fbpx

Filters

Uw dagkaart voor Monday 16 September 2019

10 de onvoltooide symfonie10.

DE ONVOLTOOIDE SYMFONIE

Wezenlijke betekenissen:

Onvoltooide zaken; een onvolledige les; gebrek aan woorden; de behoefte om iets goed te maken.

Boodschap van het Orakel:

Dit is het moment om alle losse eindjes aan elkaar te verbinden omdat je een project bijna hebt afgerond, of een les bijna hebt geleerd of iets bijna onder de knie hebt. Het is belangrijk dat je beseft hoe ver je bent gekomen voordat je verder kunt gaan. Accepteer dit zonder voorwaarden. Kijk eens wat je al hebt, zodat je een en ander emotioneel en fysiek kunt afsluiten en je het antwoord vindt dat je zoekt. Je kunt niet verder gaan als je de dingen niet hebt afgerond. Denk nog eens na over wat er is gebeurd, zodat de symfonie uiteindelijk in goede harmonie kan eindigen.

Boodschap voor de relatie:

Als de liefde voortsukkelt, is het moeilijk om verder te komen. Gedachten en gevoelens worden niet uitgesproken, en het lukt je niet om een eind te maken aan het debat in je relatie of in je hart. Je voelt je nog steeds opgesloten wanneer je niet de kans krijgt om eens echt te praten. Het is belangrijk om het initiatief te nemen . Schrijf die brief, pleeg dat telefoontje, of ga eens praten bij een kop koffie. Accepteer de dingen zoals ze zijn om vrede in je gedachten te krijgen, maak het weer goed als het nodig is, en spreek je gevoelens uit, al is het alleen naar jezelf. Wees duidelijk over wat er onopgelost is gebleven en sluit de deur naar het verleden, zodat je je weer vrij kunt voelen. Alleen op deze manier kan er een nieuwe liefde opbloeien.

Boodschap voor voorspoed:

Maak eerst oude projecten af voordat je aan een nieuw project begint. Misschien heb je iets bijzonders gecreëerd dat je een rijker gevoel geeft en je de kans op rijkdom bezorgt. Maar als je niet doorzet, voegt het niets anders toe dan alleen maar meer gedoe. Het is nu tijd om hard aan het werk te gaan en de taken die je op je hebt genomen af te maken. Betaal je rekeningen, teken de papieren, orden deze, lever een opdracht af en voltooi een kunstwerk. Verbind de losse eindjes aan elkaar, zodat je met zekerheid verder kunt, wetend dat je vooruit gaat, je verfrist voelt en enthousiast bent over de toekomst.

Boodschap voor bescherming:

Wanneer onafgemaakte zaken een schaduw over je leven werpen, dan word je eraan herinnerd dat uitstel een vorm van afstel is. Je kunt er beter niet omheen draaien. Zelfs kleine stappen maken is beter dan niets doen. Denk er niet te veel over na en laat je niet in de war brengen – knoop de losse eindjes aan elkaar en lever het resultaat af. Geef niet op net voor de finishlijn. Spirit wil dat je wint.


© Wijsheid van het Orakel, Colette Baron-Reid

 

Life is a set of pictures...

Life is a set of pictures. When we change our worn-out associations with these pictures, we change ourselves and, inadvertently, the world oround us!

Stay up to date

Sign up for the latest Tarot.nl news and exclusive offers. Tarot.nl will use your personal data as described in our Privacy Policy.

Contact

Tarot.nl
Rozenstraat 3a
1214 BP Hilversum

T. 0031 (0)35 6233373
E. info@koppenholuitgeverij.nl