It’s All In Your Numbers Baby!

Door: Diane Holzhausen

Numerologie – heel logisch, eigenlijk

Wat er ook gebeurt, de universele taal van getallen wijst ons de weg! Met informatie over je karakter, je levenspad, je zielsgetal en je persoonlijkheid krijg jij steeds meer grip op herhalende lessen in je leven, je talenten en je missie.

Maar numerologie is meer! Ook toekomstige dagen en jaren kan je berekenen om je agenda zo optimaal mogelijk in te plannen! Numerologie helpt je op vele manieren bij het leven van je beste leven! Je hoeft slechts een andere taal te leren, de taal van getallen.

Maar wat is Numerologie en hoe werkt het?

Laten we eerst even een klein educatief uitstapje maken, een reisje…altijd fijn nu de Lock down  ons zo vast op onze plek houdt, toch?

De Founding father van Numerologie is natuurlijk Pythagoras. Hij ontdekte het verband tussen getallen en muziek en energie. In Egypte mocht hij op uitnodiging van de koning studeren in het huis van licht bij de priesters – hier werd hij onderwezen en bestudeerde hij Geometrie, Astronomie en ontdekte hij de leer van harmonie in het universum.

Tijdens zijn reizen door het Midden-Oosten vergaarde hij kennis en ontstond zijn eerste stelsel. Hij ontwikkelde in deze tijd al zijn lessen en stellingen die later door zijn volgers en studenten werd genoteerd.

Rumour has it dat zijn werk werd verbrand door tegenhangers van zijn leer – gelukkig is er voldoende bewaard gebleven door zijn studenten en storytelling…

Na vele jaren (eeuwen) finetunen kan iedereen nu leren werken met numerologie! Ja, ook jij!

Een simpele stap om mee te beginnen is het berekenen van je geboortedag getal.

Natuurlijk is een stukje numerologie maar een klein deeltje van de puzzel, van jouw blauwdruk, net als bij Astrologie… maar omdat het zo interessant is om te delen licht ik een tipje van de sluier op en kijken we naar je geboortedag getal!

Dit is simpelweg de dag dat je bent geboren.

Ik ben geboren op de 4e…(gelukkig niet in China waar dit een niet zo fortuinlijk getal is) en dus is mijn geboortegetal 4.

Voor degene die 2 cijfers hebben in de geboortedag: tel beide getallen bij elkaar op.

Is je dag bijvoorbeeld 31 dan wordt het 3+1=4 (hey net als mij!)

Kijk hieronder naar de betekenis van jouw getal!

