fbpx

Filters

Uw dagkaart voor Tuesday 10 December 2019

De Geliefde,
Aartsengel Rafaël

Deze kaart geeft aan dat een belangrijke relatie je bezighoudt. Dit kan een relatie zijn van romantische aard, of misschien is het een intieme maar platonische vriendschap. Communicatie is hier de sleutel, en het is belangrijk om het vertrouwen te laten groeien binnen deze relatie. Je kunt veilig je gevoelens delen en uitwisselen met iemand die je na staat. Ook is dit een moment om een belangrijke beslissing te nemen over je leven. De besluiten die je nu neemt zullen van grote invloed zijn op je toekomst, weeg dus alle opties heel zorgvuldig. Zorg dat de keuzes die je maakt weloverwogen zijn, en dat je zeker weet dat je die ook waar kunt maken.

Verdere betekenissen van deze kaart: Behoefte aan evenwicht. Weer tot een goede gezondheid komen. Huwelijk en bruiloften.

Aartsengel Rafaël, die natuurlijk de engel is van gezondheid en van reizen, is ook de patroon van de zielsmaten. Rafaël kan je helpen bij belangrijke relaties, romantische, vriendschappelijke, zakelijke en familierelaties. Hij kan je ook helpen de zielsmaat van je dromen te manifesteren.

© Engelen Tarot, Doreen Virtue & Radleigh Valentine
 

Life is a set of pictures...

Life is a set of pictures. When we change our worn-out associations with these pictures, we change ourselves and, inadvertently, the world oround us!

Contact

Tarot.nl
Rozenstraat 3a
1214 BP Hilversum

T. 0031 (0)35 6233373
E. info@koppenholuitgeverij.nl