fbpx

Filter

Uw dagkaart voor Freitag 13 Dezember 2019

29 De Reis

gekruisde takken

HET MYSTIEKE SJAMANEN ORAKEL -DE REIS

De Essentie

Deze kaart nodigt je uit om over de grenzen van het leven dat je nu leidt heen te gaan. De Reis is geen vakantie; het is een roep om, net als een kluizenaar op pelgrimstocht, de reis naar het onbekende te maken. Er bestaan geen kaarten voor het gebied dat je wilt gaan verkennen, geen gemerkte paden of wegwijzers.

De Uitnodiging

Het is nu het moment om die belangrijke reis te gaan ondernemen. Blijf niet in de haven rondhangen wanneer verre kusten je roepen. Bepaal zonder angst je eigen vaarroute op je ontdekkingstocht. Wanneer het moment daar is, en dat is nu, zul je worden geleid, zelfs al weet je niet zeker waar je naartoe gaat. Het belangrijkste moment is het moment van vertrek. Als je de boot mist dan gaat er een belangrijke gelegenheid verloren, en dan is het mogelijk dat er heel lang geen nieuw schip komt.

Het Medicijn

Deze kaart nodigt je uit om een reis te maken, maar het is nog niet het juiste moment. Het verzamelen van kaarten en beschrijvingen van waar je naartoe wilt gaan kunnen je afhouden van hetgeen waar je je op moet richten zodat je je bestemming mist. Eerst moeten er andere dingen worden afgemaakt, of misschien wil je nog te graag weten wat je bestemming is. Bedenk dat de kern van de reis niet de bestemming is; het gaat erom wie je zal worden gedurende de reis. Verwar de innerlijke en uiterlijke reis niet.


© Het Mystieke Sjamanen Orakelkaarten set, Colette Baron-Reid, Marcella Lobos, Alberto Villoldo

 

Über uns

Den eigenen Geist zur erkunden ist ein wunderbares Abenteuer und eine große Herausforderung. Bei einer spannenden Reise ist die richtige Ausrüstung besonders wichtig. Die Tarot Produkte von Koppenhol sind entwickelt, um dich bei deiner Reise durch dein Inneres zu begleiten und deine eigenen Qualitäten zu entdecken. Wir hoffen, dass du bei uns genau die Werke findest, die deinen Geist ermutigen und deine Seele berühren.

Kontakt

Tarot.nl
Rozenstraat 3a
1214 BP Hilversum

T. 0031 (0)35 6233373
E. info@koppenholuitgeverij.nl