driehoek

VERTROUW OP JE EIGEN WEG

Als je wist dat je werd gesteund, wat zou je dan doen?

Het Universum smeedt een complot. Houd het ware noorden voor ogen. Je moet niet de weg plaveien, maar je richten op het ware noorden en stap voor stap gaan. Als je dit doet kan er niets verkeerd gaan.
Het Universum zweert samen. Aarzel niet en dwaal niet af. Laat je hart je kompas zijn en neem steeds een stap. Als je het onzichtbare pad volgt dat je geest je ingeeft, dan wordt de wereld vanzelf ook lichter.
De meeste mensen doen niet wat hun ziel van hen vraagt, want ze willen graag weten wat de bestemming is voor ze de eerste stap zetten. Als je iedere dag een klein stapje zet, dan heb in een jaar 365 stappen genomen naar het doel dat je graag wilde. Als je een boek wilt schrijven, schrijf dan iedere dag een bladzijde. Als je van baan wilt veranderen, besteed hier dan iedere dag een keer aandacht aan. Dan zul je zien dat er voor je het weet een jaar voorbij is en kijk je verbaasd terug hoe ver je bent gekomen. Blijf doorgaan en stel jezelf open voor een heel nieuw vlak van ondersteunen en ontvangen.
De dingen gaan niet zoals jij je voorstelt, maar als je een beetje vertrouwen hebt en je dit laat zien, dan gaan ze zelfs beter dan je je ooit had gedacht. Probeer niet op alle kleinigheden te letten, vertrouw op je eigen weg en laat je leiden door wat je ziel je ingeeft.

ACTIVEER JE GEEST
Als je wist dat je hoe dan ook werd gesteund, wat zou je dan doen?

© Verlicht je Geest orakel, Rebecca Campbell

Eén reactie

  1. Wat niet altijd bewust wordt ervaren of wanneer de mind niet toekomt om hierover te contempleren, komt met orakelkaarten altijd haarscherp naar boven!
    De juiste stappen kunnen dan genomen worden door meditatie, gebed en overgaan tot actie als dit wenselijk is.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *