemeenschap! Ontdek elke dag een nieuw universum vol mysterie en inspiratie. Blijf verbonden, blijf betoverd met TAROT.NL. Laat de magie beginnen!

.

Eén reactie

  1. Wat niet altijd bewust wordt ervaren of wanneer de mind niet toekomt om hierover te contempleren, komt met orakelkaarten altijd haarscherp naar boven!
    De juiste stappen kunnen dan genomen worden door meditatie, gebed en overgaan tot actie als dit wenselijk is.

Join Waitlist Wil je weten wanneer dit artikel weer op voorraad is?
een week lang 10% korting

10%

Vanaf vandaag tot 27 november bieden we je een exclusieve kans: een liefdevolle 10% korting op alle kaarten in onze shop. Dit is onze manier om ‘dankjewel’ te zeggen, niet alleen voor je voortdurende steun, maar ook om je te helpen in deze bijzondere, maar soms kostbare tijd van het jaar.

Levertijd

We doen er alles aan om dit artikel op tijd te bezorgen. Het is echter in een enkel geval mogelijk dat door omstandigheden de bezorging vertraagd is.

Bezorgopties

We bieden verschillende opties aan voor het bezorgen of ophalen van je bestelling. Welke opties voor jouw bestelling beschikbaar zijn, zie je bij het afronden van de bestelling.

Verzendkosten

LandGratis verzenden bij een besteding van:
België6,95Gratis verzending bij een besteding van € 50,00 of meer
Bulgarije18,50Gratis verzending bij een besteding van € 150,00 of meer
Cyprus18,50Gratis verzending bij een besteding van € 150,00 of meer
Denemarken9,95Gratis verzending bij een besteding van € 100,00 of meer
Duitsland8,00Gratis verzending bij een besteding van € 100,00 of meer
Finland18,50Gratis verzending bij een besteding van € 150,00 of meer
Frankrijk9,95Gratis verzending bij een besteding van € 100,00 of meer
Griekenland18,50Gratis verzending bij een besteding van € 150,00 of meer
Hongarije18,50Gratis verzending bij een besteding van € 150,00 of meer
Ierland18,50Gratis verzending bij een besteding van € 150,00 of meer
Italië9,95Gratis verzending bij een besteding van € 100,00 of meer
Kroatië18,50Gratis verzending bij een besteding van € 150,00 of meer
Luxemburg9,95Gratis verzending bij een besteding van € 100,00 of meer
Nederland4,95Gratis verzending bij een besteding van € 40,00 of meer
Noorwegen18,50Gratis verzending bij een besteding van € 150,00 of meer
Oostenrijk9,95Gratis verzending bij een besteding van € 100,00 of meer
Polen18,50Gratis verzending bij een besteding van € 150,00 of meer
Portugal18,50Gratis verzending bij een besteding van € 150,00 of meer
Roemenië18,50Gratis verzending bij een besteding van € 150,00 of meer
Slowakije18,50Gratis verzending bij een besteding van € 150,00 of meer
Slovenië18,50Gratis verzending bij een besteding van € 150,00 of meer
Spanje18,50Gratis verzending bij een besteding van € 150,00 of meer
Verenigd Koninkrijk18,50Gratis verzending bij een besteding van € 150,00 of meer