Filters

Uw dagkaart voor Sunday 21 July 2019

3 tussen twee werelden3.

TUSSEN TWEE WERELDEN

Wezenlijke betekenissen:

Overgangen; nog niet helemaal uit de vorige situatie en al helemaal met de andere bezig; tijdelijke (ver)blinding; niemandsland.

Boodschap van het Orakel:

Deze kaart vertelt je dat je moet ophouden met het doen van veronderstellingen. Je kunt nu nog niet zien wat er gaat gebeuren. Ontwikkel je nieuwsgierigheid en vertrouw op het proces van verandering en groei. Je bent klaar met het leren van lessen uit ervaringen die je onlangs hebt opgedaan. Daarvoor in de plaats, tussen wat was en wat er zal zijn, is er een staat van maken, tenietdoen en het weer maken. Wat nu van belang is, is dat je toegeeft dat je het niet weet. Het geeft je een vrij gevoel en veel kracht als je hebt losgelaten. Een mysterie dat je niet begrijpt weeft het web van het leven binnen een goddelijk systeem van bewustzijn dat groter is dan je eigen gedachten, gevoelens, geloof, wensen en besluiten. De zaden die in het verleden werden gezaaid beginnen wortel te schieten, maar wat er boven de grond komt zal misschien niet zijn wat je verwacht. Wanneer je tussen twee werelden bent, word je uitgenodigd om met de nieuwsgierige ogen van een kind te kijken dat voor het eerst een regenboog ziet. Kijk op deze manier en je zult niet teleurgesteld zijn.

Boodschap voor de relatie:

Nu is het tijd om de nieuwe energie te onderzoeken tussen jou en een ander. Het is niet het moment voor zekerheid, maar eerder een tijd om te ontdekken en nieuwsgierig te zijn. Je weet niet of het voor altijd zal zijn, zo geef jezelf de tijd om te onderzoeken wie je bent en wat zijn weerslag op je heeft. Deze relatie is bedoeld om jezelf iets te leren. Wat heb je nodig? Wat vind je leuk en wat niet? Wat vind je belangrijk? Je bent in een kritieke fase van je relatie die je niet moet beëindigen of moet overhaasten.

Boodschap voor voorspoed:

In je werk probeer je soms dingen die voor anderen hebben gewerkt en hoop je dat die ook voor jou succesvol zijn. Wanneer je deze kaart trekt, herinnert deze je eraan dat het pad naar voorspoed soms een gok is. Of je nu wint of verliest, je kunt veel leren van wat jij op het spel hebt gezet. Het is een goed moment om op je vaardigheden en talenten te vertrouwen als je nieuwe en andere gebieden tegemoet treedt. Blijf nieuwsgierig en met de juiste combinatie van timing en geluk, loop je tegen iets bijzonders (van goud) aan dat heel anders is dan je ooit had gedacht.

Boodschap voor bescherming:

Wees voorzichtig met je verwachtingen. Je krijgt nu geen garantie. De dingen gaan niet precies zoals je plant of voorschrijft. Laat los en ontdek wat Spirit voor je in gedachten heeft. Wat je aangrijpt in je leven zal beter zijn dan je je kunt voorstellen.


© Wijsheid van het Orakel, Colette Baron-Reid

 

Life is a set of pictures...

Life is a set of pictures. When we change our worn-out associations with these pictures, we change ourselves and, inadvertently, the world oround us!

Stay up to date

Sign up for the latest Tarot.nl news and exclusive offers. Tarot.nl will use your personal data as described in our Privacy Policy.

Contact

Tarot.nl
Rozenstraat 3a
1214 BP Hilversum

T. 0031 (0)35 6233373
E. info@koppenholuitgeverij.nl