GEEF MEER RICHTING AAN JE LEVEN

Welke vraag heb jij vandaag?

Dit is jouw unieke dagkaart...

VERTROUW OP JE VOORGEVOEL

driehoek

VERTROUW OP JE VOORGEVOEL

Wat proberen je vermoedens je te vertellen?

Dat voorgevoel, dat vervelende voorgevoel. Dat ongemakkelijke, vervelende voorgevoel. Wat je ook doet, het is er. En het gaat niet weg. De meeste mensen besteden nooit aandacht aan hun voorgevoelens. Ze doen hun best om er koppig tegenin te gaan, en ze achteraf goed te praten om ze het zwijgen op te leggen. Dat put je uit. En tot je het voorgevoel onder ogen ziet, tart het leven je steeds meer om je hiervoor wakker te schudden. Om je aandacht te trekken naar het licht in jou dat zo graag naar buiten wil komen. Het voorgevoel is als een pijl die je de weg aanwijst – de relatie, het gesprek, het besluit, de verandering die je moet maken, het steentje in je schoen.
Vaak voelen we het voorgevoel eerst in ons lichaam. Veel mensen denken dat intuïtie vanuit hoger sferen komt, maar in feite geeft het lichaam het ons aan, via onze zintuigen geeft het ons vibraties van informatie. Het kost iedere dag maar even om je lichaam nauwkeurig te onderzoeken om de intuïtieve intelligentie te ontvangen en hier snel op te reageren.
Je moet nu aandacht geven aan je voorgevoel. Als je dit niet onder ogen ziet dan brengt het Universum iets wat veel groter en duidelijker is op je weg. En dan heb je waarschijnlijk spijt dat je niet meteen op je voorgevoel hebt gereageerd. Ik weet dat het eng is, maar je bent veilig. Beantwoord nu aan je voorgevoel.

ACTIVEER JE GEEST
Wat probeert je voorgevoel je te vertellen

meer van Rebecca Campbell
Dwaas
Magiër
Hogepriesteres
Keizerin
Keizer
Hogepriester
Geliefden
Zegewagen
Gerechtigheid
Kluizenaar
Rad van Fortuin
Kracht
Gehangene
Dood
Gematigdheid
Duivel
Toren
Ster
Maan
Zon
Oordeel
Wereld

 

 

Scroll naar top