  1. Geboren op de 1e, de 10e, de 19e of de 28e
    Met een geboortedag op de eerste ben je meer individueler, innovatiever en uniek, jouw authentiek zijn is een van de meest belangrijke waardes die je hebt. Je houdt van aanpakken en bent assertief, maar zeker ook vol enthousiasme.
    Why fit in when you were born to stand out? Is een goede quote voor jou…Je leiderschapskwaliteiten zijn natuurlijk en je bent origineel in uitvoering en aanpak. Wees creatief in ideeën en nieuwe inspiratie voor projecten! Met een 1 geboortedag ben je altijd actief, mentaal of fysiek.
  2. Geboren op de 2e, de 11e,  de 20e of de 29e
    Met jouw geboortedag op de 2 straal je warmte en vriendelijkheid uit en verbind je je makkelijk aan anderen, ook begeef je je graag in het gezelschap van anderen. Je past je makkelijk aan en zal makkelijk een tussenweg of compromis vinden, diplomatiek. Harmonie is belangrijk, evenals vertrouwen en loyaliteit. Beroepen vind je ook het beste in deze eigenschappen van jou…jij kan als geen ander verbinden. Balans is het woord van je leven. Je eigenschappen kunnen jou uit balans halen of zorgen dat je te veel van jezelf weggeeft, of jezelf tekortdoet. Je intuïtie is sterk, leer deze te vertrouwen.
  3. Geboren op de 3e, de 12e, de 21e of de 30e
    Wanneer jij de kamer binnenloopt gaat de zon schijnen. Je ontspannen, opgewekte en creatieve expressie, naast je humor, is geweldig.
    Je natuurlijke creativiteit en artistieke kant mag je zeker ontwikkelen, als je dat niet al hebt gedaan…je hebt een brede interesse en vindt eigenlijk alles wel leuk en interessant, ook verveel je je snel, wat betekent dat stabiliteit je uitdaging kan zijn. Maar waar je ook land, jij maakt er iets van, en in de meeste gevallen betekent dat dat je er een feest van zal maken.
  4. Geboren op de 4e, de 13e, de 22e of de 31e
    Solide, vast en betrouwbaar. Dat is het meest kenmerkende bij een geboortedag 4. Stabiliteit is de manier om je eigen kracht en talenten uit te dragen. Je hebt een vaste basis nodig, dat geeft je ruimte, om meer flexibel te kijken naar het opzetten van praktische projecten, systemen en relaties. Je eerlijkheid en betrouwbaarheid maken je gewaardeerd in persoonlijke sfeer maar ook zakelijk. Je natuurlijk gevoel voor vormen en kleuren voegen een visueel snufje toe aan je talenten. Als 4 bezit je de eigenschappen een leider te zijn en idealen uit te dragen. Had ik al gezegd dat je wat koppig kan zijn? Geeft niks …
    Dit zorgt ervoor dat wat het leven je ook toewerpt, jij zal niet opgeven!
  5. Geboren op de 5e, de 14e, de 23e
    Op het eerste oog ben jij de bubbelende, sprankelende extravert! Je snelle manier van praten en overtuigen, en het gemak waarmee je contact legt is indrukwekkend.
    Daarbij heb je ook een avontuurlijke natuur en een verlangen naar vrijheid, met een vleugje instinct. Je bent dol op actie en actief bezig zijn en zal dit ook in je vrije tijd of werk een grote plek geven.
    Details zijn voor jou ondergeschikt, je kijkt naar het grotere geheel, de grotere plannen en dromen! Jij bent altijd voor iets nieuwe te porren, altijd in voor een idee, of nieuw plan. Je uitdaging is het om alles goed af te ronden voor je verder gaat of iets nieuws start.
    Je bent flexibel en beweegt mee met veranderingen en mogelijkheden, wat ervoor zorgt dat je, wanneer je dit wilt, vele plaatsen en landen kan bezoeken. Avontuur wacht op jou. En ja, vaak echt op jou!
  6. Geboren op de 6e, de 15e of de 24e
    Jij bent een geboren idealist en laat je leiden door je hart. Nummer 6 als geboorte dag getal betekent dat je een universele vriend ben voor velen, je natuurlijke manier van contact maken en communiceren maken jou tot de perfecte collega, vriend of partner. Je ben niet alleen zorgzaam en vol compassie, maar ook een visionair, je deelt graag en hebt een groot gevoel van verantwoordelijkheid. Je hebt aanleg voor het kunstzinnige, amusement, zorg of welzijn…als het maar met anderen is of voor anderen. Ook kinderen en dieren trekken makkelijk naar jou toe.
    Je emoties kunnen wat intens zijn, zeker voor je 24e, maar dat betekent dat je vol passie en liefde zit. Jij zal zeker gaan staan voor wat je gelooft, en bent bereid daar hard voor te werken.
  7. Geboren op de 7e, 16e, 24e
    Dit is de dag van de denker, jij besteedt veel van je tijd aan denken, oplossingen vinden, analyseren en mentaal werk. Net als Nietzsche: Ik denk dus ik besta…briljant…maak het jezelf niet te moeilijk door steeds alles te willen overdenken. Je bent attent en sympathiek en zal altijd rekening houden met de ander. Je bent constant op zoek naar nieuwe kennis en informatie, voor jezelf en om je bewustzijn te vergoten en in contact te staan met iets dat meer is dan jij. Je leert het beste door het zelf te doen en neigt wat naar perfectionisme…dit kan ervoor zorgen dat je veel alleen wil doen, of wil overnemen. Misschien is het goed individueel te werken of voor jezelf te beginnen (na covid). Natuurlijk zijn je andere getallen ook belangrijk, maar het kan inzicht geven dat je graag in je eigen energie werkt. Je voelt even zo diep als je denkt en kan een brede interesse hebben in het spirituele. Je lijntje met het hogere bewustzijn is sterk.
  8. Geboren op de 8e, 17e, 26e
    Je bent omgeven door kwaliteit en schoonheid. Je hebt een goede smaak voor de finer things in life. Mensen voelen zich van nature tot je aangetrokken door je charisma en natuurlijk leiderschap.
    Je hebt een scherp beoordelingsvermogen en een goede mensenkennis, al is je grote hart soms wat blind voor de herhaaldelijke fouten van anderen (oh, en misschien soms ook voor je eigen fouten) De acht geeft vaak aan dat je ambitieus bent. Je verlangt naar zekerheid en succes, en naar geliefd zijn. Je hebt een scherpe intuïtie en kan deze fantastisch inzetten voor zakelijke overwinningen en investeringen. Ook in jezelf! Je bezit doorgaans de kracht om jezelf en anderen te helen en het is goed om deze kracht in te zetten voor de mensen om je heen. Wees onbevreesd in je stappen, je hebt een mojo voor succes!
  9. Geboren op de 9e, de 18e en de 27e
    Met je natuurlijke liefdevolle energie, compassie en gevoeligheid ben je als een gids voor de wereld. Je gevoeligheid kan je helpen in je aardse doelen en dromen en wanneer je dit creatief inzet kan je alles bereiken wat je wil. Je bent een helper en weet exact wat anderen nodig hebben wanneer ze problemen of vragen hebben. Je bent ook betrouwbaar en loyaal, enorm waardevolle eigenschappen.
    Je bent creatief en wordt vaak gezien als intelligent en vrijgevig. Intuïtieve en voorspellende gaven verwijzen naar een universele connectie en gave en als je deze positief kunt bundelen, inspireren ze je om een spirituele weg te zoeken. Deze geboortedag kan suggereren dat je uitdagingen moet durven aangaan en dat je soms overgevoelig bent en emotionele ups en downs hebt. Desondanks ben je voorbestemd om succesvol te zijn in je missie!
    Je kunt zoveel halen uit reizen en connecten met mensen uit alle lagen van de bevolking.
    Zet heldere en haalbare doelen voor jezelf uit en je vindt het geluk.

