5/5

#Chill

In #Chill legt Bryan Robinson uit hoe we dit patroon kunnen doorbreken door prioriteiten te stellen en mindfulness in ons dagelijks leven te bevorderen.

18,99

Nicht verfügbar

SKU KAR40 Kategorien , , , ,

Gratis Versand ab einem Einkauf von über €100

Lieferzeit 1 – 3 Werktage.

Rationeel weten we allemaal dat je gelukkig en gezond voelen in belangrijke mate afhangt van een juiste balans tussen ons professionele en ons privé leven. Maar ons hectische bestaan, waarin we steeds meer doen in minder tijd met minder middelen maakt dat vaak moeilijk haalbaar.
Werken onder een constant gevoel van druk kan makkelijk een dominante rol in ons dagelijks leven gaan spelen. Bryan E. Robinson begrijpt als ervaringsdeskundige als geen ander wat dit van ons vergt. Hij weet hoe moeilijk het is om deze vicieuze cirkel te doorbreken. Maar er is een oplossing. In #Chill legt Bryan Robinson uit hoe we dit patroon kunnen doorbreken door prioriteiten te stellen en mindfulness in ons dagelijks leven te bevorderen. In het boek vind je dagelijkse meditatie-oefeningen die ons helpen te ontspannen, te concentreren, afstand te leren nemen, en te focussen op het moment.
Wat deden de Thaise jongetjes toen zij in de zomer van 2018 vast kwamen te zitten in een grot die snel onder water liep? Zij mediteerden, ontspanden en hielden zich rustig en spaarden energie. Wat deed vermaard psycholoog Viktor Frankl, auteur van De zin van het bestaan, toen hij in 1942 in Auschwitz zat? Hij mediteerde om zijn gedachten te verlossen van de gruwelen om hem heen.

Gewicht 400 g
Größe 216 × 140 × 25 mm
Artikelnr.

KAR40

ISBN-13

9789045217840

Der Inhalt

Paperback 272 pagina's

Sprache

Verlag

Format

Autoren

ISBN-13

Der Inhalt

Bewertungen

Es gibt noch keine Bewertungen.

Nur angemeldete Kunden, die dieses Produkt gekauft haben, dürfen eine Bewertung abgeben.

#Chill

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
SKU KAR40 Kategorien , , , ,

Kunden, die dieses Produkt gekauft haben, haben auch folgende Produkte gekauft:

Join Waitlist We will inform you when the product arrives in stock. Please leave your valid email address below.
Scroll to Top

Nehmen Sie Kontakt mit uns auf

Anmelden