fbpx

Filters

Uw dagkaart voor zondag 19 januari 2020

7 naar de zee7.

NAAR DE ZEE

Wezenlijke betekenissen:

Met de stroom meegaan; terugkeren naar de Bron; (h)erkennen hoe de stukje in elkaar passen; een natuurlijk patroon van gebeurtenissen.

Boodschap van het Orakel:

Is het niet heerlijk als je voelt dat je meedrijft op de stroom van het leven, als gebeurtenissen en omstandigheden moeiteloos ontstaan? Deze kaart herinnert je eraan dat je nu met de stroom mee moet gaan. Surf mee op de golf vol kansen die is ontstaan door perfecte omstandigheden. Laat je leiden door vertrouwen en geloof, zodat je als een rivier in de zee van het leven stroomt.

Boodschap voor de relatie:

Er zijn momenten in een relatie wanneer je moet besluiten of je liever met de stroom mee wilt gaan in plaats van een ander voor te schrijven wat er moet worden gedaan. Kun je de behoefte loslaten om de dingen op jouw manier te doen in plaats van dat je de relatie zelf – het doel en de wensen die jullie samen hebben – de koers laat bepalen? Kunnen jullie beiden je persoonlijkheid opzij zetten en als partners de relatie een eigen identiteit geven, haar eigen energie? Het is nu tijd om te ontspannen en te kijken waar deze gezamenlijk reis toe leidt.

Boodschap voor voorspoed:

Alles lijkt goed uit te pakken wanneer je stopt met vechten en de zee van mogelijkheden tot je te laat komen die je wakker schudt om zo te ontdekken wat je het beste kunt doen en waar je het meest geschikt voor bent. Om dit gevoel te krijgen, moet je je overtuigingen over geld en overvloed nader bekijken. De ware betekenis van je persoonlijke middelen zit in je vaardigheden; je talenten en bevoegdheden; en vooral in wat je van binnen gelooft. Alles komt vanbinnen uit en weerspiegelt zich naar buiten. Wanneer je dankbaar dient, breng je je voorspoed bewust op een lijn met een hoger bewustzijn. Je kunt wonderen verwachten. Alles wat je nodig hebt, zal gemakkelijk naar je toe komen.

Boodschap voor bescherming:

Wanneer de omstandigheden van buitenaf al je pogingen om verder te komen lijken te blokkeren, dan hoef je niet te denken dat je verborgen boodschappen moet proberen te ontcijferen. Net zoals de zee, kun je ook het getij ervaren, eb en vloed. Het is een natuurlijke cyclus, dus weet dat het getij te zijner tijd zal keren. Er is geen reden om je ongerust te maken. Verzet je niet langer en vecht niet tegen de omstandigheden. Leer met de stroom mee te gaan, ook al wordt het laag water. Ontspan en vertrouw erop dat er spoedig weer overvloed voor je zal zijn. Een oud vissersgezegde is nu op jou van toepassing: wanneer vissers niet naar zee kunnen, blijven ze thuis en herstellen hun netten.


© Wijsheid van het Orakel, Colette Baron-Reid

 

OVER ONS

De reis door je eigen geest is het meest uitdagende en ook meest waardevolle avontuur dat je aan kunt gaan. Maar, je kunt natuurlijk niet op reis gaan zonder de juiste bagage. De tarot producten van het Koppenhol zijn ontworpen om door je innerlijke landschap te navigeren, en je kwaliteiten te ontdekken en te vieren. We hopen dat je tarot producten vindt die je raken, uitdagen en je ziel voeden. 

CONTACT

Koppenhol Uitgeverij
Rozenstraat 3a
1214 BP Hilversum

T. 0031 (0)35 6233373
E. info@koppenholuitgeverij.nl

IDEAL Giropay ING PayPal SOFORT
Creditcard Belfius Bancontact KBCCBC SEPA