Hoe geweldig is dit! Met slechts je geboortedag weet je nu al meer over de mogelijkheden van Numerologie!
Dit is een beetje instap numerologie…maar wees gerust, wanneer je de kneepjes en basis kent kan je alles berekenen.

Wil je meer meer meer Numerologie? 

Liefs!

Diane

Veelgestelde vragen (FAQ)

  1. Wat is Tarot.nl? Tarot.nl is een online winkel die een breed scala aan tarotkaarten en orakelkaarten aanbiedt. We hebben honderden unieke en bijzondere Indie-decks die zich onderscheiden van de standaard tarotkaarten.
  2. Wat maakt de tarotkaarten van Tarot.nl uniek? Bij Tarot.nl geloven we dat een deck niet alleen mooi moet zijn om naar te kijken, maar ook een ziel en een verhaal moet hebben. We hebben een uitgebreide selectie van unieke en bijzondere Indie-decks.

  3. Hoe snel kan ik mijn bestelling verwachten? Als je je bestelling vóór 16:00 uur plaatst, wordt deze de volgende werkdag geleverd.

  4. Wat is een Indie-deck? Een Indie-deck is een tarotdeck dat onafhankelijk is gepubliceerd door de kunstenaar of ontwerper van het deck, in plaats van door een traditionele uitgeverij.

  5. Hoe kan ik contact opnemen met de klantenservice? Je kunt contact opnemen met onze klantenservice via de contactpagina op onze website.

