fbpx

Filters

Uw dagkaart voor vrijdag 21 februari 2020

streep

17 DE STER

Nu is het moment om te geloven! Moeilijkheden vervagen zodra de vreugde die komt van een rotsvast vertrouwen je weg oplicht als een heldere sterrenhemel. Het leven heeft wonderbaarlijke, magische dingen voor je beschikbaar. Er is nu geen ruimte om aan je zelf te twijfelen.
Kijk naar de toekomst met hoop en optimisme. God, de engelen en de elfen kunnen je helpen alles wat je nodig hebt voor een gelukkig leven of leuker werk te manifesteren. Vertrouw op jezelf en je vaardigheden. Laat je vertrouwen groeien. Zoals de sterrenbeelden zal het je leiden naar rijke en vervullende spirituele inzichten.
Onze elf opent de Chalice Well en laat de aloude helende en manifesterende energie voor je vrij.

Verdere betekenissen van deze kaart:

Geloof kan bergen verzetten. Geloven in je toekomst. Geluk. Licht aan het einde van de tunnel. Plotseling weten wat de volgende stap moet zijn. Spirituele vreugde.


© Het Elfen Tarot, Doreen Virtue & Radleigh Valentine

Bestel hier de kaarten

 

OVER ONS

De reis door je eigen geest is het meest uitdagende en ook meest waardevolle avontuur dat je aan kunt gaan. Maar, je kunt natuurlijk niet op reis gaan zonder de juiste bagage. De tarot producten van het Koppenhol zijn ontworpen om door je innerlijke landschap te navigeren, en je kwaliteiten te ontdekken en te vieren. We hopen dat je tarot producten vindt die je raken, uitdagen en je ziel voeden. 

CONTACT

Koppenhol Uitgeverij
Rozenstraat 3a
1214 BP Hilversum

T. 0031 (0)35 6233373
E. info@koppenholuitgeverij.nl

IDEAL Giropay ING PayPal SOFORT
Creditcard Belfius Bancontact KBCCBC SEPA