fbpx

Filters

Uw dagkaart voor Thursday 20 February 2020

Ridder van Water

Situaties: Diepe gevoelens bij een situatie of een relatie hebben een even diepe impact in je leven. Het kan zijn dat je verliefd wordt of een huwelijksaanzoek krijgt. Jij (of iemand anders) moet jouw emoties in evenwicht helpen brengen, anders zul je er in verdrinken. Je kunt misschien ook uitnodigingen krijgen voor feestjes of voor sociale gelegenheden.

Mensen: Een buitengewoon gevoelig iemand, gedreven door liefde voor romantiek, kunst en schoonheid. Iemand die charmant is, beschouwend en idealistisch. Gevoelig. Romantisch. Vol fantasie. Enthousiast. Verfijnd. Wispelturig.

Het element water staat voor de diepte van onze gevoelens en emoties. We worden verliefd, we koesteren onze kinderen, en we openen ons hart voor de diepste gevoelens. De waterkaarten gaan over liefde, romantiek, relaties, familie, dromen en verlangens. Ze bevatten ook informatie over de diepte van je intuïtie en je paranormale gaven. Om dit element water weer te geven hebben wij gekozen voor de prachtige waterwereld van de meerminnen en meermannen, vanwege hun vermogen om diep in de verborgen wereld van emoties en van het onbewuste te duiken.

© Engelen Tarot, Doreen Virtue & Radleigh Valentine
 

Life is a set of pictures...

Life is a set of pictures. When we change our worn-out associations with these pictures, we change ourselves and, inadvertently, the world oround us!

Contact

Tarot.nl
Rozenstraat 3a
1214 BP Hilversum

T. 0031 (0)35 6233373
E. info@koppenholuitgeverij.nl