fbpx

Filters

Uw dagkaart voor vrijdag 21 februari 2020

driehoek

GRONDEN

Empathie. Hooggevoelig. Verbind je met de natuur.

Grond jezelf, om er zeker van te zijn dat je ten volle kunt stralen en je innerlijke bron gevuld is. Als je niet gegrond bent, kan de energie van anderen je makkelijk meeslepen en zou het kunnen worden gezien als jouw energie. Je grenzen vervagen als je de energie om je heen opneemt en moeite hebt om te bepalen welke energie van een ander is en welke van jou is.
Als je deze kaart hebt getrokken ben je zeer waarschijnlijk empathisch en hooggevoelig en heb je behoefte aan alleen zijn om je op te laden, weer evenwichtig te worden en je te gronden. Er zijn twee typen mensen: degenen die hun energie aan anderen ontlenen en degenen die vanbinnen uit energie krijgen. Denk na over wie jij bent en neem elke dag de tijd om er zeker van te zijn dat jouw bron weer wordt gevuld. Het is een superkracht wanneer je gevoelig bent, maar net zoals iedere kracht, moet er goed voor worden gezorgd om hem te kunnen verwezenlijken.
Je kunt je gemakkelijk laten meeslepen door alle energieën om je heen. De snelste en meest effectieve manier om hier vanaf te komen en je er afzijdig van te houden, is je te gronden door je te verbinden met Moeder Aarde.
Je kunt je op veel manieren gronden, een van de krachtigste is je aarden door je te verbinden met de kracht van Moeder Aarde. Ga de natuur in, leg je handen tegen een boom (je handpalmen zijn een verlengde van je hartchakra) of loop blootvoets op de aarde.

ACTIVEER JE GEEST
Doe iets om je te gronden en kom in contact met de Aarde.


 

Verlicht je geest box1      Titel; Verlicht Je Geest orakelkaarten 
Auteur; Rebecca Campbell
 ISBN; 9789085082330
 Beschikbaar vanaf;  05-05-2019

 

OVER ONS

De reis door je eigen geest is het meest uitdagende en ook meest waardevolle avontuur dat je aan kunt gaan. Maar, je kunt natuurlijk niet op reis gaan zonder de juiste bagage. De tarot producten van het Koppenhol zijn ontworpen om door je innerlijke landschap te navigeren, en je kwaliteiten te ontdekken en te vieren. We hopen dat je tarot producten vindt die je raken, uitdagen en je ziel voeden. 

CONTACT

Koppenhol Uitgeverij
Rozenstraat 3a
1214 BP Hilversum

T. 0031 (0)35 6233373
E. info@koppenholuitgeverij.nl

IDEAL Giropay ING PayPal SOFORT
Creditcard Belfius Bancontact KBCCBC SEPA