fbpx

Filters

Uw dagkaart voor dinsdag 28 januari 2020

24 Hemels Hart

gekruisde takken

HET MYSTIEKE SJAMANEN ORAKEL -HEMELS HART

De Essentie

Deze kaart geeft de kracht van liefde aan die elke creatie mogelijk maakt. Dezelfde kracht is er wanneer je met originaliteit creëert, wanneer je vorm geeft aan vorme-loosheid, of inspirerende ideeën tot uitdrukking brengt. Deze oerkracht kent geen goed of slecht; het is aan ons om onze goede bedoelingen duidelijk te maken waardoor ze zich kunnen manifesteren. Deze kaart helpt ons een beroep te doen op de schoonheid van de onzichtbare wereld– en deze in de materiële wereld vorm te geven.

De Uitnodiging

De kaart herinnert je op een mooie manier aan iets. Je bent een kanaal voor de oorspronkelijke energie van creëren. Word als het penseel, het doek en de artiest, allemaal geleid door het Hemels Hart. Bepaal je doel, netjes en duidelijk, en laat het universum zorgen voor de details.

Het Medicijn

Misschien voel je je voor alles en iedereen verantwoordelijk. Misschien heb je het idee dat je alles alleen moet doen. Daardoor raak je in een zwart gat waarbij je het vertrouwen in de natuurlijke orde van de kosmos verliest. Deel je plichtgevoelens en erken dat je jezelf hiermee op een verkeerde manier gevangenzet. Je kunt de deur openen en jezelf in een tel bevrijden.


© Het Mystieke Sjamanen Orakelkaarten set, Colette Baron-Reid, Marcella Lobos, Alberto Villoldo

 

OVER ONS

De reis door je eigen geest is het meest uitdagende en ook meest waardevolle avontuur dat je aan kunt gaan. Maar, je kunt natuurlijk niet op reis gaan zonder de juiste bagage. De tarot producten van het Koppenhol zijn ontworpen om door je innerlijke landschap te navigeren, en je kwaliteiten te ontdekken en te vieren. We hopen dat je tarot producten vindt die je raken, uitdagen en je ziel voeden. 

CONTACT

Koppenhol Uitgeverij
Rozenstraat 3a
1214 BP Hilversum

T. 0031 (0)35 6233373
E. info@koppenholuitgeverij.nl

IDEAL Giropay ING PayPal SOFORT
Creditcard Belfius Bancontact KBCCBC SEPA