HET MYSTIEKE SJAMANEN ORAKEL -DE ZON

De Essentie

In veel beschavingen wordt de zon gezien als de meest mannelijke kracht. In andere tradities wordt hij beschouwd als een vrouw in haar volle kracht. Hoe dan ook, hij is het meest schitterende licht voor alle wezens en hij laat het leven vanuit het donker, vanuit moeder Aarde, ontspringen. Van ’s morgens tot ’s avonds, vanaf de lente tot in de winter kan hij prettig en verwarmend zijn – maar hij kan ook vernietigend zijn als hij zomers op zijn hoogst staat.

De Uitnodiging

Ben je in winterslaap geweest? Heb je je in jezelf gekeerd? Ben je in winterslaap geweest? Heb je je in jezelf gekeerd? Het is nu tijd om naar buiten te komen en van het leven gevend licht van onze ster te genieten. De zon brengt je passie en je creativiteit weer tot leven. Het leven vraagt je om je licht te laten schijnen en aan alle ernst om je heen weer vrolijkheid en humor toe te voegen. Ga erop-uit en speel!

Het Medicijn

Heb je je licht te lang laten schijnen? Bedenk dat het maar een halve dag licht is. De nacht heeft ook zijn tijd nodig en biedt ons ook zijn gaven. Let op dat je niet door je eigen licht of dat van anderen wordt verblind. Wees niet te snel tevreden over jezelf, of maak je geen zorgen over anderen – pas op voor je schaduwzijde! Geniet van de dag, maar wees ook niet bang voor het invallen van de duisternis.


© Het Mystieke Sjamanen Orakelkaarten set, Colette Baron-Reid, Marcella Lobos, Alberto Villoldo

Scroll naar top