Een verbroken relatie lijmen?

Raadpleeg deze tarot kaarten!

Hoe leer je jezelf het beste kennen? Door de relaties die je met anderen hebt! Relaties kunnen je blijdschap en steun geven, en je het gevoel geven dat je ergens bij hoort. Als een relatie echter niet prettig verloopt, kan dit je een flinke knauw geven. Of het nu een tijdelijke of definitieve breuk is, je voelt je mogelijk verward, alleen, gefrustreerd of verscheurd. Maar je hoeft je niet zo te voelen. Jij hebt de kracht om de situatie te veranderen.

Er zijn een aantal belangrijke tarot kaarten die kunnen verschijnen als je last hebt van een verbroken relatie. Door erachter te komen waardoor de problemen ontstonden, kun je de situatie onder ogen komen. Leer hoe je kunt vergeven en sterker uit deze strijd kunt komen. Deze kaarten helpen je hierbij:

Light Seer Cards Justice
Gerechtigheid

Gerechtigheid gaat over karma en eerlijkheid. Deze kaart kan verschijnen als je te maken hebt met een onevenwichtige of negatieve relatie. Gerechtigheid herinnert je eraan dat je open moet staan voor beide kanten van de situatie. Probeer de ander te begrijpen en denk niet alleen aan jezelf. Sta open om de waarheid over de situatie te zien, los van alle emoties die je ervaart. Mogelijk kan een derde partij helpen om een ander perspectief te bieden.

Light Seer Cards The Hanged Man
De Gehangene

Je zit vast. Als de Gehangene verschijnt, is het belangrijk dat je bekijkt wat je zelf kunt doen om uit deze situatie te komen. Het gaat in dit geval niet om de ander. Het draait om jou. Je hebt jezelf in deze situatie gebracht en vastgezet. Er is geen harde actie nodig, het gaat erom dat je je openstelt voor een meer realistische en open manier van denken en leven. De Gehangene vertelt je dat je de relaties met anderen alleen kunt verbeteren als je aan jezelf werkt.

Light Seer Cards Temperance
Gematigdheid

Deze kaart gaat over het vinden van de middenweg. Gematigdheid is een zeer belangrijke kaart als het gaat om problematische relaties. Deze kaart herinnert je eraan dat een relatie altijd om twee personen gaat met hun eigen verleden, heden, verlangens, stressoren, blijdschap en angsten. Wees tolerant als je je situatie bekijkt. Zoek geen extremen op, verbreek geen banden en leg geen druk op anderen om tot een oplossing te komen. Doe je best om tot acceptatie te komen, sta open en heb geduld.

Light Seer Cards The Tower
De Toren

Sommige relaties zijn slecht getimed. Als een relatie niet werkt, is hier altijd een reden voor. Soms is dat omdat de relatie niet voorbestemd was. Andere keren is er niets mis met de relatie, maar wel met de timing van deze relatie. Als dit het geval is, zal de Toren verschijnen in je reading. Deze kaart vertelt je dat alles afgebroken en dan opnieuw opgebouwd moet worden. Verwoestende relaties uit het verleden zijn mogelijk nodig geweest zodat de ander en jij zich als individuen verder konden ontwikkelen. Vanuit deze nieuwe posities kan er weer een relatie tussen jullie ontstaan.

Light Seer Cards Judgement
Het Oordeel

Deze kaart geeft aan dat er een grote verandering nodig is om verder te komen. Het is hét moment om terug te kijken op zowel de goede als minder prettige gebeurtenissen in de relatie. Het goede nieuws? De relatie is niet voorbij. Je krijgt de kans om de lessen die je nu leert, mee te nemen in de relatie. Begin opnieuw. Maak gezonde keuzes. Laat het verleden los en voedt de relatie op een positieve manier. De relatie kan alleen blijven bestaan als je nu veranderingen in gang zet.

Light Seer Cards 2 of Cups
Kelken Twee

Kelken Twee staat voor balans in relaties. Mogelijk investeert de een meer in de relatie dan de ander. Of misschien verwacht een van jullie meer dan de ander kan geven. Deze kaart herinnert je eraan dat een liefdevolle relatie een evenwichtige relatie moet zijn. Een relatie waarin je beiden evenveel geeft als ontvangt. Wees bereid om naar jouw rol in deze relatie te kijken. Ben jij onderdeel van het probleem? Werk actief aan een relatie die in balans is.

Kelken Zes

Nostalgie staat centraal bij deze kaart. Mensen en herinneringen van vroeger keren terug in het heden. Dit kan letterlijk zijn, maar ook in gedachten. Kelken Zes adviseert je om het verleden af te sluiten en zo de onrust in te dammen. Als je terugkijkt op de situatie, overschaduwen de goede herinneringen de slechte. Je hebt dan vaak de neiging om valse herinneringen te creëren. Realiseer je dat de persoon waar je nu weer aan denkt destijds een plek in je leven had. Nu is het tijd om verder te gaan.

Kelken Schildknaap

Deze kaart gaat over jou! De Schildknaap gaat over iets nieuws en de Kelken gaan over emoties en relaties. Kelken Schildknaap vertelt je dat je nieuwe gevoelens ervaart en dat je op een nieuwe manier met anderen omgaat. Je bent een ander persoon geworden. Voorheen reageerde de oude versie van jou. Je hebt je ontwikkeld en reageert meer volwassen en open waardoor een breuk gelijmd kan worden. Je hebt een ander perspectief ontdekt.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Join Waitlist We will inform you when the product arrives in stock. Please leave your valid email address below.
Scroll naar top

Inloggen

TRACK & TRACE

Vul je bestelnummer hieronder in en klik op de "Volgen" knop om je bestelling te volgen. Deze kun je terug vinden op je ontvangstbewijs en in de bevestigings-e-mail die wij je hebben toegestuurd.

Verzendkosten

Gratis verzending bij bestelling vanaf € 30 < Nederland
Gratis verzending bij bestelling vanaf € 70 < België
Voor zakelijke klanten gelden andere verzendtarieven.