fbpx

Filters

Mogelijkheden

Spiritualiteit moet voor iedereen toegankelijk zijn. We leveren onze producten dan ook aan uiteenlopende bedrijven en winkeliers, van grote ketens tot kleine shops. Ook bedrijven die spirituele uitgaven als nevenactiviteit aanbieden, zijn bij ons aan het juiste adres. 
Via Koppenhol Uitgeverij kun je alle producten bestellen. We leveren de artikelen vanuit ons eigen magazijn en kunnen snel bezorgen tegen een gunstige prijs. We vernieuwen ons aanbod regelmatig, zodat u altijd kunt kiezen uit de meest recente en populairste titels. 
We denken graag met u mee over de inzet en verkoop van onze producten binnen uw bedrijf. Neem contact met ons op, of maak vrijblijvend een afspraak.

Zakelijk account aanmaken?

Maak gebruik van de voordelen van een zakelijk account, zoals korting op bulkbestellingen en spaaracties. Ieder Nederlands/Belgisch bedrijf met een geldig KvK-nummer of geregistreerd bij het Handelsregister kan in aanmerking komen voor zakelijk account.

  ACCOUNT AANMAKEN >>
  • Kies bij gebruiker voor een zakelijk account en vul alle gegevens in. Stuur ons vervolgens een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. zodat wij de gegevens kunnen controleren en het account kunnen omzetten naar een zakelijk account. Zodra wij het account hebben omgezet naar een zakelijk account zie je meteen de inkoopprijzen staan.
  • Er zijn verschillende betaalopties, IDEAL, MisterCash, PayPal en vooruitbetalen. Om in aanmerking te komen voor het spaarsysteem moet je kiezen tussen IDEAL, PayPal of MisterCash. 
  • Orderwaarde minimaal € 170,00 netto (na aftrek van de korting) 
  • Wij versturen geen bestellingen rechtstreeks naar uw klant 

Contact;

Koppenhol Uitgeverij
Rozenstraat 3a
1214 BP  HILVERSUM
T. 035-6233373
E. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

OVER ONS

De reis door je eigen geest is het meest uitdagende en ook meest waardevolle avontuur dat je aan kunt gaan. Maar, je kunt natuurlijk niet op reis gaan zonder de juiste bagage. De tarot producten van het Koppenhol zijn ontworpen om door je innerlijke landschap te navigeren, en je kwaliteiten te ontdekken en te vieren. We hopen dat je tarot producten vindt die je raken, uitdagen en je ziel voeden. 

CONTACT

Koppenhol Uitgeverij
Rozenstraat 3a
1214 BP Hilversum

T. 0031 (0)35 6233373
E. info@koppenholuitgeverij.nl

IDEAL Giropay ING PayPal SOFORT
Creditcard Belfius Bancontact KBCCBC SEPA