fbpx

Filters

Tageskarte für maandag 23 september 2019
Tageskarte für maandag 23 september 2019

Ruiten seizenRuiten

JEU LENORMAND
10. ZEISEN

Gevaar, verbreking, plotseling einde, ruzie.

Dit is niet echt een positieve kaart. De zeisen maaien alles neer wat er voor je voeten komt. Pas op met wat je zegt. Een ander kan het wel eens verkeerd opvatten en voor je het weet heb je een denderende ruzie. De zeis voorspelt ook een dreigend gevaar en geeft aan dat alles goed onder controle te houden. Wees waakzaam!

Combinaties: Wordt deze kaart omgeven door goede kaarten, dan ben je gelukkig zelf niet het slachtoffer, maar het gevaar blijft zeker aanwezig. In combinatie met het hart betekent het een plotseling einde van een mooi liefdessprookje. Ligt de zeis in de buurt van de ring, dan draait het op een scheiding uit. Samen met de lijkkist geeft deze kaart een plotselinge dood aan.

Pluto is de bijbehorende planeet. Deze planeet werd als laatste ontdekt. Hij wordt ook wel de ‘generatieplaneet’ genoemd. Hij is de planeet die het grote geld voorstelt en stelt ook transformatie voor, wat soms een fysieke dood kan betekenen. Een ongecontroleerd fanatisme zou tot hysterische toestanden kunnen leiden. Het metaal dat bij deze planeet hoort is plutonium. De kleur van Pluto is donkerrrood en de stenen die erbij horen zijn robijn, granaat en magnetiet.


© Lenormandkaarten Koppenhol Uitgeverij

<< terug naar de overzichtspagina van de Lenormandkaarten

<< terug naar trek een Lenormand-dagkaart

 

 

OVER ONS

De reis door je eigen geest is het meest uitdagende en ook meest waardevolle avontuur dat je aan kunt gaan. Maar, je kunt natuurlijk niet op reis gaan zonder de juiste bagage. De tarot producten van het Koppenhol zijn ontworpen om door je innerlijke landschap te navigeren, en je kwaliteiten te ontdekken en te vieren. We hopen dat je tarot producten vindt die je raken, uitdagen en je ziel voeden. 

NIEUWSBRIEF

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwste collecties, sales, winacties en nieuws.

CONTACT

Koppenhol Uitgeverij
Rozenstraat 3a
1214 BP Hilversum

T. 0031 (0)35 6233373
E. info@koppenholuitgeverij.nl