5. Eenzaam – Wijsheid van het Orakel

5 eenzaam

Wezenlijke betekenissen:

Een gevoel van verlies; een identiteitscrisis; (h)erkennen dat je er niet bij hoort; de behoefte om erbij te horen; onzekerheid over jouw plaats.

Boodschap van het Orakel:

Het is de bedoeling dat we allemaal contact hebben met anderen – in onze familie, de maatschappij en het groter geheel. Niemand bevindt zich op een eiland en het is belangrijk te erkennen dat het voor je eigen welzijn het beste is om een ‘deel’ van het geheel te zijn dan ervan ‘afgescheiden’ te zijn. Het probleem wat je nu hebt, is de behoefte te ontdekken bij wie of waar je thuishoort. Blijf trouw aan wat je in je hart belangrijk vindt en aan je eigen waarden. Misschien vereenzelvig je je niet langer met een groep of gemeenschap op de manier zoals je eerst deed en moet je iets nieuws ontdekken. Misschien voel je je diep van binnen in de steek gelaten of verward. Geef aan dat je er graag bij wilt horen en weet dat je je plek bij anderen of gelijkgestemden en Spirit zult vinden. Het is goed om de druk om erbij te horen los te laten. Niet iedereen zal je begrijpen. Het is tijd om verder te gaan.

Boodschap voor de relatie:

Terwijl je verandert en je ontwikkelt en je overgeeft aan je eigen groei, verlang je naar steun. Je kunt echter te maken krijgen met teleurstelling of pijn omdat anderen je niet geven wat jij denkt te verdienen. Misschien drijf je weg uit deze situatie omdat je in een ander stadium van persoonlijke groei zit. Misschien heb je een nieuwe relatie en ontdek je dat jullie niet dezelfde normen en waarden delen, zodat je je buitengesloten voelt, en niet het gevoel krijgt er helemaal bij te horen en veilig te zijn. Hou moed, want Spirit weet wie je bent en houdt van je en stuurt je in de richting van degenen die je zullen accepteren zoals je bent, zonder streken en (verborgen) agenda. Sluit geen compromissen om erbij te horen. Dat is het niet waard.

Boodschap voor voorspoed:

Deze kaart herinnert je eraan dat je niet alles voor iedereen kunt betekenen. Niet iedereen zal je even populair vinden en dat moet je ook goed vinden. Wees duidelijk over wat je wilt, hoe je bent, je eigen werk en je bijdrage aan de wereld, omdat dit alles gebaseerd moet zijn op wat je echt te bieden hebt, niet iets waarvan je denkt dat het verkoopt of waarvan je denkt dat ‘men’ dat wil. Je zult voorspoed aantrekken door helemaal jezelf te zijn. Volg je eigen weg. Op die manier zul je schitteren en zo zul je voorspoed ervaren.

Boodschap voor bescherming:

De schaduw op deze kaart vertelt je van het wezen van verlatenheid. Misschien heb je de behoefte om je af te zonderen omdat intimiteit te bedreigend is. Hij waarschuwt je ook tegen het aangaan van ongepaste familiebanden om oude wonden te verbergen. Het is tijd ongezonde verbintenissen, die zich hebben gevormd, aan te pakken en te besluiten het verleden te helen. De wereld zal je niet in de steek laten als je beweert dat je goed bent. Niet alle relaties zullen je verstoren of teleurstellen. Blijf bij jezelf. Je kunt op een gezonde manier met anderen in contact komen als je je eigen patronen (h)erkent en er bewust voor kiest om deze te doorbreken. Het leven wil van je houden. Laat dit gebeuren.


© Wijsheid van het Orakel, Colette Baron-Reid

meer van Colette Baron-Reid

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Join Waitlist We will inform you when the product arrives in stock. Please leave your valid email address below.
Scroll naar top

Inloggen

TRACK & TRACE

Vul je bestelnummer hieronder in en klik op de "Volgen" knop om je bestelling te volgen. Deze kun je terug vinden op je ontvangstbewijs en in de bevestigings-e-mail die wij je hebben toegestuurd.

Verzendkosten

Gratis verzending bij bestelling vanaf € 30 < Nederland
Gratis verzending bij bestelling vanaf € 70 < België
Voor zakelijke klanten gelden andere verzendtarieven.