  6. Kan ik me abonneren op nieuws en updates van Tarot.nl? Ja, je kunt je abonneren op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws, exclusieve aanbiedingen en de introductie van onze nieuwste tarotdecks en speciale acties.

  7. Hoe kan ik een product retourneren? Voor informatie over het retourneren van producten, raadpleeg je onze retourbeleidspagina op de website.

  8. Wat zijn de verzendkosten? De verzendkosten variëren afhankelijk van de locatie en het gewicht van het pakket. Raadpleeg onze verzendkostenpagina voor meer informatie.

  9. Hoe kan ik betalen voor mijn bestelling? We accepteren verschillende betaalmethoden. Raadpleeg onze betaalpagina voor meer informatie.

  10. Wat zijn de beoordelingen van Tarot.nl? Tarot.nl heeft een hoge klanttevredenheid met een gemiddelde beoordeling van 4,8 op basis van 1.902 beoordelingen.

Ontdek meer over dit onderwerp

Blijf in het hart van de actie, blijf met ons verbonden!

Neem een duik in de wereld van TAROT.NL door u te abonneren op onze boeiende nieuwsbrief en ons te volgen op Facebook, TikTok, Pinterest en Instagram. U krijgt als eerste toegang tot exclusieve nieuwtjes, onweerstaanbare aanbiedingen en de introductie van onze nieuwste tarotdecks en speciale acties.

Word vandaag nog deel van onze bruisende gemeenschap! Ontdek elke dag een nieuw universum vol mysterie en inspiratie. Blijf verbonden, blijf betoverd met TAROT.NL. Laat de magie beginnen!

.
Join Waitlist Wil je weten wanneer dit artikel weer op voorraad is?

Levertijd

We doen er alles aan om dit artikel op tijd te bezorgen. Het is echter in een enkel geval mogelijk dat door omstandigheden de bezorging vertraagd is.

Bezorgopties

We bieden verschillende opties aan voor het bezorgen of ophalen van je bestelling. Welke opties voor jouw bestelling beschikbaar zijn, zie je bij het afronden van de bestelling.

Verzendkosten

LandGratis verzenden bij een besteding van:
België6,95Gratis verzending bij een besteding van € 50,00 of meer
Bulgarije18,50Gratis verzending bij een besteding van € 150,00 of meer
Cyprus18,50Gratis verzending bij een besteding van € 150,00 of meer
Denemarken9,95Gratis verzending bij een besteding van € 100,00 of meer
Duitsland8,00Gratis verzending bij een besteding van € 100,00 of meer
Finland18,50Gratis verzending bij een besteding van € 150,00 of meer
Frankrijk9,95Gratis verzending bij een besteding van € 100,00 of meer
Griekenland18,50Gratis verzending bij een besteding van € 150,00 of meer
Hongarije18,50Gratis verzending bij een besteding van € 150,00 of meer
Ierland18,50Gratis verzending bij een besteding van € 150,00 of meer
Italië9,95Gratis verzending bij een besteding van € 100,00 of meer
Kroatië18,50Gratis verzending bij een besteding van € 150,00 of meer
Luxemburg9,95Gratis verzending bij een besteding van € 100,00 of meer
Nederland4,95Gratis verzending bij een besteding van € 40,00 of meer
Noorwegen18,50Gratis verzending bij een besteding van € 150,00 of meer
Oostenrijk9,95Gratis verzending bij een besteding van € 100,00 of meer
Polen18,50Gratis verzending bij een besteding van € 150,00 of meer
Portugal18,50Gratis verzending bij een besteding van € 150,00 of meer
Roemenië18,50Gratis verzending bij een besteding van € 150,00 of meer
Slowakije18,50Gratis verzending bij een besteding van € 150,00 of meer
Slovenië18,50Gratis verzending bij een besteding van € 150,00 of meer
Spanje18,50Gratis verzending bij een besteding van € 150,00 of meer
Verenigd Koninkrijk18,50Gratis verzending bij een besteding van € 150,00 of meer