fbpx

Filters

Uw dagkaart voor Friday 15 November 2019

2 Yin2.

YIN

Wezenlijke betekenissen:

Het vrouwelijke principe van ontvankelijkheid; een ander de eerste stap laten zetten; informatie verzamelen en aanwijzingen opvolgen; de kunst van het bewust toestaan.

Boodschap van het Orakel:

Dit is een periode van bewust ontvankelijk zijn terwijl je rustig afwacht wat er op je afkomt, klaar om te accepteren wanneer het komt. Yin heeft geen betrekking op dromen die je even in de ijskast hebt gezet of zelfs dromen die je laat rusten, maar laat de dingen liever op je af komen, zodat je klaar bent om de gaven te ontvangen die je voor jouw beschikbaar zullen zijn. Het vraagt van je dat je je gevoeligheid gebruikt terwijl je oplettend de acties van anderen in de gaten houdt en erover nadenkt welke invloed deze op jou en anderen zullen hebben. Denk erom dat je ruimte moet maken voor wonderen. Pas je aan, in plaats anderen aan te passen, en je zult zien hoe snel jouw dromen zich manifesteren.

Boodschap voor de relatie:

Laat de leiding nu aan een ander over. Jouw kracht ligt in kleine dingen, zachtheid en je bewust overgeven. Door de teugels uit handen te geven, ontdek je dat ze zonder moeite dichter bij wat je werkelijk wilt komt. Geef anderen de gelegenheid om te vertellen wie ze zijn en wat ze voor je kunnen betekenen door hun daden voor zich te laten spreken. Je zult aangenaam verrast zijn.

Boodschap voor voorspoed:

Dit is het moment dat het het beste is dat anderen je de weg die je verder brengt laten zien. Kijk naar hun gedrag en volg hun leiding. Je wens om door te zetten moet je nu even op de achtergrond plaatsen. Werk samen en bied liever je ideeën aan in plaats van te dicteren wat er moet gebeuren. Laat anderen naar jou toe komen. Het is belangrijk dat zij zich nu sterk voelen. Een andere betekenis is dat je moet loslaten dat je wilt dat de dingen op jouw manier gebeuren. Hoe wil je je voelen terwijl je je koestert in je succes? Laat het universum jou de manier tonen. Yin is het teken van het wezen, de essentie. De dingen kunnen gemakkelijker gaan dan je verwacht.

Boodschap voor bescherming:

Heb je moeite om te ontvangen? Je stopt de stroom van overvloed wanneer je er steeds op staat om te geven. Je kunt niet altijd de leiding hebben, altijd geven, altijd leren. Je moet zelf ook leren; open staan; en degene zijn die het geschenk, het gebaar ontvangt, of hetzelfde wil aanbieden. Stel je open en laat liefde, het leven, overvloed en Spirit doen wat nodig is, zonder dat je erom vraagt of verwachtingen hebt. Ontvang gewoon de mildheid die bij je past.


© Wijsheid van het Orakel, Colette Baron-Reid

 

Life is a set of pictures...

Life is a set of pictures. When we change our worn-out associations with these pictures, we change ourselves and, inadvertently, the world oround us!

Contact

Tarot.nl
Rozenstraat 3a
1214 BP Hilversum

T. 0031 (0)35 6233373
E. info@koppenholuitgeverij.nl