fbpx

Filters

Uw dagkaart voor maandag 23 september 2019

9 Voltooing

gekruisde takken

HET MYSTIEKE SJAMANEN ORAKEL -VOLTOOIING

De Essentie

Alles heeft een begin, een midden en een einde. Zo gaat het in het leven – het zaad, de bloem en de vrucht – en ook in alle relaties van de mens. Deze kaart geeft de volheid van het moment aan en de behoefte om iets ouds in iets nieuws te transformeren.

De Uitnodiging

Je hebt een cyclus afgerond en het heeft geen zin om in het oude te blijven hangen want er zit geen groei meer in en je hebt er niet langer profijt van. Voor wat betreft een relatie, is het tijd om wat er is geweest naar waarde te schatten en voor de toekomst een nieuwe vorm te vinden. Zakelijk gezien is het tijd om je winst te pakken. Het is tijd om de voltooiing te vieren. De zomer is ten einde wanneer het fruit rijp is.

Het Medicijn

Wanneer je aan het oude blijft vasthouden zorgt dit alleen maar voor verval. Wanneer de druiven te lang aan de wijnstok blijven hangen, rotten ze. Je weet dat het tijd is om verder te gaan, toch verzet je je. Wees niet bang dat je een ander pijn doet. Denk eraan dat je verantwoordelijk bent voor jouw daden, niet voor de daden van een ander. Betreur wat is verloren zodat je verder kunt gaan. Wees niet verdrietig; wees als de zon die midden op de dag hoog aan de hemel staat en niet verlangt naar de zonsopkomst en ook niet bang is voor de zonsondergang.


© Het Mystieke Sjamanen Orakelkaarten set, Colette Baron-Reid, Marcella Lobos, Alberto Villoldo

 

OVER ONS

De reis door je eigen geest is het meest uitdagende en ook meest waardevolle avontuur dat je aan kunt gaan. Maar, je kunt natuurlijk niet op reis gaan zonder de juiste bagage. De tarot producten van het Koppenhol zijn ontworpen om door je innerlijke landschap te navigeren, en je kwaliteiten te ontdekken en te vieren. We hopen dat je tarot producten vindt die je raken, uitdagen en je ziel voeden. 

NIEUWSBRIEF

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwste collecties, sales, winacties en nieuws.

CONTACT

Koppenhol Uitgeverij
Rozenstraat 3a
1214 BP Hilversum

T. 0031 (0)35 6233373
E. info@koppenholuitgeverij.nl