driehoek

LAAT JE STEM HOREN

Kom naar buiten. Voortzetten. Onder woorden brengen.

Je moet je stem laten horen, bijvoorbeeld door in een relatie te zeggen wat je wilt, of door iets op te schrijven, uit te spreken, te zingen of het duidelijk te maken op een andere creatieve vorm.
Diep vanbinnen verlangen we er allemaal naar de waarheid te zeggen. De stem van je ziel heeft zich voor het hele leven gevormd. Je stem kan alleen de wijsheid uitdragen door wat je ziel heeft ervaren en hoe zij is gegroeid. Door dit in gedachten te houden, en hieraan te denken kan deze unieke klank niet alleen onszelf helen, maar ook de wereld als geheel.
Wanneer je je stem laat horen, dan vertel je het Universum iets en doe je een beroep op het ontbrekende stuk van je wereld. Jouw eigen stem is op dit moment het krachtigste geluid op de planeet. Als je je innerlijke stem het zwijgen hebt opgelegd, of iets heeft je weerhouden om je stem te laten horen, dan kan chanten of zingen je leven echt veranderen.
Als je laat zien wie je echt bent en gaat zeggen wat je vanbinnen voelt, ontdek je dat je eigenlijk een heel duidelijke boodschap hebt en dat je die graag met anderen wilt delen. Hoe meer je zegt, des te duidelijker het wordt.
Het is nog nooit een beter moment geweest dan nu om op te staan, de waarheid te vertellen en te zeggen wat je vanbinnen voelt. Als je bang bent, weet dan dat je niet de enige bent en dat de wereld, om hiermee in harmonie te komen, er behoefte aan heeft dat je dit op je eigen manier zegt. Als we allemaal opstaan en samen zingen, wordt het voor de volgende ook makkelijker om hetzelfde te doen.

ACTIVEER JE GEEST
Laat zien wie je bent. Laat je stem horen. Praat tegen degenen die je kunnen horen.

© Verlicht je Geest orakel, Rebecca Campbell

 

Eén reactie

  1. Wat niet altijd bewust wordt ervaren of wanneer de mind niet toekomt om hierover te contempleren, komt met orakelkaarten altijd haarscherp naar boven!
    De juiste stappen kunnen dan genomen worden door meditatie, gebed en overgaan tot actie als dit wenselijk is.

Geef een antwoord