fbpx

Filters

Uw dagkaart voor maandag 23 september 2019

driehoek

ZUSTERS VAN DE ROOS

Schoonheid en toewijding. Priesteres. Mystiek. Lerares.

De Zusters van de Roos zijn priesteressen en mystici die hun leven wijden aan het dienen van de mens en het verspreiden van het licht van bewustzijn over de hele Aarde. Ze kruisen hun pad met de vroegere Zusters van de Roos, het is het pad van toewijding en schoonheid.
Wanneer je deze weg bewandelt, betekent het dat je schoonheid ziet en creëert waar je ook gaat. De roos symboliseert het hart en de heilige geometrie van alle leven. Je moet de schoonheid om je heen opmerken, vooral die in de natuur, en het gefluister van Moeder Aarde horen.
Je wordt geroepen om meer tijd in de natuur door te brengen, omdat deze alle oude geheimen bevat. Moeder Aarde fluistert je voortdurend toe. Besteed tijd aan het bewonderen van haar schepping en je zult worden beloond met inzicht en dankbaarheid.
Neem wat meer tijd om zowel aandacht te besteden aan de schoonheid om je heen, als op jouw manier een bijdrage te leveren aan de schoonheid van de wereld. Dit kan je doen door het maken van je eigen creaties, of met kleine dingen zoals hoe je je kleedt, of door bloemen voor thuis te plukken. Iedere keer dat je je wijdt aan het creëren van schoonheid, breng je wat meer harmonie op de planeet en voel je dat er iets verandert.

ACTIVEER JE GEEST
Omring jezelf met schoonheid en creëer schoonheid, waar je ook gaat.


 

Verlicht je geest box1      Titel; Verlicht Je Geest orakelkaarten 
Auteur; Rebecca Campbell
 ISBN; 9789085082330
 Beschikbaar vanaf;  05-05-2019

 

OVER ONS

De reis door je eigen geest is het meest uitdagende en ook meest waardevolle avontuur dat je aan kunt gaan. Maar, je kunt natuurlijk niet op reis gaan zonder de juiste bagage. De tarot producten van het Koppenhol zijn ontworpen om door je innerlijke landschap te navigeren, en je kwaliteiten te ontdekken en te vieren. We hopen dat je tarot producten vindt die je raken, uitdagen en je ziel voeden. 

NIEUWSBRIEF

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwste collecties, sales, winacties en nieuws.

CONTACT

Koppenhol Uitgeverij
Rozenstraat 3a
1214 BP Hilversum

T. 0031 (0)35 6233373
E. info@koppenholuitgeverij.nl