fbpx

Filters

Uw dagkaart voor maandag 23 september 2019

driehoek

DE GEBOORTE VAN EEN NIEUWE TIJD

Nieuwe creaties en dromen over een nieuwe wereld.

We denken vaak dat we niet zijn voorbereid op de weg die we nu gaan. Maar volg die weg hoe dan ook. Wat we tegenkomen is vaak veel groter dan we voor mogelijk hielden. Maar neem het in je op. Onze creaties lijken vaak onbewust fantastisch te zijn en niet te controleren. Maar laat ze aan de wereld zien. Vaak vinden we hetgeen we moeten doen het meest angstaanjagend. Wees moedig en doe het toch maar. We brengen een nieuwe wereld tot leven.
We zitten nu in een overgangsperiode, het oude vervalt en het nieuwe komt op. Net zoals je in de mist rijdt en vertrouwt dat de weg die voor je ligt zal verschijnen, zo moeten we ook oude manieren van doen, die ons niet langer van dienst zijn, loslaten en onze intuïtie als kompas gebruiken.
Je maakt deel uit van een groep mensen die op belangrijke momenten in de geschiedenis een rol hebben gespeeld en juist deze tijd hebben voorbereid. Dromend van een nieuwe wereld: de Magdalenazusters, de dochters van Isis, de Essenen, priesteressen, heksen, mystici, healers, zieners, kunstenaars, kraamvrouwen, visionairs, beschermers van de Aarde en verhalenvertellers uit het verleden. Het is tijd om toestemming en ruimte te geven aan dat wat het licht wil zien. We dromen over een nieuwe wereld.

ACTIVEER JE GEEST
Houd de kaart bij je hart en zeg: ‘Ik sta open om me over te geven aan de creaties die ik vanbinnen voel en die graag aan de wereld willen worden getoond. Laat me door mijn gedachten, mijn geest, lichaam en ziel een vreugde zijn voor iedereen. Gebruik me alstublieft, leid me en toon me alstublieft de weg.’


 

Verlicht je geest box1      Titel; Verlicht Je Geest orakelkaarten 
Auteur; Rebecca Campbell
 ISBN; 9789085082330
 Beschikbaar vanaf;  05-05-2019

 

OVER ONS

De reis door je eigen geest is het meest uitdagende en ook meest waardevolle avontuur dat je aan kunt gaan. Maar, je kunt natuurlijk niet op reis gaan zonder de juiste bagage. De tarot producten van het Koppenhol zijn ontworpen om door je innerlijke landschap te navigeren, en je kwaliteiten te ontdekken en te vieren. We hopen dat je tarot producten vindt die je raken, uitdagen en je ziel voeden. 

NIEUWSBRIEF

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwste collecties, sales, winacties en nieuws.

CONTACT

Koppenhol Uitgeverij
Rozenstraat 3a
1214 BP Hilversum

T. 0031 (0)35 6233373
E. info@koppenholuitgeverij.nl