fbpx

Filters

Tageskarte für dinsdag 10 december 2019

Schoppen tuinSchoppen

JEU LENORMAND
20. TUIN

Creativiteit, omgeving, harmonie, bezoek.

Droom gerust maar eens even lekker weg bij het zien van deze kaart. Alles is in harmonie met elkaar. Deze kaart geeft dan ook harmonie en creativiteit aan. Een andere uitleg van deze kaart is dat er veel mensen bij je op bezoek komen. Leuke mensen, goede kenissen en vrienden die allemaal voor een aangename sfeer zorgen en creativiteit en originaliteit met zich meebrengen.

Combinaties: Dichtbij de persoonskaart duidt deze kaart hechte vriendschappen aan. Maar ligt hij hier ver vandaan, dan geeft hij afgunst en jaloezie aan. De combinatie van tuin en weg vertelt je dat het nog wel even kan duren voordat je het beter krijgt. Op emotioneel gebied kom je weer in harmonie.

Venus is de bijbehorende planeet. De oude Grieken noemden Venus de godin van de liefde en de schoonheid. Hetzelfde symboliseert deze planeet ook in de atrologie: liefde, harmonie en schoonheid. Alles onder Venus is elegant, aantrekkelijk en sympathiek. Het metaal dat bij Venus hoort is koper. De kleuren van Venus zijn pastelkleuren. Saffier en rozenkwarts zijn de stenen die bij Venus horen.

 


© Lenormandkaarten Koppenhol Uitgeverij

<< terug naar de overzichtspagina van de Lenormandkaarten

<< terug naar trek een Lenormand-dagkaart

 

OVER ONS

De reis door je eigen geest is het meest uitdagende en ook meest waardevolle avontuur dat je aan kunt gaan. Maar, je kunt natuurlijk niet op reis gaan zonder de juiste bagage. De tarot producten van het Koppenhol zijn ontworpen om door je innerlijke landschap te navigeren, en je kwaliteiten te ontdekken en te vieren. We hopen dat je tarot producten vindt die je raken, uitdagen en je ziel voeden. 

CONTACT

Koppenhol Uitgeverij
Rozenstraat 3a
1214 BP Hilversum

T. 0031 (0)35 6233373
E. info@koppenholuitgeverij.nl